snel, behulpzaam, goed en niet duur

de holnieten zijn goed en stevig en voor nog geen 70 euro heb ik voor de komende 2 jaar genoeg

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Wat ik besteld had voldeed volledig aan mijn verwachting en ook niet duur. Mocht ik weer wat nodig hebben dan bestel ik zeker weer bij Ritom

Het is alleen jammer dat er geen track en tracé bij zit het pakje was er de volgende dag niet ik ben op vakantie en er voor naar huis gegaan ,ik ga nu zondag weer naar huis voor het pakje.ik hoop dat het in de brievenbus zit.

Geleverd als beschrijving

Super snelle levering

Primam

Een revolvertang bij u gekocht, de enige die ik kon vinden met mogelijkheid om gaatjes vanaf 1mm te maken. Ik had hem de volgende dag in huis en hij doet het helemaal goed.

Keurig geregeld

Lage verzend kosten, netjes verpakt. Zeer tevreden.

perfecte aankoop en service

Heb te laat besteld voor de bezorging volgende dag, maar ontving artikel desondanks de volgende dag, in prima staat en keurig verpakt.

snelle levering , goed product , klasse !

Geleverd zoals beloofd op de websit

Prima rodukt, geen opmerkingen

Goed artikel

Goed artikel met de juiste prijs kwaliteit verhouding

Mooi assortiment, snelle levering

Uitgebreide website met ontzettend veel materiaal.

prima verzorgd

Goed verzorgd en snel verzonden

Tevreden

Snelle levertransplantatie mijn bestelling.

snel en duidelijk

Ik kreeg goede duidelijke informatie op mijn gestelde vraag. En kon meteen mijn bestelling plaatsen, waarna een snelle levering.

prima en snelle levering van de bestelde producten

prima en snelle levering van de bestelde producten

Uitstekende service

Bestelling geplaatst en kon deze de volgende dag gelijk halen. Duidelijke communicatie.

Thank you for your fast delivery and kind service, higly recommended!

Thank you for your fast delivery and kind service, higly recommended!

prima website

Uitstekend product en snelle respons

heel snel geleverd

alles heel goed verpakt en bezorgd

Snelle levering en top service. Een volgende keer zou ik wederom een aankoop doen bij Ritomshop.

goed spul en supersnel geleverd

goed spul en supersnel geleverd

Binnen 1 dag geleverd

Snel goed geweldig

prima, geen klachten

goed geprijd, snel geleverd, correcte levering... wat kan je daar meer op zeggen ? doe zo verder ?

Helemaal goed

Kauwenhoven 70

6741PW Lunteren

Over Ritomshop

Ritomshop.nl - Specialist in leer fournituren en gereedschap. Bij Ritomshop vindt u leer fournituren voor de schoenproducent, schoenorthopeed, leerbewerker en voor de papierindustrie. Wij zijn er voor de professional en de hobbyist met kleine afname en lage verzendkosten.