Prima.

Snel geleverd, mooi en goed product

nog afwachtend over levering

tot op heden de bestelling nog niet ontvangen de b brain

Redelijk goed

Duidelijke klok, duidelijke datum en jaar. Welk dagdeel. Heel fijn dat je kan beeldbellen. Ook heel fijn dat je foto's kan uploaden. Goede planning hierdoor van de dagen, eten, afspraken, bezoek etc. Maar ik mis Voorjaar, Zomer etc. Want als de zon schijnt in de winter dan heb je toch een jas nodig en dat wordt vergeten. De temperatuur erbij zou geweldig zijn. De stem is monotoom, niet erg prettig. Bij vol geluid volume vervormd de stem ( slechthorend) En de melding is in rood maar heel klein geschreven.

Prima service, snelle levering!

Service is echt goed bij bbrain. Ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling. Maar dit werd meteen opgelost. Erg prettig om een vriendelijke dame aan de telefoon te krijgen.

Super service!

Fijn apparaat en goede service. Eerste radio had een gebrek, dag later werd een nieuwe bezorgd met antwoord nummer om de oude te retourneren. Keurig!!

Goed idee, maar slecht product

Apparaat valt regelmatig uit en is dan moeilijk weer aan de praat te krijgen. Gebruikersinterface van beheerportaal (m’n beheer agenda items) heel slecht, niet van deze tijd, onhandig/bewerkelijk emmer fouten. Onvriendelijke en weinig behulpzame Servicedesk (toen ons apparaat de geest gegeven had). Geen vervanging, maar defect enkele weken in reparatie. Kortom: goed idee, heel slecht uitgewerkt, waardeloze service…

Een goede koop

Een simpele, duidelijke klok, die doet wat er van wordt verwacht.

Supertevreden

Heel mooi apparaat en goed bruikbaar voor mijn moeder met dementie!

Product zoals omschreven .mooi om te zien en erg handig voor oudere mensen

Het idee is goed, maar...

Het idee van de wekker is goed, vooral dat je kan instellen dat de wekker datum, tijd, dag en herinneringen hardop uitspreekt. Ook het beeldscherm is er duidelijk en fijn dat dat meerdere opties hebt in kleur en wat je precies wilt aantonen. Maar... het is jammer dat je bij het hardop spreken niet de ochtend en avond, niet zelf de tijd kan kiezen. Maar wat vooral erg onhandig is, is de aansluiting. Mijn oma heeft Alzheimer en Dementie, zij trekt de stekker eruit. Dit omdat zij het snoertje niet kent en het lijkt op het snoer van een telefoonoplader. Dus dat de oplader en de wekker los kunnen worden gekoppeld is niet handig voor mensen met dementie die rommelen met hun spullen. Het snoer zou toch gewoon vast moeten zitten. Of de wekker zou baterijen moeten hebben die lang genoeg meegaan. Of een speciaal oplaadstysteem, zodat verzorgers 's avonds bij het naar bed brengen de wekker kunnen opladen en 's morgens weer neerzetten. Toch is dit wel handig voor mensen die niet rommelen of bij ouderen die deze klok al eerder krijgen, zodat ze eraan gewend raken en ze weten dat het hun klok is.

Ondanks een kleine 'hik-up' ben ik tevreden met de aankoop

De door mij bestelde Bbrain basic gaf problemen bij het installeren van de tijd en datum. Na overleg met Bbrain de Bbrain basic opgestuurd voor een update. Deze had ik binnen twee dagen weer terug en was inmiddels volledig geïnstalleerd.

Leuk ding

Leuk ding! Wel staat het beeld regelmatig vast. In kan dan niet inbellen. Service had wel beter gekund.. apparaat is defect, beeld zoemt helaas uit zichzelf in. Nu moet ik het terugsturen en krijg geen tijdelijk toegestuurd. Met als gevolg dat mijn vader hem dagenlang kwijt is. Hier baal ik wel ontzettend van.. stukje controle door regelmatig de camera aan te zetten heb ik nu niet.

Prima dementieklok

Snelle levering! Klok is heel duidelijk prima dementieklok

Prima produkt. Keurige levering en geen verzendkosten. Wat prettig is dat je op de website van te voren de gebruiksaanwijzing kan zien. Chapo

Keurig bedrijf

Na ongeveer 2 weken moet ik de klok gelijk zetten (loopt dan ongeveer 1 minuut voor op teletekst). Vind ik wel jammer! met vriendelijke groeten, Piet Brugman

Waardeloos

Klok valt na een uur uit, NOOIT geen BBrain klok meer… echt waardeloos!!

Performance is matig zeker icm de Bluetooth speaker

Regelmatig geen contact bij bellen de app op de android telefoon geeft vaak geen oproepsignaal. Het geluid van de tablet is matig. Na aanschaf BT speaker alleen maar echo werking en af en toe rondzingen. Had er echt meer van verwacht

Dementerende moet er aan wennen

Eenvoudig te gebruiken maar moeilijk te installeren

Toestel zelf is zeer eenvoudig te gebruiken. Zeer goed. Ook de app werkt netjes. Maar de installatie verliep niet vlotjes. Als je registreert moet de opvolging beter verlopen. Verschillende e-mails gekregen die gewoon niet de juiste functionaliteit hadden. Wel alles netjes opgelost via de hulplijn. Maar het was wel verwarrend en iets wat je niet nodig hebt als je dit bij een persoon met problemen wil introduceren. Genoeg spanning! Ook het bellen van het toestel naar de app verliep niet vlotjes. Blijkbaar belt het niet. Maar dan later werkt het toch? Zo is het me nog niet duidelijk of die functionaliteit werkt of niet? Het toestel plus layout is zeer goed.

Even wennen, maar vervolgens bevalt het goed

Leuk om op deze manier foto’s te ontvangen en de agenda bij te houden. Jammer dat het geluid van de ringtoon niet ingesteld kan worden

Prima om onze (schoon)moeder te ondersteunen

Prima om onze (schoon)moeder te ondersteunen

prima product en fijne medewerkers

Had eerst de verkeerde bbrain besteld. Na 1 telefoontje werd deze kosteloos omgeruild. Een aantal weken later deed de bbrain het niet meer. Kon hem wederom opsturen en na een reset kwam het product weer goed werkend terug. Vriendelijke en behulpzame medewerksters aan de telefoon.

prima service gekregen

Maar het usb stickje functioneerde niet in de radio/muziekspeler. Ik heb een andere moeten kopen. Er is mij toegezegd dat ik een andere opgestuurd zou krijgen maar dat is tot op heden jammer genoeg niet gebeurd.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.