Top bedrijf

Top bedrijf met goede revice

Lange levertijd

Ik heb nog steeds geen nike jas ontvangen . Ik vind dus de levertijd erg lang

Oke

Bestelling kwam te laat door verkeerde levering. Moest door aangegeven: 'bezorgd', achterhalen waar pakket gebleven was en geleverd. Was verjaardagscadeau wat dus veels te laat uiteindelijk aan kwam. Heel erg jammer!!! Had aan gegeven adres (eigen adresgegevens) voor levering, maar bleek heel ergens anders afgeleverd te zijn. Eigen magazijn of zo, wat bij postnl ook onbekend was. Wat besteld was zag er wel goed uit, kwaliteit, maar door te late levering had ik snel ergens anders iets moeten kopen. Niet geretourneerd, vond dat achteraf teveel moeite na al die gedoe. Als de verzending goed was gegaan en op tijd geleverd dan had ik meer punten gegeven, maar omdat het verjaardagscadeau betrof en veels te laat kwam was dat teleurstellend. Plus moeten uitzoeken hoe of wat , koste mij ook tijd. Postnl lijn en geen rechtstreekse klantenservice nummer om te kunnen vragen waar pakket heen is gegaan. Voor cadeau voor iemand zou ik niet snel iets bestellen, maar zo zou ik wel bestellen. Als levertijd niet uit maakt, want kwaliteit was 'waar' voor het geld. Kleding zag er goed uit en maat was goed!!! Positieve reactie ontvangen van geomix.

Goed geleveerd

Geweldig.

Snel geleverd en geweldige kwaliteit van de kleding.

Prachtige shirts, superprijs, snel in huis

Mooie kwaliteit!

Super!!

Ik heb al aantal keer iets besteld. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levering en deze is ook tijdig. Leuke aanbiedingen ook, zodat ook mijn zoon op nikes kan lopen.

Ik heb hele goede ervaring met geomix!! Ik shop elke maand nu bij geomix

verrassend goed

duidelijk bestelprocedure, snelle levering, goed (merk)product tegen een alleszins redelijke prijs!

Goede service en zeker een hele goede prijs

Hele goede ervaring, nadat ik zag dat Geomix 1 van de weinige aanbieders waarbij je hele sets kunt bestellen (voor een goede prijs). Wel langere levertijd, maar zeker het wachten waard.

Prima ervaring

Goed contact, goed product, goede prijs.

Snel en vriendelijk

Niks op aan te merken. Snel en vriendelijk wanneer je een vraag hebt.

Prima prijs voor goede kwaliteit Adidas shirts.

En snel geleverd, dwz binnen 3 dagen.

Snelle levering, alles goed aangekomen!

super en snelle levering

Producten goed. levering snel

Met gemengde gevoelens...

Alleen spijtig dat er niet vemeld wordt dat leveringen naar Belgie maar één maal per week worden verzonden,namalijk op woensdag... Anders was alles in orde.

Prima service goede prijs kwaliteit!

Prima service goede prijs kwaliteit

Prima product, goede levering

Prima product, prima levering, aan te bevelen!

Fast Eco-friendly delivery

Good quality besides the Fast Eco-friendly delivery

Super mooi adidas jasje voor mijn zoon.En dat voor €16 incl.Verzendkosten!

Zeer goed.

Goed geleverd op tijdt

Goed geleverd op tjidt

Topservice

Bezorging duurde iets langer dan ik gewend was maar de service was voor de rest top. Ga zo door!

Mooie prijs voor een super kwaliteit!*

Leuke webshop**

Goed op 1 punt na.

Alles was prima op 1 punt na. Helaas was het artikel te klein zodat ik het moest retourneren. Dat is op zich geen probleem maar er zat geen retourformulier en dat was niet fijn. Moest naar de bibliotheek om het uit te printen. Jullie snappen zelf dat dat zwaar ..........was. Doe er de volgende keer aub wel zo'n formulier bij.

Ben zeer tevreden omtrent besteling,afhandeling en priizen.

Salzburger Strasse 26

8940 Liezen