Zoals aangegeven nette eetkamerstoelen en zorgvuldig afgeleverd

Alles is goed verzorgd en daarnaast goede toelichting over geadviseerd gebruik en onderhoud.

Smullen al die mooie meubels

Ik houd van design, wat samenkomt in het overzicht van showroommoddelen en ook nog tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Fantastisch, ik wil graag op de hoogte gehouden worden

Tolle Plattform für exclusive Möbel

Wer das Besondere in seinem Zuhause erleben und genießen möchte, findet hier eine hervorragende Auswahl hochwertiger Möbel zu erstaunlich günstigen Preisen.

Geweldige aankoop

Een kwaliteits zitbank voor een hele goede prijs, en ook nog is gratis thuis geleverd!

Snelle en efficiënte bestelling en levering van een topproduct

Het bestellen op de website ging erg makkelijk. Het was exact het model waar ik naar op zoek was. De levering vond plaats precies zoals besproken en werd in huiskamer afgeleverd. En het staat perfect. Helaas was er wel een hele kleine beschadiging die ik pas na levering ontdekte. Gelukkig kon ik dit makkelijk zelf herstellen. Maar ik zou het fijner gevonden hebben als dit al op website vermeld zou zijn, eventueel met foto.

Keurige aflevering

Rekening gehouden met gevraagde afleverdatum

Super tervreden met onze eerste ervaring bij Showroommodellen

We kwamen op de site van Showroommodellen exact het ertikel tegen wat we zochten, vervolgens werd precieszoals afgestemd een afspraak geregeld met de aanbieder en daar voldeed het artikel perfect aan onze verwachting. ik kan niet bedenken welke ruimte er is voor verbetering.

zeer tevreden

Op de site vind je diverse meubelen en accessoires voor de woning. Het product dat ik heb gekocht is van zeer goede kwaliteit. De kast is inmiddels geleverd en staat prachtig in mijn woonkamer. Ik denk dat ik zonder deze site deze kast nooit had gekocht.

Absoluut tevreden.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop bij Showroommodellen. Wat ik nog op prijs zou stellen: nu moet je via mail vragen waar het model te koop is. Ik zou het op prijs stellen als op de site bij de showroommodellen meteen te zien is bij welke zaak het artikel te bezichtigen is.

Mooie kast!

Ik ben erg blij met de kast, er is werkelijk niets negatiefs over te melden. Ik houd de site voortaan in de gaten!

Dank zij jullie secretaresse Silvana kon ik toch de lamp fotonen kopen bij Hoefsloot in Elst

Ik wilde een lamp kopen bij Hoefsloot in Elst. Hij bleek verkocht, hoewel hij op tafel stond bij andere uitverkoop spullen. Op showroommodellen stond ook zo’n lamp. Deze bleek dezelfde te zijn van Hoefsloot. Via tussenkomst van Silvana heb ik de lamp toch kunnen kopen. Dus dank daar voor.

Huis van vertrouwen

Correcte bestelverwerking, correcte levering en correct produkt. Deze firma kan je ten volle vertrouwen voor een aankoop via internet.

top

top klopt 100% zoals omschreven aanrader

Kopen zonder zorgen, uitmuntende service.

Uitmuntende service, onmiddelijke reactie op vragen, men doet wat ze beloven. Meubel precies als omschreven kundig geplaatst.

Perfecte service en info

Aankoop via website met onmiddellijke feedback van leveringstijd. Alles verliep vlot en duidelijk, een aanrader.

snel geleverd.

toen ik de stoel besteld had, heb ik een aanbetaling gedaan, en toen dat niet lukte, kreeg ik iemand aan de telefoon, die mij met alle geduld weg wijs maakte, dat vond ik bijzonder aardig. intussen is de stoel geleverd en ben ik er erg blij mee. jeanne

TOP!

Al meerdere keren besteld, altijd keurig, netjes etc.

Snelle en prima service

De salontafel die ik hier heb gekocht, heeft mijn woonkamer een nieuwe uitstraling gegeven, en de service was vlot en vriendelijk. Bedankt voor het mooie meubelstuk en de goede service.

Praktisch, klantvriendelijk, kwaliteit

Fijn dat we konden bezichtigen, geen beschadigingen, tevreden over de koop

Super tevreden!

Mijn ervaring met Showroommodellen.nl was uitstekend! De Leolux Devon hoekbank die ik gekocht heb, is in volledige nieuwstaat. En de prijs was meer dan redelijk. De levering verliep vlot en professioneel. Ik ben dolblij met mijn aankoop en kan Showroommodellen.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar prachtige designmeubelen.

Heel vriendelijk en informatief goed geholpen

Vindt dat ik prettig en vriendelijk geholpen ben en ook goede zorg geboden voor mijn aankoop

supercontent, al lang naar op zoek en zo toch gevonden

kon niet meer aan mijn verwachtingen voldoen

Goede aankoop gedaan

We hebben een mooie stoel van Label gekocht, goed geholpen, fijne zaak

Mijn droombank binnen twee weken thuis!

De bestelling online verliep heel vlot en de levering binnen twee weken vond ik bijzonder prettig. Duidelijke en goede communicatie per mail over waar in het proces mijn aankoop zich bevond. Daarnaast was er ook nog eens een bijzonder vriendelijke en gezellige transporteur die de bank keurig op de juiste plek heeft gezet. Ik ben echt enorm tevreden met mijn aankoop en het aankoopproces.

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

+31850003170

info@showroommodellen.nl

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 500 internationale topmerken. Hier vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Leolux, Tempur, Rolf Benz, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Vitra en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt vraag en aanbod samen op een gebruiksvriendelijk platform. Designliefhebbers kunnen bij ons betaalbare designmeubelen eenvoudig zoeken, vergelijken & kopen.