Perfect product

Makkelijk te gebruiken en een perfect resultaat

Snel geleverd en goed product

Snel en goed

snelle levering, goed product

Prima snelle service. Goede prijs. Skylt is een naturel lak. Het eerste resultaat is mooi. Toegepast op 100 jaar oude grenen vloer. Vloer droogt mat op, krijgt iets donkerder tint, nerven worden enigszins geaccentueerd. Geen ervaring met lange termijn. Voor nu prachtig.

Gebruik het al jaren, prima spul

Toppie

Prima prijs voor dit product en de volgende dag al in huis

Het product wat ik zocht was Lecol glansreiniger wit en was gemakkelijk te vinden op de website, nog iets kleins er bij besteld zodat ik over de limiet ging waarmee de bestelkosten vervielen.

Goed bedrijf dat voor topprijs Evert!

Voor het eerst besteld bij Houtvanuwvloer. En dat is zeker niet de laatste keer. De Rubio monocoatzeep wordt geleverd tegen een uitstekende prijs snel en goed geleverd.

Levering en factuur conform afspraak.

Ervaring is erg positief. Jammer is echter dat ik bij de bestelling niet meteen kon aangeven dat ik de producten wilde ophalen bij een afhaalpunt.

snel en prima orijs

besteld en de volgende dag in huis, prima

goed en snel in huis

Heel erg goed

Makkelijk besteld op de site die erg overzichtelijk is. En super snelle levering zonder verzendkosten. Prima

Snel bezorgd.

Snel en netjes bezorgd.

Snel en goed

Duidelijke site, snelle levering

Goede adviezen voor de juiste oplossing!

Heb bij houtvanuwvloer de Floorboy XL 300 aangeschaft. Maar eerst heb ik in een prettig telefoon gesprek veel adviezen en tips gekregen hoe de machine op de juiste manier te gebruiken. Had de machine nog dezelfde dag in huis en ben gelijk aan de slag gegaan. Beste aankoop ooit. Ook fijn om te weten, dat wanneer je vragen hebt, je iemand kunt bellen met verstand van zaken! Heel erg bedankt voor de vele goede tips.

prima service

Snelle levering, goed advies, redelijke prijs.

Snelle service!

Snelle service!

Netjes verpakt en snelle verzending

Product goed omschreven. Ook een duidelijk filmpje hoe je het product moet aanbrengen.

Snel en voordelig geleverd

Volgende keer bestel ik hier weer

Alles conform vraag snel en netjes verpakt afgeleverd.

Overzichtelijke site en snelle levering

Ik kon de producten goed vinden en ze werden bezorgd op het afgesproken tijdstip. Kwalitatief hoogwaardige producten!

Lekker snel geleverd en tegen goede prijs

Prima dus

Bestelling ging snel op de post

Duidelijke en overzichtelijke webshop met aantrekkelijke prijzen

Jacob Schorerstraat 68

9745DB Groningen

06 – 537 028 58

Over Houtvanuwvloer

Houtvanuwvloer.nl is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 15.30 besteld is de volgende dag geleverd binnen Nederland. https://www.houtvanuwvloer.nl/