Vriendelijke medewerkers

Goed geholpen door Claudia. Helaas dat de beloofde 24 uurs levering niet gehaald werd. Mogeijk lag de oorzaak bij KPN

prima apparaat en ondersteuning

prima ervaringen

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Hier heeft mijn moeder veel aan gehad

De BBrain klok was een houvast voor mijn moeder en gaf haar rust. Makkelijk in te stellen. Het was voor de naasten makkelijk om afspraken er in te zetten en weer te geven. Leuk ook om foto's door te sturen via de app. Het gebruiksgemak van de app kan beter. Het abonnement was niet goedkoop maar het is al met al de moeite waard geweest.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Fijn dat de klok al ingesteld was, alleen jammer dat er geen keuze is tussen een zwart of een wit snoer. Het ontsierd gelijk de hele meur

Prima levering en reeds ingesteld !! 10 op 10

Zeer blij , was al volledig ingesteld !!!

redelijk goed

Het is vrij simpel te installeren. echter als ik bel hoor ik een echo van mezelf als ik praat. de website zou specifieker kunnen wat apparaat en toebehoren betreft (lengte kabel heb ik op een andere website gevonden en niet bij bbrain zelf). onduidelijk hoe ik de maandelijkse kosten moet betalen, wordt ik eraan herinnerd of moet ik het zelf in de gaten houden? wat meer duidelijkheid vooraf zou fijn zijn. Ook jammer dat ik niet meerdere foto's tegelijk kan versturen (of zie ik niet goed hoe dat moet, dat zou dat ook duidelijker kunnen zijn)

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Klok met datum en tijd gekocht voor iemand. Perfect, duidelijke cijfers, makkelijk in te stellen.

Redelijk positief

De klok ziet er prachtig uit. Enige minpuntje: Hij staat naast het bed van iemand met dementie. De tijd is goed te zien. Helaas is het licht niet echt voldoende te dimmen, waardoor de hele kamer licht is.

Digitale klok

Klok is prima, maar wel heel duur!

Snelle levering en service

Bij de installatie was iets fout gegaan. Via de helpdesk binnen no time opgelost.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

De Bbrain is ondersteunend aan de dagstructuur

Ik heb als mantelzorger ervaren dat de Bbrain erg ondersteunend is bij de dagstructuur van mijn moeder. Het helpt haar om op tijd aanwezig te zijn bij activiteiten en afspraken en is daarbij niet afhankelijk van andere. Vooral het uitspreken van de agenda items zijn hierin erg helpend. Daarnaast vind ik de ondersteuning van de klantenservice erg prettig.

Prima kwaliteit

Keurig geleverd en prima kwaliteit

Uitstekende service

Na vier jaar ongebruikt in de kast te hebben gelegen, bleek mijn BBrain niet meer op te starten. Na contact met de klantenservice werd mij geadviseerd het systeem ter reparatie op te sturen. Tot mijn grote verrassing ontving ik kosteloos een nieuw model van BBrain. Dit noem ik pas uitstekende service!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Mijn moeder was heel blij met de bbrain. Kinderen en kleinkinderen konden haar berichten en foto's sturen en ze kon ook beeldbellen met iedereen. Er kon ook door de makkelijke bediening niks mis gaan en dat was heel fijn

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Leuk multifunctioneel apparaat om contact te onderhouden met een familielid

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Is ok maar kan zeker nog veel verbeterd worden.

Bijvoorbeeld: er is geen keuze om een melding / bericht standaard 2 of meer keer af te laten spelen. Tot bijvoorbeeld een bevestiging van de gebruiker dat hij het bericht gehoord / begrepen heeft. Bij beeldbellen gaat de BBrain maar 2 keer over. Dat is voor de gemiddelde gebruiker veel te weinig. Dit zou instelbaar moeten zijn. Extra functionaliteit die wel fijn zou zijn is een antwoord of bevestigings optie op een bericht / foto of agenda punt als deze is ontvangen / begrepen of uitgevoerd. Als ik bijvoorbeeld een berichtje stuur met de tekst hoi vader ik wil vanmiddag rond 2 uur even langskomen. Of een agenda melding / reminder : Vergeet niet om voldoende te drinken en/of te eten. zou mooi zijn als er een optie is om dat af te vinken. Misschien moet er ook een gehele nieuwe functiegroep "reminders" bijkomen om zo vooral bij dementerende zaken te kunnen reminden over de dag.

Geweldig goede oplossing.

Op momenten dat ik niet bij mijn dementerende broer kon zijn en hij ook geen telefoon meer kon beantwoorden kon ik hem met mijn berichten en aanwijzingen die op het scherm bij hem thuis verschenen door de dag heen helpen. Dat hij moest eten., drinken, medicijnen nemen, of dat ik onderweg was naar hem toe. Een goede hulp als je de enige mantelzorger bent.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

C'est vraiment un bon produit

J'ai utilisé le BBrain family pour gérer l'agenda de ma maman depuis mon PC et mon smartphone, c'est ingénieux et très pratique. Elle débutait un Alzheimer léger. Nous avons donc utilisé la version où la personne ne peut interagir. En cas de problème, le service assuré par le support technique est rapide et efficace. Il répond dans un français irréprochable

Heldere uitleg

Elke keer als ik niet verder kwam, of ik iets niet begreep bij het installeren, werd ik uitstekend geholpen door iedere medewerker die ik aan de telefoon kreeg.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Mijn moeder die dementie heeft heeft helaas toch moeite met de vooruit en achteruit knop in de agenda. Zou helpen als hier ook gezegd wordt 'naar morgen' of 'vooruit' oid. Klopt het dat de foto's niet beeldvullend kunnen?

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Family

Voortreffelijk geholpen , na defecte levering.

De digitale tijdklok was perfect, maar na 1 week verdween de bovenste letter reeks, dus b.v. geen woensdag. Wel dat het ochtend was en de goede datum etc. Teruggestuurd en nieuw exemplaar gekregen zonder gestoethaspel. Goed gedaan jochies, sorry het hele team!!!

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

De website bevat duidelijke informatie op basis waarvan een keuze goed te maken is. De BBrain family die we hebben besteld was netjes verpakt en goed te installeren. De goede service van BBrain bleek nadrukkelijk toen we het verzoek deden voor een lege doos voor een tijdelijk gebruikte BBrain basic, omdat die bij het oud papier was geraakt. Was binnen 2 dagen binnen. Top!

geweldig!

De klok zorgt ervoor dat mijn man weer in zijn dagritme komt

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Digitaal

Snelle goede levering . Goede uitleg erbij.

• Welk product heeft u aangeschaft? BBrain Basic -Sprekende Kalenderklok

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.