Zoals het hoort.

Alles prima verzorgd, zoals 't hoort

Uitstekende service

Snelle nette levering

Helemaal top

Helemaal top

Heel plezierig.

Geweldige service. Er was per ongeluk een zakje omgewisseld. Na contact opgenomen te hebben de volgende dag het juiste zakje ontvangen + extra! Dank! Prima kwaliteit artikelen.

Besteld, betaald, geleverd. Snel en goed!

Als verliep perfect

Goed..

Correct ingepakt , het ging gemakkelijk door de brievenbus.

Perfect, soepel snel en kwaliteit!

Moest naar Spanje gestuurd, hebben we laten ophalen..was allemaal geen probleem en stond meteen klaar. Kwaliteit lijkt goed en service zoals antwoorden absoluut zoals het hoort.....

Gewoon geweldig

Snelle en correcte levering

S

Snel en correct geleverd

Ik had zelf iets fout gedaan met de bestelling. Door de service van ritom is het toch goed gegaan. Bedankt!

Duidelijk omschreven artikelen en snelle levering

Ik zocht holnieten van een bepaalde lengte en vond ze bij Ritomschop en ook nog voor een betaalbare prijs voor een particulier. Twee dagen later werden ze bezorgd zoals beloofd. Snelle service.

Goed, snel en gunstige prijs!

Super klantvriendelijk en duidelijk!

Ze denken met je mee en geven alle informatie die je nodig hebt. Levering is elke keer weer supersnel en toen ik bijna iets verkeerds besteld had belden ze er achteraan om te checken of het klopte. Echt heel erg fijn! De enige tip die ik kan geven is het checken van de teksten op taal :) Maar ik ben dan ook opgevoed door taaldocenten ;)

Snelle levering en tevreden over de kwaliteit

het was goed en snel

dit is de eerste keer bestelling , maar naar alle tevredenheid.

vlotte levering en snelle hulp

vlotte levering en snelle hulp

helemaal top

Snelle levering degelijk materiaal en goede service

Redelijke prijzen, zeer snelle levering.

Redelijke prijzen en snelle levering. Ook de verzendkosten zijn ‘normaal’.

Sneeeeeel

Altijd snelle en correcte levering

Al geruime tijd maak ik leren kleding en accessoires. De kwaliteit en snelheid van leveren is altijd goed. Ook de prijsstelling kan zich ruim meten met andere aanbieders hetgeen voor mij als totaal DE reden is te bestellen bij deze aanbieder. In het land van de online aanbieders een aanrader.

Eerlijk en goed geholpen

Mooie prijs voor een goede kwaliteit

Prima product dat me toegestuurd werd aan een scherpe prijs.

Grote keuze aan scherpe prijzen. Het duurde wel even eer het pakje toekwam maar dit was waarschijnlijk door de feestdag en het weekend dat er tussen zat. De bestelde holnieten zijn van goede kwaliteit.

Bedankt voor de goede service!

Snelle bezorging, verkeert artikel besteld en toch snel het goede artikel in huis. Super geregeld!

Kauwenhoven 70

6741PW Lunteren

Over Ritomshop

Ritomshop.nl - Specialist in leer fournituren en gereedschap. Bij Ritomshop vindt u leer fournituren voor de schoenproducent, schoenorthopeed, leerbewerker en voor de papierindustrie. Wij zijn er voor de professional en de hobbyist met kleine afname en lage verzendkosten.