duidelijke communicatie, snelle reactie, klantvriendelijk

Eerlijk en oprecht. Vriendelijk en deskundig

Heel erg goed

Na Komen van afspraak, perfect. Netjes afgelevered . Zeer tevreden

Zeer goede prijs, staat artikel als nieuw

Bijzondere collectie meubels

Als je iets speciaals zoekt, vind je het meestal niet op de gemiddelde meubelboulevard. Maar wel op showroommodellen.nl! Hier vond ik een hele mooie bank met bijpassend vloerkleed. De bezorging ging ook zoals beloofd. We zijn er super blij mee! Ik zal hier zeker nog vaker kopen.

Telefonisch contact gehad. Vriendelijke en duidelijke uitleg. Mooi tv kastje vandaan gehaald

Topper

Zeer fijn om mee samen te werken

Super mooi

Super mooie Linteloo Hamptons bank gekocht bij Berden in Alphen a/d Rijn. Van te voren een bezichtiging gepland en op de dag goed geholpen door Paulette. Bank is zoals beschreven en nog nieuw. Bezorging zoals in advertentie staat binnen 2 weken na aankoop. Ik kan showroommodellen echt aanprijzen, sterker nog we zijn nu voor een tafellamp aan het kijken via deze site :)

Snelle levering en tiptop in orde

Ik was al een tijd op zoek naar een bepaalde kast van pastoe. Precies de kleur en uitvoering zag ik op showroom modellen staan. Binnen een week na de bestelling had ik de kast in huis. Helemaal perfect,

Super professioneel !

Alles perfect verlopen.

lange leveringstermijn

nog steeds bestelling niet ontvangen

PAS OP! Extra verborgen kosten + slechte communicatie

Te lezen aan de reviews kwam deze site als betrouwbaar over. Echter heb ik zelf een hele slechte ervaring met showroommodellen.nl gehad. Naast de enorme hoge bezorgkosten die showroommodellen.nl zelf vraagt, wordt er achteraf door de leverancier nog eens extra €44,- aan kosten berekend voor een tweede bezorger, terwijl er in de voorwaarden staat dat de bezorging met twee personen zijn zoals verwacht. Contact gezocht: showroommodellen.nl geeft aan dat dit bij de leverancier ligt en niet bij hen, maar ik ben met de voorwaarden van showroommodellen akkoord gegaan dus ik verwacht dan ook deze service. Hier over gemaild, maar wordt genegeerd. Vervolgens is de eerste keer de verkeerde kast geleverd (die ook €100,- goedkoper was) en waren zij niet bereikbaar dus heb ik de leverancier gebeld. De tweede keer dat de kast werd geleverd, was de bezorger alleen en werd er dus van mij verwacht te helpen tillen. Ik heb al aangegeven dat ik dit i.v.m. gezondheidsredenen niet kon. Maar zonder mijn hulp was de kast niet naar binnen te krijgen. Ik heb niks meer gehoord van showroommodellen.nl. Daarom heb ik een officiële mail gestuurd naar hen en de leverancier met de mededeling dat ik de extra kosten niet zal betalen. Maar ik zal niemand aanraden hier iets te bestellen, want ondanks dat de kast geleverd is, houdt showroommodellen.no zich niet aan hun eigen voorwaarden.

Super tevreden

Een beetje skeptisch een fauteuille en hocker van Rolf Benz aangekocht via Showroommodellen. In persoon niet de meubelen gaan bezichtigen! Bij levering enorm verrast: de meubelen waren zeer goed verpakt (beschadiging praktisch onmogelijk), de chauffeurs waren uitermate vriendelijk en gingen voorzichtig met de meubelen om! Ik kijk nu al naar een bijzettafel op Showroommodellen om mijn fauteuille en hocker te vervolledigen!

Levering naar volle tevredenheid.

Het vloerkleed voldoet aan de beschrijving op internet. Snelle en zorgvuldige levering. Uitstekend dus.

Bestelling perfect en levering snel en perfekt

Goed product en snel geleverd

Great and cheap

Perfect condition chairs for much cheaper than normal price

Fijne top intel met top personeel.

Personeel heel aardig en behulpzaam, kunnen goed luisteren. Daarom was de koop snel beslist.

TOP!!

TOP! Bankstel kunnen kopen voor TOP prijs! Bovendien bijzonder correcte wijze van op de hoogte stellen van geplande artikel dat voor de geplande bezichtiging verkocht werd. Wij hebben de ‘bezichtigingsreis’ dus niet voor niets hoeven maken!

Artikel zo goed als nieuw, zoals beschreven op website, tegel uiterst lage prijs. Snelle en zeer correcte levering!

Top design tegen betaalbare prijzen

Duidelijke overzichte website met topdesign voor -realatief- kleine prijzen. Het enige wat soms niet helemaal duidelijk is bij wie ik het koop, en ik kan niet per winkel selecteren wat zij nog meer te koop aanbieden. Dan zou ik nog een extra pareltje kunnen aanschaffen als zij toch transport aan huis aanbieden. Voor de rest is het een hele fijne duidelijke website.

Profesioneel,prettig en goed

Mijn ervaring is geweldig, meedenkende medewerkers en goed en snel afgeleverd

Prachtige loungeset en snel geleverd

Loungeset met meer dan 50% korting. Hele mooie set en ziet er nog nieuw uit. Snelle levering, dus kunnen er volop van genieten

Extreem tevreden

Salontafel die normaal gezien buiten ons bereik is, voor een mooie prijs kunnen kopen. Afhandeling, levering aan huis en betaling liep gesmeerd. Aanrader wat mij betreft.

Helemaal Geweldig

Zeer fijn geholpen. Vriendelijk en Correct.

Kreamat nachtkastje gekocht geleverd en geplaatst door berben meubelen topservice

goede dienstverlening

snelle reactie op mijn emails en vragen. enkel heb ik problemen met het inloggen en dit kan blijkbaar niet snel opgelost worden?

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 700 internationale topmerken. Zo vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Hay, Tempur, Kartell, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Cappellini en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt voor potentiële verkooppartners; CBW-erkende interieurwinkels, producenten en leveranciers, vraag- en aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubelen, kunnen dan eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen.