Prima klok en snelle levering.

Bediening werkt intuïtief, dus goed. Merknaam die ook nog prominent op de klok staat is wel confronterend voor degene waar de klok voor wordt aangeschaft.

Correcte levering

Over het algemeen prima. Ik had wel graag een mail gehad wanneer het pakket bezorgd zou gaan worden. Verder tevreden

het is prima klok zou eens geupdate moeten worden

het is vooral erg jammer dat de agenda niet automatisch in beeld komt als er wat gepland is en er alleen een reminder boven in een rood vlak komt. Na afloop van het 'evenement' zou de agenda weer automatisch in de klok stand moeten gaan staan zodat ze weer duidelijk ziet wat voor dag en dagdeel het is. Het zelf klikken tussen agenda en klok stand is erg lastig met trillende vingers en moeilijk voor haar te vinden en te onthouden, Daarnaast is het jammer dat er geen maandoverzicht of week overzicht te zien is. je moet bladeren per dag. Maar er is geen alternatief (de dayclock werkt hetzelfde) en we doen het er maar mee

Aanschaf klok

De klok aangeschaft voor onze moeder. In eerste instantie was ze sceptisch. Maar na het installeren en het gebruik/eigenschappen van de klok was ze zeer enthousiast.

Mooi en duidelijk hulpmiddel

Het instaleren mag voor mij duidelijker worden uitgelegd. Doordat de kosten door de patiënt betaald mogen worden naar mijn mening. Is daar nu een fout opgetreden en is de patiënt nu ook beheerder geworden. Hij is nu nog vrij goed maar deze ziekte kent een verloop naar een minder goed functioneren van de hersenen. Ik wil Bbrain hartelijk danken voor de goede service die ik heb gekregen naar aanleiding van mijn eerdere opmerking hierboven. Alles is nu prima geregeld en ingesteld. Hartelijk dank hiervoor.

Fijn apparaat

DAB+/FM radio voor mijn moeder gekocht. Superfijn apparaat, klinkt prima, handige wegklapbare knoppen zodat de instellingen op hun plek blijven bij hen die dat wat minder goed kunnen bedienen. Zeer tevreden !

Goede kwaliteit

Snelle levering. Stekker in het stopcontact en klaar Makkelijke bediening Zeer duidelijke weergave

De klok was direct gebruiksklaar

Het was een kwestie van uitpakken en in het stopcontact steken.

Een leuk hulpmiddel bij dementie

Wat ik wel als negatief ervaar, is dat wanneer ik een afbeelding stuur, het beeld hierop blijft staan en niet terug gaat naar de agenda. En zelf hierheen terug zetten, kan mn moeder niet, dus dat ervaar ik als jammer.

Ik had een knal cadeau voor de verjaardag van mijn broer van 87 jaar.

De aankoop van de dementie klok liep heel soepel. Het was wel even spannend of de klok op tijd voor de verjaardag geleverd kon worden. Informatie daarover kreeg ik telefonisch niet. Dat was het enige min-puntje. De gok gewaagd. Al snel kreeg ik bericht dat de klok verstuurd was. Prachtig op tijd voor de verjaardag kwam hij bij mij aan. Grote verrassing: toen ik de stekker in het stopcontact deed, stond meteen juiste dag, datum en maand op het scherm. Al met al: prima tevreden!

Snelle service en hoed verpakt.

Zeer goed product en service

Klok werkt uitstekend en de verwant applicatie is zeer eenvoudig in gebruik.

BETER OP DE TIJD LETTEN

ik ben heel blij met deze klok . nou hoef ik niet 10 keer op een dag aan mijn vrouw, wart voor een dag of maand en hoe laat is het vandaag. en wart is de datum vandaag.

Goed werkend product met mooie prijsstelling

Artikel is op afgesproken tijd geleverd en werkt vanaf aanzetten prima. Mooie vormgeving van en duidelijke beschrijving omtrent de klok.. Extra vermeldingswaardig: de stevige en mooi uitgevoerde doos waar de klok in werd aangeboden. Al met al stelt het tot stevige tevredenheid.

echt een aanwinst heel tevreden met de snelle levering

Binnen een dag kreeg ik de klok geleverd. ik werd heel vriendelijk geholpen. alles werd mij duidelijk uitgelegd.

Prima klok snel geleverd

Mijn oude tante van 92 wil graag 's nachts als ze wakker wordt weten hoe laat het is. Ze ziet echter slecht en zonder gehoorapparaat (die ze niet inheeft in bed) hoort ze nauwelijks iets. Ik zocht op Google naar een grote letter klok en kwam de klokken van BBrain tegen. Die zagen er goed uit en ik heb er meteen een besteld. Binnen enkele dagen stond hij bij tante in de slaapkamer en na een paar dagen zag ik haar weer. Ze was dolenthousiast over de klok ! En dat wilde ik even kwijt....

uitstekend

Alles was prima in orde gekomen. Hartelijk dank.

Goede site, prima produkt

De dementieklok is een goede aanvulling op het zelfredzaam kunnen leven. Duidelijke weergave en helder geluid bij alarmeringen.

Tevreden

Ben blij mee. Krijg langzaam aan weer beetje structuur in mijn dag.

Kan niet beter

Is goed

Prima klok

Snelle en goed service

Zie boven

Wat een mooie uitvinding!

De BBrain Family is een mooie toevoeging in het leven van mijn ouders.

Echt een uitkomst!

Heb nu meer contact met vader van 94. Beeld bellen op een simple manier. Zijn agenda beheren. En natuurlijk regelmatig een foto sturen. Beheer en contact met bbrain verloopt vlekkeloos.

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.