Komt overeen met informatie op website. Mooie klok. Handig, dat de klok direct goed stond.

Eenvoudig en makkelijk te bedienen. Zeer duidelijk te lezen enz.

De BBrain bevalt zeer goed en heb daarom een 2e bij U gekocht voor mijn zwager, waarvan de vrouw ook aan Alzheimer lijdt.

Tot nu toe goed.

Digitale Dementieklok besteld, kwam niet de volgende dag zoals gezegd, maar dat ligt aan PostNL. PostNL vond het ook nodig het pakket af te geven bij de buren, terwijl er op mijn track en tracé mails van PostNL duidelijk stond dat pakket alleen afgegeven mocht worden bij geadresseerde. Ik was thuis, PostNL heeft niet bij mij aangebeld, en geeft pakket zo af bij de buren. Klok inmiddels twee dagen uitgeprobeerd, tot nu toe werkt hij prima. Neem klok vanmiddag mee naar de Mevrouw van bijna 93 jaar, waarvoor ik de klok besteld heb.

Is heel duidelijk

Is heel duidelijk

Indrukwekkende oplossing, die vraagt om meer bekendheid.

Ik heb bbrain in gebruik genomen om te implementeren bij mijn moeder. Daar stond vanuit de thuiszorg al een andere oplossing. Toen ik de bbrain leerde kennen heb ik direct een bestelling geplaatst. De implementatie was in 1 woord: fantastisch. Werkte direct en ik was ook onder de indruk van de voorleesstem! Helder, duidelijk, foutloos. Omdat ik professioneel met tBureau dit soort toepassing in de zorg implementeer, ben ik direct gestart om enkele collega's te vragen bbrain te onderzoeken als oplossing bij onze klanten in de ouderenzorg en thuiszorg. We zien grote mogelijkheden!

De datum-dag-tijd-klok is een aanwinst als geheugensteuntje voor mijn moeder!

Zorgvuldig verpakt en zeer snel thuis ontvangen. Mijn 93-jarige moeder en haar dochter zijn er blij mee. Bijzonder dementievriendelijk geprijsd, fijn (!), omdat er al veel extra hulpmiddelen moeten worden aangeschaft.

Mijn ervaring is dat als je wat besteld, je het binnen no-tme in huis hebt. De ervaring met het apparaat zelf (de dementie kalender) kan ik nog niet delen, omdat hij binnekort naar mijn moeder toegaat. Dan zullen we het gaan ervaren.

Duidelijke klok, mindere tevreden over instellen

Mooi vormgegeven klok. Echter, het instellen van de klok op de achterkant met kleine knopjes vind ik niet zo handig. Voor de hoge prijs van de klok had ik wel iets meer gemak verwacht. Verder is het wel erg handig dat zowel naar een analoge als een digitale klok om te schakelen is.

Prima,

Mensen zijn vriendelijk en weten waar zij het over hebben. de verzending is goed verpakt. En de verzending vlug .PRIMA!!

Snelle levering, goed product

Bestellen ging snel en makkelijk. De klok is makkelijk in te stellen en helder om te zien. Enige tegenvaller wat mij betreft is de zeer hoge prijs

Product nog niet ontvangen

Nog geen ervaring

Prima product

Het inloggen op mijn eigen Wifi netwerk is helaas niet gelukt. Hopelijk gaat het bij mijn moeder wel lukken.

Cliënt vindt het geweldig

Cliënt is erg blij met de klok

Goed produkt

Snelle levering goede kwaliteit

Snel en netjes afgehandeld.

Overzichtelijke website. Snel geleverd. Één klein minpuntje in de omschrijving van de bbrain basic: Er kan maar 1 (de eigen) verjaardag worden opgenomen in de kalender. Niet de verjaardagen van (klein)kinderen.

