Goede prijs en supersnel geleverd

Skylt besteld voor goede prijs en de volgende dag geleverd. Top

Wachten

Geen idee spullen zijn er nog steeds niet , maar kan ook aan de pakketdienst liggen uiteraard , hoop dat het nog wel komt gaat om een hoop geld .

Kon dit bedrijf niet maar binnen twee dagen had ik het. Ook via bezorgdienst kreeg ik de aanmelding. In een woord een top bedrijf, nogmaals dank

Mijn vloer is er echt van bekomen

Het was alweer even geleden dat ik de vloer behandeld had en nu moest de kamer toch leeg. Een goed moment om de vloer te behandelen. Lecol is een fijn product. Mijn vloer is echt mooi geworden.

Supersnelle levering!

Vrijdag zeep besteld voor het onderhoud van mijn houten vloer en zaterdag werd het al geleverd. Ook de prijs stond mij prima aan. Bij een iets grotere flacon bespaarde ik de verzendkosten.

Ik heb mijn bestelling helaas nog niet mogen ontvangen

Ik heb mijn bestelling helaas nog niet mogen ontvangen

Niet goed nog

Ik heb niet veel ervaring met het product omdat ik het nog niet heb gekregen.

Vlot en helder

Laat maar wel geleverd

Waarschijnlijk late levering door post. Nl

Prima product

Product is prima en snelle verzending

Zeep voor houten vloer

Duidelijke website en zeer snelle levering

Prima snel bezorgd

Prima snel bezorgd. Olie anders van samenstelling dat de vorige monocat pure . Ik hoop da5 he5 hetzelfde beschermd, maar daar vertrouw ik op

Aan te bevelen

Super snelle levering

Prima webwinkel

Zeer snel geleverd

Fijne producten tegen een prima prijs.

Snel geleverd. Goede producten

Geen klachten.

PostNL doet lang over bezorging.

Pakket snel verzonden door Houtvanuwvloer maar verwerking door PostNL duurt bijna een week. Goede communicatie met Houtvanuwvloer.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen

Snelle levering, goede producten.

Goed product, snelle levering

Skylt besteld om eettafel tebeschermwn tegen kringen en vlekken. Geweldig spul! Het werd snel geleverd, dus helemaal tevreden.

Zeer snelle levering. Product zoals omschreven op de websit

Duidelijke webshop en snelle levering

product is prima

Op zich prima product en service van Houtvanuwvloer. Door postnl was het helaas niet geleverd na 1 week. Prima oplossing om het dan maar zelf af te halen, omdat ik toevallig in de buurt woon.

prima en snel bezorgd

Ontving mijn bestelde product de volgende dag zoals beloofd.

Jacob Schorerstraat 68

9745DB Groningen

06 – 537 028 58

Over Houtvanuwvloer

Houtvanuwvloer.nl is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer. We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken. We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 15.30 besteld is de volgende dag geleverd binnen Nederland. https://www.houtvanuwvloer.nl/