Top snelle levering mooie stoel

Mooie Design stoel voor een mooie prijs, heel blij mee

Supertevreden!!

Van aankoop tot bezorging … niets dan lof! Goede communicatie online en ook de bezorgers lieten vooraf weten dat ze binnen 10 minuten zouden arriveren. Last but not least…de lamp viel absoluut in de smaak!

Goede en snelle afhandeling

Goede en adequaat contact

royale keus

mooie meubels bij elkaar

Heel blij met de stoel!

Heel blij met de prachtige stoel, snelle levering door een zeer vriendelijke en professionele medewerker

Nog geen nieuws van transporteur na 14 dagen !!!!

Nog Te vroeg voor evaluatie !

Kwaliteitsmeubelen van topmerken

Van bij aanvang vlotte en snelle communicatie via Roel van "showroommodellen". De kwaliteit van het meubel is perfect zoals omschreven. Bovendien kreeg ik van de betreffende meubelzaak bijkomend een videobezichtiging. Prijs-kwaliteit heel mooie aankoop.

Super tevreden van mijn aankoop

Op de site "Showroommodellen" is er een uitgebreid assortiment van meubels en accessoires. De prijzen zijn meestal gunstig. Snel antwoord op eventueele vragen. Gemakkelijk te betalen en snelle levering. Een echte aanrader. Zal zeker nog aankopen doen op Showroommodellen.

Super goed en snel geleverd.

Ik had een vraag over een artikel en deze per mail gesteld. Kreeg binnen 10 minuten een reactie. Ze zou het verder voor mij uitzoeken en nog geen 10 minuten later had ik het uiteindelijk antwoord. Artikel besteld met een gekregen link in mijn mail en ik had dit artikel de volgende dag al in huis. Perfect. Ik was echt onder de indruk en uiteraard erg blij met mijn artikel.

Prettige ontvangst en deskundige info

Heel okee

veel keuze

fijne zoeksite op merk top categorie goede duidelijke informatie

positief met een punt van aandacht

verloopt soepel. snelle rectie van de verkoper minpuntje is dat niet duidelijk vooraf wordt vermeld dat de vervoerskosten zo hoog zijn. €99 Dan blijft er uiteindelijk van de meevaller weinig over.

heel goed

Alles is heel goed verlopen, correcte aanpak. Mooie producten.

Zwaar beschadigd geleverd!!

TV kast zwaar beschadigd geleverd en nog geen oplossing geboden……

Geweodig

Voor de 3e maal een aankoop gedaan, zeer tevreden over de meubels, en nog meer over de aankoopprijs. Mocht zich een aanbieding voor mij voordoen ben ik gegarandeerd weer van de partij!

Snelle reactie en ook snelle en eenvoudige levering

Snelle reactie en ook snelle en eenvoudige levering, mooie kwaliteit

Hele mooie eetkamerstoelen voor een hele mooie prijs

Er is een enorme keuze aan eetkamerstoelen bij Showroommodellen, in alle soorten en prijsklassen. De stoelen die wij kochten werden geadverteerd 'als nieuw', en dat zijn ze ook. We zijn zeer tevreden ook over de snelle afhandeling en zullen bij gelegenheid zeker weer iets aankopen via Showroommodellen.nl

Zoals altijd top!

Fijne prijs voor een design model dat ik al een tijdje zocht. Super geregeld en alles volgens afspraak. Verkopende partij belde binnen 24uur al voor een leveringsafspraak. Ik ben echt fan!

Fijne communicatie

Via videobezichtiging aankoop gedaan, dit was een duidelijke en eerlijke bezichtiging. Omdat er een kleine beschadiging was werd dit ook gezegd. Afhandeling en bezorging moeten nog plaatsvinden

aantrekkelijke prijzen maar slordige afwikkeling

ik vond een Gelderland bank bij een outlet van een interieurwinkel en bij het maken van de online afspraak bleek dat via Showroommodellen te gaan; de verkoper van de outlet zei dat er drie jaar garantie werd gegeven maar na levering bleek dat maar twee jaar te zijn en een service/garantie certificaat ontbrak bij de Gelderlandbank......wel snelle levering

Punctueel, efficiënt en goed georganiseerd.

Tafel besteld. In de afgesproken tijd gebracht. Goed ingepakt en ook nog gemonteerd. En dat voor weinig geld. Ik ben zeer tevreden.

Showroommodellen perfecte communicatie, goed product

De communicatie met showroommodellen was perfect. Helaas liet de leverancier diverse steekjes vallen.

top

prachtig product voor hele mooie prijs. Hele goede duidelijke communicatie en aflevering

Mooie bank voor zeer aantrekkelijke prijs, vlot bezorgd door de vriendelijke verkoper, top!

Een fijn contact

Een snelle reactie, en de bank was ook zoals het moest zijn. Vandaag bezorgd en neergezet, alle verpakking netjes meegenomen.

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

+31850003170

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 500 internationale topmerken. Hier vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Leolux, Tempur, Rolf Benz, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Vitra en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt vraag en aanbod samen op een gebruiksvriendelijk platform. Designliefhebbers kunnen bij ons betaalbare designmeubelen eenvoudig zoeken, vergelijken & kopen.