Vriendelijke ontvangst goed geholpen
Beste Ad, Dank voor het achterlaten van je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de ontvangst en de service rondom de aankoop van de Leolux 2,5-ztisbank. We wensen je in ieder geval heel veel (zit)plezier toe. Tot een volgende keer! ;-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Mooie fauteuils gekocht en voor een veel lagere prijs dan we hadden verwacht, dus zeer tevreden
Beste Andre, Dank voor het achterlaten van je reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de fauteuils van het merk Baan. We wensen je heel veel (zit)plezier toe! Tot een volgende keer! ;-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Op de site doen ze alsof je de meubels snel in huis hebt, en dat ze in overleg geleverd worden op een moment dat jou uitkomt. Dat is niet zo. De verkopende partij weet daar niks van, en iedereen wijst naar elkaar, dus niemand is verantwoordelijk.
Beste Frank, we vinden het vervelend dat je niet tevreden bent over tijdige levering. Helaas is het in uitzonderlijke gevallen nodig om een volledige aanbetaling te doen. Dit heeft de levering met een aantal dagen vertraagd waarna we binnen de afgesproken 10 werkdagen alsnog de bank bij hebben kunnen leveren. Dit ook conform eerdere contact momenten. We begrijpen dat de 3-zitsbank van Topform inmiddels in goede orde is geleverd en wensen je alsnog veel (zit)plezier toe! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Zeer tevreden over het ontvangst in de meubelwinkel. Het product dat op de site van showroommodellen stond, kwam helemaal overeen met wat er in de winkel stond. De communicatie met showroommodellen is goed, ook telefonisch goed bereikbaar.
Hi Edith, Dank voor je review! Fijn om te lezen dat alles volgens verwachting is verlopen. We wensen je veel (zit)plezier toe met de nieuwe Leolux fauteuil. We zien je een volgende keer graag weer terug! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Correcte afhandeling en snelle levering
Beste Ellen, Dank voor je review! We wensen je veel plezier toe met de Castle Line eetkamerstoelen. Tot een volgende keer. ;-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Het gekochte artikel was geheel conform de beschrijving tegen een aantrekkelijke korting en snelle levering. De communicatie verliep helemaal naar onze wens. Bezorging en montage perfect verlopen.
Beste Fred, Dank voor het achterlaten van de review! Fijn om te lezen dat de nieuwe Leolux eettafel bevalt en dat ook de levering / montage snel en professioneel is gerealiseerd. We helpen je een volgende keer graag weer...! :-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Helemaal niks op aan te merken!! Enorm ruim aanbod, de bestelling verliep soepel en ik hoefde maar 10% aan te betalen. Er werd tijdig geïnformeerd over de leveringen en ik ben vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. We hebben een hoekbank, eettafel, en bureaustoel besteld en ze zijn allemaal van topkwaliteit! Ik had voor deze scherpe prijs wel een addertje onder het gras verwacht, maar ik heb alleen maar pluspunten gezien. Ga zo door en ik blijf jullie aanbod in de gaten houden!!!!
Beste Coen, Dank voor je uitgebreide reactie! Fijn om te lezen dat je over meerdere facetten van onze dienstverlening tevreden bent. En dat al voor de 3e keer! Daar doen we het voor! :-) De addertjes laten wij graag boven het gras zien. Wij nemen transparantie en heldere communicatie erg serieus en doen er dan ook alles aan dit naar jou, onze trouwe klant, mogelijk te maken. We wensen je voor nu heel veel plezier toe met de Stressless bureaustoel en helpen je een volgende keer graag weer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Mooie modellen en kwaliteit
Hi Ruud, Dank voor je review! We wensen je veel (zit)plezier met je nieuwe Schillig 2,5-zitsbank. Tot een volgende keer! ;-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Al regelmatig wat gekocht altijd in goede tot uitmuntende staat ontvangen.
Hi Odin, Dank voor het achterlaten van je review. Je bent inderdaad een van onze vele, trouwe klanten. Fijn om te lezen dat jouw 5 bestellingen in smaak vallen. Op naar nummer 6, 7, 8.... ;-). We wensen je veel (slaap)plezier met je nieuwe Slaapkop bed. Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Vriendelijk personeel, zeer snelle levering. Zij doen wat zij beloven!
