Dank zij jullie secretaresse Silvana kon ik toch de lamp fotonen kopen bij Hoefsloot in Elst

Ik wilde een lamp kopen bij Hoefsloot in Elst. Hij bleek verkocht, hoewel hij op tafel stond bij andere uitverkoop spullen. Op showroommodellen stond ook zo’n lamp. Deze bleek dezelfde te zijn van Hoefsloot. Via tussenkomst van Silvana heb ik de lamp toch kunnen kopen. Dus dank daar voor.

Huis van vertrouwen

Correcte bestelverwerking, correcte levering en correct produkt. Deze firma kan je ten volle vertrouwen voor een aankoop via internet.

top

top klopt 100% zoals omschreven aanrader

Kopen zonder zorgen, uitmuntende service.

Uitmuntende service, onmiddelijke reactie op vragen, men doet wat ze beloven. Meubel precies als omschreven kundig geplaatst.

Perfecte service en info

Aankoop via website met onmiddellijke feedback van leveringstijd. Alles verliep vlot en duidelijk, een aanrader.

snel geleverd.

toen ik de stoel besteld had, heb ik een aanbetaling gedaan, en toen dat niet lukte, kreeg ik iemand aan de telefoon, die mij met alle geduld weg wijs maakte, dat vond ik bijzonder aardig. intussen is de stoel geleverd en ben ik er erg blij mee. jeanne

TOP!

Al meerdere keren besteld, altijd keurig, netjes etc.

Snelle en prima service

De salontafel die ik hier heb gekocht, heeft mijn woonkamer een nieuwe uitstraling gegeven, en de service was vlot en vriendelijk. Bedankt voor het mooie meubelstuk en de goede service.

Praktisch, klantvriendelijk, kwaliteit

Fijn dat we konden bezichtigen, geen beschadigingen, tevreden over de koop

Super tevreden!

Mijn ervaring met Showroommodellen.nl was uitstekend! De Leolux Devon hoekbank die ik gekocht heb, is in volledige nieuwstaat. En de prijs was meer dan redelijk. De levering verliep vlot en professioneel. Ik ben dolblij met mijn aankoop en kan Showroommodellen.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar prachtige designmeubelen.

Heel vriendelijk en informatief goed geholpen

Vindt dat ik prettig en vriendelijk geholpen ben en ook goede zorg geboden voor mijn aankoop

supercontent, al lang naar op zoek en zo toch gevonden

kon niet meer aan mijn verwachtingen voldoen

Goede aankoop gedaan

We hebben een mooie stoel van Label gekocht, goed geholpen, fijne zaak

Mijn droombank binnen twee weken thuis!

De bestelling online verliep heel vlot en de levering binnen twee weken vond ik bijzonder prettig. Duidelijke en goede communicatie per mail over waar in het proces mijn aankoop zich bevond. Daarnaast was er ook nog eens een bijzonder vriendelijke en gezellige transporteur die de bank keurig op de juiste plek heeft gezet. Ik ben echt enorm tevreden met mijn aankoop en het aankoopproces.

Liep super soepel

Via de site een bezichtigingsafspraak gemaakt voor diezelfde middag. Daar gelijk de aankoop gedaan. Mooie korting en goede service.

laten we het niet te complex maken, hierbij herhaling: product naar verwachting en afleverig ok dus wat zou ik nog meer moeten willen??

Mooie stoel voor een mooie prijs

Heel duidelijke communicatie over de bestelling en de aflevering, fijn de aankondiging van het tijdstip ook. Stoel had wel een klein opfrisbeurtje nodig (paar kleine veldjes en wat stoffig) maar is nu helemaal in tiptop staat! Wij zijn er erg blij mee!

Prachtige zetel voor goede prijs

Leolux zetel gekocht, supersnel geleverd, in absolute nieuwstaat.

Professioneel, vriendelijk en deskundig

We hebben heel plezierig zaken gedaan met showroommodellen. Ze hebben een mooi aanbod, waar we de dressoir van onze dromen vonden. We vonden de manier waarop we behandeld werden professioneel en vriendelijk. Ook de montage vindt plaats door mensen die duidelijk zeer ervaren zijn.

Telefonisch goede info gehad en meegedacht over de transportkosten, daarna geleverd volgens afspraak en heel tevreden met de stoel

Goede bank. Doordat we via de site kochten was het transport goedkoop. Prima site.

prachtig, snel en goede prijs

iedere keer weer een prachtige aankoop op deze geweldige site.

Goede nette verzending

Geweldig, heel tevreden!

Prima verzorgd. Heel tevreden.

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 700 internationale topmerken. Zo vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Hay, Tempur, Kartell, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Cappellini en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt voor potentiële verkooppartners; CBW-erkende interieurwinkels, producenten en leveranciers, vraag- en aanbod samen op ons gebruiksvriendelijke platform. Designliefhebbers die op zoek zijn naar betaalbare designmeubelen, kunnen dan eenvoudig zoeken, vergelijken en kopen.