Een kind kunt de was doen.

Met behulp van een medewerkster van Careyn is het gelukt.

Zeer tevreden.

Mijn bestelling van een dementieklok was wel snel geleverd aan PostNL maar door de drukte hoorde ik dat het bezorgen naar mijn adres vertraagd werd. Helaas moet ik het zelf gaan ophalen bij een PostNL punt. Het was voor een verjaardagscadeau die 1 dag telaat was aangekomen. Gelukkig was de klok met zeer tevredenheid ontvangen.

uiteindelijk uitgekomen bij de juiste VESA beugel met zwenkarm: Vogel PFW 1040

Had wel wat voeten in de aarde

Makkelijk in gebruik

Enige is dat we even moesten zoeken naar de keuze van taal. Die optie stond net buiten het scherm. Maar uiteindelijk gevonden

Super goed

Mijn oma is ontzettend blij met de BBrain. We beeldbellen bijna wekelijks.

Duidelijke klok

De klok is makkelijk de eerste keer in te stellen en is eenvoudig in gebruik. Het enige minpuntje bij een medicijnmelding is dat er wordt getoond "Druk op een knop om de melding te sluiten". De knoppen zitten aan de achterkant en de grootste knop is de aan/ uit knop. Als die wordt ingedrukt om de melding uit te zetten dan is de klok ook uit. Verder is het een goede klok die toont wat handig is om te tonen.

Snelle levering.klok zo duidelijk goed te lezen op 7 meter afstand.

Super goed.echte aanrader.

Snelle en correcte levering

BBrain heeft direct na bestelling het product verstuurd. Aangezien het een cadeau betreft kan ik nog niets zeggen over de werking.

Snelle levering en goede producten

Voor mijn schoonvader hebben we een klok besteld bij BBrain. De klok was eenvoudig te bestellen en snel geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Duidelijke klok met goede weergave.

Klok is gemakkelijk in te stellen. Klok is duidelijk, overzichtelijk welke dag en dagdeel het is.

netjes en snel verzorgd. Verrassing dat de klok reeds was geprogrammeerd.

Geweldig hulpmiddel waarvan alles klopt

Onlangs een klokje besteld. Niet alleen een mooi product, maar ook een duidelijke handleiding in het Nederlands, en de klok was ook vooraf al ingesteld. Al met al goed over nagedacht en echt een hulp. In het ziekenhuis aan mijn moeder geschonken en de 'buren' waren ook gelijk enthousiast, dus die heb ik ook naar dit bedrijf en website verwezen.

Uitstekend van bestelling tot levering

Goed en makkelijk van bestelling tot levering. Een hele fijne en duidelijke kalenderklok voor een goede prijs.

Fijne klok

Makkelijk instelbare klok. Duidelijk, ook met analoge klok. Hopelijk geeft het meer structuur in het leven van mijn dementerende moeder. Netjes verpakt, snel geleverd.

Snelle en keurige levering

Het pakket was er snel en het is een mooie klok.

Heel erg goed!!

Wat ik erg prettig vind is het fijne telefonisch contact. Ik ben gewend dat als ik met een soortgelijke firma bel het allemaal wat killer en zakelijker is. Bij jullie heb ik het telefoongesprek en het advies wat ik hierin gekregen heb als erg prettig ervaren. Het apparaat zelf werkt door zijn eenvoud erg fijn voor vooral de gebruiker.

Perfect product

Het doel wat we hadden is bereikt

Contact met kinderen en kleinkinderen Fijn elkaar te zien Agenda etc gebruiken we niet. Alleen beeldbellen

een heel goed artikel.

Mijn mama is heel blij met haar BBrain klok.

Het fijnste was dat tijd en datum al ingesteld zijn.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd, abonnement per e-mail snel geregeld.

Er was wat verwarring omdat er voor het account en de portal andere wachtwoorden nodig zijn.

Prima hulpmiddel en werkt uitstekend !

Installeren ging vrij gemakkelijk ook het uitnodigen van overige Bbraingebruikers. Snelle levering en het helpt mijn beginnende dementerende moeder om meer structuur aan te brengen bij de dagelijkse activiteiten. Betreft de passieve versie, activiteiten zijn eenvoudig inzichtelijk, toe te voegen of te wijzigen. Kortom, een welkome aanvulling om het voor mijn moeder makkelijker te maken.

Mevrouw van 86 jaar is zeer tevreden over de kalenderklok

Mevrouw van 86 jaar is blij met de kalenderklok. Het ging haar alleen om de datum, maar de dag en het gedeelte van de dag ervaart zij als plus.

Wij zijn zeer blij met de digitale klok .Mijn vader heeft na zijn herseninfart in december nu veel plezier aan deze klok .Hij vindt hem prachtig en hij blijft up to date nu . Goede bestelling en levering .

Weerhuisweg 4

6226NC Maastricht

Over BBrain BV

Het Nederlandse merk BBrain is marktleider in kalenderklokken en dementieklokken; klokken welke oplossingen bieden bij verminderde oriëntatie, planning en dagelijkse structuur. Deze zijn tevens ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals en eindgebruikers. De klokken zijn verkrijgbaar met een digitale of analoge tijd. De analoge tijdsweergave is voor mensen met dementie belangrijk aangezien ze in veel gevallen de digitale tijd niet meer begrijpen. Daarnaast heeft het merk de BBrain Family klokken. BBrain Family klokken zijn ‘slimme kalenderklokken’ waar u op afstand foto’s, berichten en agendapunten naar toe kunt sturen. Op deze klok kunt u ook beeldbellen met verwanten. De Family klokken zijn verkrijgbaar in een dementie variant en een reguliere variant voor senioren.