Hi Astrid, Dank voor je review! Fijn om te lezen dat wij je verwachting waar gemaakt hebben. We wensen je veel plezier met de Pode bijzettafel. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Nvt
Hallo Jaap, Dank voor je review. Fijn om te lezen dat je de service als goed ervaren hebt. We wensen je heel veel (zit) plezier toe met de Leolux eetkamerstoelen. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Alles wat we besteld hebben, o.a een bed, bankstel, fauteuils, eetkamerset, via deze website, werd volgens afspraak geleverd. Ook de garantie is dik in orde. Een luxe “sta-op-stoel” vertoonde na anderhalf jaar een defect. Dit werd uitstekend opgelost en de stoel is weer als nieuw. De communicatie is erg vlot en accuraat. Kortom, we zijn zeer te spreken over “showroommodellen.nl”.
Hallo Rieks, Dank voor het achterlaten van je mooie review! Hier worden we blij van... :-) Ons doel is om designmeubels zo snel mogelijk bij liefhebbers in Nederland of België te leveren tegen een zo scherp mogelijke prijs. Dat hebben we bij jou al 5x mogen doen. Super! Hopelijk mogen we je een 6e, 7e, 8,e .... keer net zo goed helpen! ;-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Goede communicatie. De zetel is zoals wij hem verwacht hadden. Correcte levering.
Hi Bart, Dank voor het achterlaten van je review! Fijn dat je uiteindelijk goed geslaagd bent voor een Stressless relaxfauteuil. En dat ook nog eens de levering en communicatie voldeden. :-) We wensen je heel veel zit-/relax-plezier toe en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Er is een uitgebreide keuze, er zit altijd wel iets tussen en dan ook nog eens binnen een week geleverd. Helemaal geweldig!
Hi Pas, Dank voor je review! We proberen inderdaad ons aanbod zo breed mogelijk te houden zodat het voor jou, de zoeker naar designmeubels, aantrekkelijk blijft. Aangezien al het aanbod reeds aanwezig is bij onze verkooppartners, is een snelle levering gegarandeerd. We wensen je heel veel (zit)plezier toe met de nieuwe Felizia banken. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Prettig geholpen en showroommodellen is makkelijk om mooie meubel stukken te vinden
Hoi Eric, Dank voor het achterlaten van je review! Een het snel en eenvoudig vinden van favoriete meubels, staat bij ons hoog in het vaandel. Goed om te lezen dat dit bij, met de nieuwe Giorgetti hoekbank, goed gelukt is. We wensen je heel veel (zit)plezier toe en tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Als je graag bijna-nieuwe A-merk meubels in huis wilt halen met goede kwaliteit en zeer scherpe prijs, dan is showroommodellen zeker aan te bevelen. Ook het feit dat je geen 12+ weken hoeft te wachten op de levertermijn van nieuwe meubels is een pluspunt. Bestellen, betalen en leveren verloopt via showroommodellen maar je koopt ex-demo meubels via aangesloten winkels / outlet stores. Tevreden met de gekochte Bert Plantagie eetkamer set!
Hi Martin, Dank voor het plaatsen van je review! We kunnen jouw reactie niet meer dan beamen. Je koopt bij ons inderdaad altijd topmerken met minimaal 20% korting. Bij geverifieerde verkooppartners uit Nederland & België. En levering vindt plaats binnen 10 werkdagen. Heel (zit)plezier met de gekochte Bert Plantagie meubels en tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Mooie korting en in de winkel net zo vriendelijk en gastvrij ontvangen als wanneer je gewoon voor meubels komt kijken. Voor ons al tweede aankoop via showroommodellen, alleen maar zeer goede ervaringen.
Beste Toke, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zowel met de Bert Plantagie hoekbank als met de Montel eettafel goede ervaringen hebt. Spreekt het voort ;-). We wensen jullie heel veel (zit)plezier toe met deze mooie meubels en helpen jullie een volgende keer graag weer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
snelle levering en precies wat is afgesproken. helaas geen betaling met credit card mogelijk.
