Positief

Zeer professionele begeleiding middels video presentatie vanwege de grote afstand gaf ons de doorslag

uitstekend

Alles is prima verlopen, vriendelijk en correct, afspraken nagekomen. Wij zijn tevreden.

Toptafel voor een topprijs

Op de website kun je heel gericht zoeken, maar ook "Neuzen". De geboden filters om te kunnen sorteren zijn erg goed gekozen: zo verdoe je je tijd niet met scrollen langs allemaal producten die je ècht niet wilt hebben. In feite dus winkelen vanuit je huiskamer, maar wel met voldoende informatie. Onze tafel werd goed verpakt afgeleverd, zodat het blad nauwelijks risico op beschadiging liep. Zelf even de poten er (weer) onder schroeven en hup! Daar staat ons pronkstuk: een prachtige eettafel, precies zoals we hem wilden hebben!

Klantvriendelijk geholpen. Goede adviezen. Top kwaliteit

Wij hebben topkwaliteit eetkamerstoelen gekocht. Als nieuw. Passen uitstekend bij ons interieur. Prima zitcomfort en mooi leder. Vakkundig advies gekregen. Een aanrader dus.

Mooie design meubels tegen een aangename prijs

Van bestellen tot leveren aangenaam en vlot verlopen.

Heel tevreden .

Wij zijn zeker heel tevreden met onze aankoop bij Showroommodellen NL Voor ons zeker een aanrader. Onze zitbank is zo goed als nieuw .Top servies. Top vervoer. En heel vriendelijk personeel zeker 10/10 Tot volgende keer .

Prima. Snelle afhandeling.

Ik vond precies het vloerkleed dat ik zocht. Volgende dag heb ik het zelf opgehaald. Het was redelijk in de buurt en ik vond de bezorgkosten relatief hoog. Zeer tevreden.

Rapide & de confiance!

Tres bonne première expérience avec ce magasin, depuis Bruxelles! Livraison à la date et heure prevue et surtout, très bon suivi client avant l'achat! Je recommande a 100%! Very good experience with this shop and shipping ! I recommend 100% !

Alles verliep perfect

Best spannend om van een plaatje toch een kostbaar meubel te kopen, maar toch de gok genomen. Daarna kreeg ik te zien waar het meubel stond en kon ik wat meer fotos zien. Dat zou de beslissing hebben vereenvoudigd. Op mijn vraag werd snel en duidelijk antwoord gegeven. De vezorigngsafspraak liep ook perfect, snel en een duidelijke tijdspad. De bezorging ging top: twee leuke nette mannen die met zorg het meubel plaatste. En positief over hun werk spraken. Ook leuk. En het meubel? Dat is nog mooier dan ik dacht.

mooie bank gekocht voor een redelijke prijs

Snel afspraak kunnen maken voor bezoek aan showroom. Vriendelijk ontvangen en mooie bank gekocht voor een redelijke prijs. Werd uit voorraad direct geleverd.

Super(met 1 verbetering)

Heb bij 2 verschillende winkels een showroom model gekocht,en bij allebei de zaken super geholpen,en ook de prijs voor levering was super,ALLEEN nu kwam vanmorgen een bank,waar we niks van wisten,na onderzoek kwamen we er achter dat zaterdag een mailtje is verstuurd met een leverdatum maar die is in me ongewenste mail gekomen,misschien beter even bellen waarom geven we dan een telefoonnummer door nu zit ik met 2 banken(hoekbank 380-250) en nieuwe bank en 3 fauteuils)moest van me werk terugkomen om te werken,dus als tip bij afspraak maken via telefoon

een héél goede ervaring.

Allemaal plussen! + De geleverde meubelstukken waren in perfecte staat + De communicatie met zowel 'Showroommodellen' als de individuele leveranciers verliep vlekkeloos en aangenaam + De levering was snel en stipt, met bezorgers die een perfecte service leverden (tot en met het positioneren van een tapijt) + De prijs voor de levering in België was zeer schappelijk

Goede ervaring met firma waar de aankoop is gedaan.

Via jullie site snel doorgeleid naar firma waar product te bezichtigen was. Prettige afhandeling verdere met de verkoper..

Prima service, van bestelling tot levering alles zeer goed geregeld.

Wij hebben een tafel van Bert Plantagie gekocht. De tafel is precies zoals op de site beschreven en de term "als nieuw" dekt helemaal de lading. De tafel is perfect en de prijs zeker waard, ze werd snel geleverd en de service van de bezorgers liet niets te wensen over.

Duidelijke site met soms leuke items

Ik ben bij toeval op de site terecht gekomen, wist niet dat deze bestond. Leuke kastjes in mijn geval maar soms ook wel prijzige. De bezorging moet nog komen. Daar was wat vertraging opgelopen.

Zoals aangegeven nette eetkamerstoelen en zorgvuldig afgeleverd

Alles is goed verzorgd en daarnaast goede toelichting over geadviseerd gebruik en onderhoud.

Smullen al die mooie meubels

Ik houd van design, wat samenkomt in het overzicht van showroommoddelen en ook nog tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Fantastisch, ik wil graag op de hoogte gehouden worden

Tolle Plattform für exclusive Möbel

Wer das Besondere in seinem Zuhause erleben und genießen möchte, findet hier eine hervorragende Auswahl hochwertiger Möbel zu erstaunlich günstigen Preisen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige aankoop

Een kwaliteits zitbank voor een hele goede prijs, en ook nog is gratis thuis geleverd!

Snelle en efficiënte bestelling en levering van een topproduct

Het bestellen op de website ging erg makkelijk. Het was exact het model waar ik naar op zoek was. De levering vond plaats precies zoals besproken en werd in huiskamer afgeleverd. En het staat perfect. Helaas was er wel een hele kleine beschadiging die ik pas na levering ontdekte. Gelukkig kon ik dit makkelijk zelf herstellen. Maar ik zou het fijner gevonden hebben als dit al op website vermeld zou zijn, eventueel met foto.

Keurige aflevering

Rekening gehouden met gevraagde afleverdatum

Super tervreden met onze eerste ervaring bij Showroommodellen

We kwamen op de site van Showroommodellen exact het ertikel tegen wat we zochten, vervolgens werd precieszoals afgestemd een afspraak geregeld met de aanbieder en daar voldeed het artikel perfect aan onze verwachting. ik kan niet bedenken welke ruimte er is voor verbetering.

zeer tevreden

Op de site vind je diverse meubelen en accessoires voor de woning. Het product dat ik heb gekocht is van zeer goede kwaliteit. De kast is inmiddels geleverd en staat prachtig in mijn woonkamer. Ik denk dat ik zonder deze site deze kast nooit had gekocht.

Absoluut tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij Showroommodellen. Wat ik nog op prijs zou stellen: nu moet je via mail vragen waar het model te koop is. Ik zou het op prijs stellen als op de site bij de showroommodellen meteen te zien is bij welke zaak het artikel te bezichtigen is.

Mooie kast!

Ik ben erg blij met de kast, er is werkelijk niets negatiefs over te melden. Ik houd de site voortaan in de gaten!

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 700 internationale topmerken. Zo vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Hay, Tempur, Kartell, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Cappellini en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt voor potentiële verkooppartners; CBW-erkende interieurwinkels, producenten en leveranciers, vraag- en aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubelen, kunnen dan eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen.