Werkte helemaal prima, maar uiterlijk van website gedateerd.

Tijdens mijn bestelling merkte ik een twijfel, of het betrouwbaar genoeg was, dit komt door het uiterlijk van de website dat niet helemaal van deze tijd is. Ook vond ik Relevante producten niet echt relevant. Ik kwam via google op een productpagina en had graag hier al gezien dat er kleuren en maten beschikbaar waren, dan had ik namelijk een maat groter besteld. Aan de dienst zelf verder niks op te merken, bestelling prima verzonden en ontvangen, prima prijs van het product, alleen verzendkosten wat duur voor dat ene envelopje en een normale postzegel, waardoor ik twijfel of ik het product (dat goedkoper is als de verzendkosten) nogmaals in een andere maat te bestellen.

Prima.

Goede service, correct antwoord op mijn mail. Leverin goed aangekomen. Dank u.

Goede beschreven wat wordt aangeboden

Bij het persen/slaan van ringen luistert de passing op de persmal nogal nouw, dus is het fijn dat de produkten op de 0,1 mm nauwkeurig beschreven staan en ook nog kloppen. Daarnaast zijn ze ook nog goedkoop.

zeer tevreden over de levering en ik had voldoende keuze in de schoenhaken die ik zocht

Kauwenhoven 70

6741PW Lunteren

Over Ritomshop

Ritomshop.nl - Specialist in leer fournituren en gereedschap. Bij Ritomshop vindt u leer fournituren voor de schoenproducent, schoenorthopeed, leerbewerker en voor de papierindustrie. Wij zijn er voor de professional en de hobbyist met kleine afname en lage verzendkosten.