website en installatie slecht. Apparaat redelijk goed

De website geeft te weinig informatie goed gegroepeerd. Er wordt ergens een abonnement genoemd, maar niet wat de kosten zijn. Dat vind je pas na verder zoeken. Er wordt niet vertelt dat je voor het afsluiten van het abonnement gelijk ook de kosten moet betalen. Ik vind dat A) onredelijk, want je hebt dat nodig en B) onpraktisch als je bij je moeder het ding installeert en de identifier van de bank ligt thuis. De website vermeldt niet in het hoofdaanbod de proefperiode á 1 euro per maand voor de eerste twee maanden. Het wachtwoord dat je invoert bij de aanmaak van een account bij de aanschaf mag aan andere eisen voldoen dan het wachtwoord als je in je account wilt na aanschaf en aanmelding als administrator De gebruiksaanwijzingen vertellen niet wat de mogelijkheden zijn van de sleuf voor de SD kaart in de G2 Door de wachtwoord en onduidelijkheidsperikelen liep ik vast in de dwingende betaling van het abonnement dat op eens meer abonnementen kende (als oogst van de herstelacties). Je komt in één keer in de afrekenpagina terecht. Het is niet een stap langs de winkelmand die eerst aangeboden wordt er goedkeuring. Ik vind de klok erg groot en de foto's relatief klein op het beeldscherm

Snelle levering en goed verpakt.

Ui prettig.

Prima instap voor ouderen. Wel een paar opmerkingen: 1) graag een mogelijkheid gezien waarmee de hoofdgebruiker kan worden aangepast. 2) kan de hoofdgebruiker berichten sturen? 2) landschapformaat voor foto's zou kunnen worden ondersteund 3) handleiding is minimaal. Aanpassen van instellingen van het systeem is even zoeken. 4) de behuizing voelt plastic, het scherm idem.

Snelle service, duidelijke handleiding bij apparaat

Snelle service, duidelijke handleiding bij apparast. Goed en duidelijk leesbaar.

Goede ondersteuning - De software kan nog wel worden verbeterd

Bij vragen ontvang je snel een reactie. Dat is belangrijk omdat niet altijd alles direct duidelijk is. De software op de Bbrain family G2 kan nog wel worden verbeterd. Een aantal aandachtspunten: = Een afspraak uit een reeks repeterende afspraken wissen kan nu niet worden verwijderd. = Meerdere foto's in een keer kunnen toevoegen = De instellingen van het apparaat moeten nu op het apparaat worden ingesteld. Handiger zou het zijn als de beheerder dit ook op afstand kan doen. Tevens kunnen deze instellingen wel wat uitgebreider. Bijv. het kunnen instellen van een achtergrond met een vaste kleur zou wel handig zijn. Nu is er alleen een instelling voor dementie met een zwarte achtergrond. Deze stand is wel erg deprimerend vanwege de zwarte kleur. De standaard stand is wel goed maar dan met een vaste achtergrondkleur zou mooi zijn. De bestaande achtergrond met het korenveld maakt het onderscheid tussen de diverse onderdelen onduidelijk. Dat zou iig beter kunnen. Ook zou het mooi zijn als de knoppen aan de rechterkant (klok, agenda, etc.) nog wat groter zouden kunnen worden ingesteld. = Als je het beeldbellen opstart vanaf het apparaat geeft deze een erg harde beltoon. Dat zou wel iets minder kunnen. = De volgorde van de contacten kun je nu niet instellen. Is nu alfabetisch. Het zou mooi zijn als de beheerder deze zelf kan instellen. = Het lettertype kunnen vergroten van de contacten. Ook het fotootje is erg klein. Die mag ook wel wat groter.

Erg snelle levering en mooie verpakking

Hele snelle levering in een mooie hardbox.

excellent

We schakelden over van een oude versie naar een nieuwe Bbrain klok, dit om te kunnen beeldbellen. Zoals altijd met die dingen liepen we redelijk snel vast , in een verkeerde licentiecode, software updates etc. Twee telefoontjes verder en alles werkt naar behoren. Echt goede service en product.

Gebruikersvriendelijk

Zeer makkelijk voor mijn moeder

Niet optimaal

Ik heb met kerst mijn moeder de Brain gegeven, maar het is niet geheel duidelijk hoe je contacten kunt toevoegen…ook als iemand een andere telefoon heeft dan iPhone, is het niet geheel duidelijk wat je dan moet doen… Meerdere keren gebeld, de 23ste december, mijn nummer tevens achter gelaten maar geen reactie. Mijn moeder heeft het apparaat nu, alleen weet niemand hier nu op een makkelijke manier om te gaan. Ik zal er wel iemand bij halen die mij verder kan helpen.

Mooi product, snel geleverd, mijn moederinstinct er blij mee

Mooi product, snel geleverd, en het belangrijkste: mijn moeder is er erg blij mee!

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.