Direct geleverd, mooie klok.

De levering was prompt en goed. De klok is in het Nederlands, terwijl het lijkt alsof het in het Duits is.

Defect product

Defect apparaat

Geen goede ervaring

Kan al niet inloggen en geen verificatiecode ontvangen krijg een gebruikersnaam en NIET mijn E-mailadress die ikzelf niet heb ingevoerd dus wachtwoord klopt dan ook niet maar kan ook niets wijzigen dus wat er verkeerd is gegaan begrijp ik niet en telefonisch waren jullie ook NIET bereikbaar en dan moet ik nog met bbrain beginnen,heb er geen vertrouwen in hoop morgen wel contact te krijgen voor hulp.

Snelle service goed product

Prima snel goed product in huis

Snel geleverd, goed product!

De bbrain klok werd zeer snel geleverd en nog mooier / handiger dan verwacht!

Prima en goede service

Probleem met de nieuwe klok,contact opgenomen en meteen nieuwe op gestuurd. En voor de 1e klok de retour info Aan te bevelen

Fijn zaken gedaan

Een klok die je echt bij de tijd houdt

De klok voor mijn moeder aangeschaft. Je merkt nu al dat ze letterlijk als figuurlijk bij de tijd is.

Teleurstellend, slechte service en duur voor gebodene

Aanmelden van apparaat ging zeer omslachtig. Helpdesk niet bereikbaar en reageren zeer laat op terugbelverzoek. Mogelijkheden apparaat zeer beperkt en kosten veel te hoog; niet in verhouding tot het gebodene.

Zeer tevreden over de aankoop.

Geachte lezer, ik ben zeer tevreden over digitale klok ik kan hem aanbevelen het scherm is zeer duidelijk en is makkelijk te bedienen.

Goed geholpen bij het installeren van de BBrain familie, helaas wel deze terug moeten sturen doordat ik niet het juiste netwerk erop te krijg. Zeer vriendelijke dames aan de telefoon.

duidelijk

De sprekende klok was gemakkelijk in te stellen. Mijn ouders vinden hem heel waardevol.Duidelijke en heldere weergave op de display.

Snel geleverd, goeie communicatie

Gewoon fijn bestellen en levering.

mooi apparaat maar moet wel werken

2 keer moeten bellen de eerste keer 32 min daarna geen verbinding de 2e keer binnen 1 min contact plezierig zal er naar kijken nog mail contact gehad echter nog geen verbetering van de bbrain nog steeds niet mogelijk om te videobellen systeem is mooi als het werkt zit nog in de proefperiode derhalve nog lichte twijfel graag zsm de problemen verhelpen

top geregeld bedankt

top geregeld

Mijn moeder haar B.brain was meerdere keren gevallen. Dus moesten we een nieuwe voor haar aanschaffen. Na 1 telefoontje keurig geholpen en de nieuwe B.brain kwam geheel geïnstalleerd aan. Het enige wat ik zelf moest doen was haar WiFi code invullen.

Mooie kalenderklok

Duidelijk aangegeven dag en tijd. Ben erg blij met de klok. Veel mogelijkheden. Maar waar het mij omging was de dag aanduiding en de tijd.

Handig hulpmiddel

Mijn moeder moest zelfs lachen om het apparaat

Dementie klok

Uitstekend product , mijn zuster heeft er veel profijt van.

Veel geld voor weinig

De standaard zinnen/omschrijving zijn niet passend genoeg voor de gebruiker. Fijn zou zijn dat zelf te kunnen veranderen/specifieker te kunnen formuleren. Spraak is wel zelf op te nemen maar ondersteuning met zelf in te stellen geschreven bewoordingen is niet mogelijk. Erg veel geld voor wat de klok eigenlijk kan.

Goede producten

Pakket werd snel geleverd , mooi product, h bedoeld voor mijn moeder die het helaas niet wilde gebruiken.

Mooi product, nette prijs én moeders is er gelukkig mee!

Prima opgelost

Had eerst negatieve ervaring, na een paar mails en telefoontjes opgelost. Misschien had ikzelf geen geduld genoeg. Uiteindelijk alles prima in orde De klok doet wat we ervan verwachten. Hopelijk kan mama er nog een hele tijd van genieten.

heel fijn en snel geholpen

Brain was kapot na ruw gebruik van mijn partner. Wij zijn goed geholpen en mijn partner kan weer gebruik maken van zijn Bbrain..

Nette en snelle levering

Een duidelijke web site waar alles te vinden is ivm detentie.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.