Hi Corry, Dank voor het achterlaten van je reactie. Fijn om te lezen dat de Leolux 2,5-zitsbank overeenkomt met hetgeen er op de website stond. Dat is uiteraard ook een van de aspecten waar we heel kritisch op zijn :-). Het niet kunnen betalen met Credit Card klopt inderdaad. We bieden echter wel mogelijkheden via betaallink en uiteraard iDeal. Mocht je hier een volgende keer gebruik van willen maken, laat het ons dan weten. Voor nu heel veel (zit)plezier! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Mooie Design stoel voor een mooie prijs, heel blij mee
Hallo Petra, Dank voor het achterlaten van je review! Fijn om te lezen dat je heel blij bent met je nieuwe Design on Stock fauteuil. We wensen je er veel (zit)plezier op deze mooie fauteuil. Tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Van aankoop tot bezorging … niets dan lof! Goede communicatie online en ook de bezorgers lieten vooraf weten dat ze binnen 10 minuten zouden arriveren. Last but not least…de lamp viel absoluut in de smaak!
Hi Helga, Wow! Wat een leuke review. Daar worden we blij van :-). Fijn om te lezen dat je de service/communicatie als goed ervaren hebt. Daar doen we het voor! Nog beter dat ook de Louis Poulsen vloerlamp volgens verwachting is. Een volgende keer mag je een gelijke ervaring verwachten! :-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Goede en adequaat contact
Beste Rens, Dank voor je review! Fijn om te lezen dat je het contact met ons en onze verkooppartner / transporteur als goed ervaren hebt. We wensen je veel (zit)plezier met de Caste Line eetkamerstoelen. Tot een volgende keer :-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
mooie meubels bij elkaar
Beste Harrie, Dank voor het achterlaten van je review! We doen inderdaad ons best om voor designliefhebbers een zo aantrekkelijk mogelijke collectie te mogen presenteren. We wensen je in ieder geval heel veel (zit)plezier met de relaxfauteuil van de Sede. Tot een volgende keer! :-) Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Heel blij met de prachtige stoel, snelle levering door een zeer vriendelijke en professionele medewerker
Beste Tineke, Dank voor het achterlaten van je review! Heel fijn om te lezen dat de relaxfauteuil van De Toekomst in de smaak valt. We wensen je er veel plezier mee en hopen je een volgende keer weer te mogen voorzien van een mooi designmeubel! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Nog Te vroeg voor evaluatie !
Beste Dirk, Allereerst dank voor je bestelling en het achterlaten van je review. Vanuit onze verkooppartner hebben we begrepen dat er reeds meerdere malen geprobeerd is contact te zoeken (telefonisch en per mail). Daarin is aangegeven dat de externe vervoerder contact opneemt om een bezorgafspraak te maken. Dat is ondertussen gebeurd. We gaan er dan ook vanuit dat je nieuwe Gelderland bank snel bezorgd gaat worden. We wensen je in ieder geval veel (zit)plezier toe! Mocht je verdere vragen hebben, we helpen je graag via [email protected] of +31850003170. Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Van bij aanvang vlotte en snelle communicatie via Roel van "showroommodellen". De kwaliteit van het meubel is perfect zoals omschreven. Bovendien kreeg ik van de betreffende meubelzaak bijkomend een videobezichtiging. Prijs-kwaliteit heel mooie aankoop.
Beste Marc, Dank voor het delen van je review. Fijn om te lezen dat Roel je via de chat goed geholpen heeft. Ook dat het Topform dressoir volledig voldoet aan de verwachting. We wensen je er heel veel plezier mee. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Team Showroommodellen
Gerard Bruningstraat 12
6416EB Heerlen
Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 500 internationale topmerken. Hier vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Leolux, Tempur, Rolf Benz, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Vitra en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt vraag en aanbod samen op een gebruiksvriendelijk platform. Designliefhebbers kunnen bij ons betaalbare designmeubelen eenvoudig zoeken, vergelijken & kopen.