Mooi en zeer functioneel.

Fijne duidelijke klok. Geweldig dat hij al op tijd en datum stond. Oma is er erg blij mee.

Duidelijk letters en goed over zich prima ben er tevreden over

Geweldige klok

Duidelijke klok met veel mogelijkheden. Geeft licht en duidelijke weergave van dag, tijd en datum.

Snelle levering, goed product

Uitstekend!

Prima product en héél erg blij mee. Keurig verpakt geleverd en ook snel geleverd. Helemaal tevreden! Met vriendelijke groet, Margriet Bakker

Zeer goed geholpen

We hadden een probleem met beeldbellen. Hierdoor contact opgenomen met de klantenservice. Hier ben ik door een zeer vriendelijke en betrokken mevrouw geholpen.

Binnen 24 uur geleverd!

Prima, snel, betrouwbaar

Top!!!

Mijn moeder: "Ik ben zo blij met uw klok: ik snap de tijden van de dag, avond en de nacht weer." Enneh, stekker in het stopcontact en lopen :-)

Prima; kan beter

Goed apparaat, maar mis een paar mogelijkheden. Als wekker in te stellen en dan display uitgeschakeld. In de 12-uurs modus blijft de klok 24 uurs aangeven. Met witte achtergrond blijft een lichte regel met tekst zichtbaar.

App is rudimentair, telefonisch contact moeizaam

Gekocht voor mijn schoonmoeder. De bijbehorende app is echter uitermate beperkt, je kan bijvoorbeeld niet zien wat gepresenteerd wordt aan de andere kant. Zo kan zij dus de agenda weg klikken zonder dat wij daar controle op hebben. Verder is de manier van versturen ook wel heel eenvoudig. In een poging telefonisch contact te hebben (code stond niet op doos) noodzakelijkerwijs door een onzinnig keuzemenu

Super makkelijk om in te stellen en te bedienen via de app

Fijn apparaat en makkelijk te bedienen. Moest alleen hey op het internet opzoeken hoe je op de klok zelf de instellingen kan wijzigen. Het zou makkelijk zijn als dit in het boekje beschreven werd. Met name hoe je bij de instellingen komt op de klok zelf.

Goed bereikbaar.

De klok bevalt mijn moeder prima, zo heeft ze op een eenvoudige manier meer grip op de dag en de tijd en hoeft ze er niet steeds naar te vragen. Ze heeft hierdoor meer tijdsbesef en kan zelfstandig haar dag indelen Met vriendelijke groeten Hanny Rouwhorst

Mooie klok

Mooie klok, duidelijk makkelijk in te stellen, alleen het geluid vind ik te zacht, zelfs op de luidste stand. Heb de klok op aanraden gekocht voor mijn opa, het helpt dat hij nu weet welke dag het is alleen jammer dat hij de spraak berichten niet altijd hoort.

Zeer plezierig contact en betrokkenheid van medewerker gevoeld.

Zeer snel contact bij vraag over bezorging van het product en ook het meedenken van de medewerker bij vragen over het op tijd leveren was heel fijn. Ik heb gewoon een heel goed gevoel overgehouden aan het traject.

geweldig

Deze radio is zijn geld zeker waard. Gemakkelijke bediening en snel aanpasbaar naar eigen wens.

Prima apparaat, maar installatie instructie kan beter

Apparaat zelf voldoet aan de verwachtingen, de IOS app is ook prima. De installatie instructie kan echter beter. De eerste de beste vraag is: “kijk op de sticker op de doos voor het juiste type”. De op het scherm getoonde types komen echter niet voor op de sticker op de doos…. Gelukkig is de telefonische helpdesk wel weer prima. Eind goed al goed.

Geen rompslomp

Snelle adequate levering. Allen communicatie over bezorg proces kan beter!

Mooie klok met goede ondersteuning

Klok D2 besteld. Snelle levering en eenvoudige installatie. Veel opties mbt abonnementen. Bestelling abonnement ging mis, klantenservice heeft mij vriendelijk en professioneel geholpen.

Uitmuntend

Goed Advies, Zeer goed en snelle service. Ik kan niets bedenken dat beter zou kunnen.

Uitstekend!

Makkelijk te bestellen en het pakketje was er meteen de volgende dag!

Hele goede service

Duidelijke handleiding, een maand uit kunnen proberen, verschillende keuzes display.

Wat ik alleen mis is dat er niet bij staat of de klok op batterij is. Verder goed product. Door de adapter krijg je het idee dat er een batterij inzit. En in gebruiksaanwijzing staat oplader.

Ik ben heel goed geholpen

Fijne klok, geeft mijn man en mij meer rust!

Een fijne, duidelijke klok. De weergave van activiteiten zijn goed en worden ondersteund door een aangenaam melodietje.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.