Voordelig, snelle levering

Waar voor je geld- prima spul.

snelle levering, duidelijke site

Ik kon goed vinden op de site wat ik nodig had en de bestelling was snel geleverd

Very good product and fast servis.

Goede kwaliteit, snelle levering, heel blij mee. Enige puntje is dat er van de dubbele holnieten helaas maar 2 kleuren leverbaar zijn.

Duidelijke website en snelle verzending

Veel info op de website wat mijn keuze makkelijk maakte. Tevens een stuk goedkoper dan andere webshops

prima ervaring

fijne webshop snelle levering

Geen probleem keurig

Geweldig!

Op zoek naar twee holpijpjes voor mijn spindel heb ik met mijn onkunde over het onderwerp slag-holpijpjes besteld. Ik kreeg ze thuis en wist gelijk dat het niet goed was, deze kan je niet in een spindel draaien. Balen! Terugsturen en opnieuw bestellen is zeker mogelijk, maar dat betekent ook 3x verzendkosten betalen. Dit maakt het wel erg kostbaar. Ik heb gemaild met Ritomshop en eerlijk verteld hoe het gegaan is. Zo fijn dat ze direct aangaven de verzendkosten van de nieuwe holpijpjes eenmalig niet in rekening te brengen. Tof toch & menselijk! Dat was overigens gisteren en vandaag heb ik de nieuwe holpijpjes al ontvangen. Ritomshop, een aanrader!

Snelle levering van de bestelling

Snelle en goede service

Top kwaliteit en snel geleverd, klasse!

Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces, top kwaliteit en snel geleverd. Ik zal hier zéker vaker bestellen!

Goede snelle levering. Goed product

Prima service, snel en goed!

Handige website, super snelle levering. Gewoon prima!

Perfect !

Twijfelde omtrent het formaat van te bestellen artikelen. Zonder probleem werden er monsters opgestuurd. Hierdoor kon het juiste worden besteld hetgeen uiterst correct werd geleverd.

Alles prima in orde

Snelle levering. Producten stevig en netjes verpakt.

Uitstekend advies en service bij aankoop van diverse materialen.

Uitstekend advies en service bij aankoop van diverse materialen. Nalevering van onderdeel conform toezegging !

Zeer goede kwaliteit materialen

Snelle levering, ijzersterke producten!!

Ik was al langer op zoek naar deze materialen, ben er super blij mee, nu kan ik lekker vooruit! Echt een aanrader, duidelijke website, geen account en wachtwoorden gewoon bestellen en weer door. Helemaal top

Top geregeld

Vandaag besteld, is morgen geleverd. Prima kwaliteit.

zeer goed

snel afgehandeld zeer tevreden

top!

wat fijn dat 100 verdeeld kon worden in 2x 50

zeer tevereden !!!

zeer vlugge levering !

Snelle verzending goede prijs

Goede producten en snelle levering

Ruim voldoende

Joviale mant, neemt de tijd om iets uit te leggen

de service is top

fijn

Kauwenhoven 70

6741PW Lunteren

Over Ritomshop

Ritomshop.nl - Specialist in leer fournituren en gereedschap. Bij Ritomshop vindt u leer fournituren voor de schoenproducent, schoenorthopeed, leerbewerker en voor de papierindustrie. Wij zijn er voor de professional en de hobbyist met kleine afname en lage verzendkosten.