Prachtige bank voor een prachtige prijs

Net zo fijn ontvangen bij Peters Interieurs in Baarlo als wanneer je gewoon voor meubels gaat kijken. De bank was prachtig en met zo’n mooie korting is het natuurlijk helemaal geweldig. Wij geven showroommodellen.nl een dikke 10.

Netjes opgebeld voor levering, exclusieve service tegenwoordig

Goede service. Goede communicatie.

Prima product. Zo goed als nieuw. Goede service.

Prima product tegen gunstige prijs.

Heel goed ontvangen door toon in Venlo , super gedienstig / sociaal / kennis van zaken , kortom TOP , ook de levering was TOP, de 2 personen die RUIM op tijd leverde waren ook heel gedienstig en uiterst professioneel en vriendelijk. Kortom ook TOP .

Komen afspraken na en super levering

Keurige quote gekregen via mail en toen besteld en afspraak gemaakt op te leveren. Goede communicatie en snelle keurige levering.

Perfecte bank, hele goede levering

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aankoop

De service van het personeel is uitmuntend Ik kende de zaak in Heerlen niet en ga zal in de toekomst zeker nog de site bekijken van showroommodellen Ik gaf geen tien score Min punt was de meubelzaak heeft geen eigen privé parking Daarvan had men ons niet verwittigd Het was dus zoeken en met de stoel over de straat naar de parking stappen

Great product, good condition, fast delivery

Great product, good condition, fast delivery

Site is overzichtelijk en je vind er mooie dingen

Ik ben via deze site in contact gekomen met Nel; designmeubels uit Amsterdam. We hebben een prachtige bank (showroom model) gekocht en een nieuwe daybed besteld.

Prachtig bed en goede service!

Vandaag is er een keurig bed geleverd en netjes in elkaar gezet. Heel blij mee!

toppie

een vlot proces en heb nu een prachtige plaid voor een super prijs.

Mooie stoel ziet er goed uit! Precies zoals ik had verwacht

Uitstekende ervaring!

Prachtig spullen, superfijne communicatie met alle partijen en alles netjes volgens wens verlopen. We komen hier zeker terug!

Very kind and professional. I bought a Auping bed and everything went perfect . The attention of all the workers is 5 starts! Thank you very much for all! Linda

Betaalbare designmeubels in goede staat

Wij houden van design, maar houden ook van de natuur en kopen meestal tweedehands. Kopen bij Showroommeubels is een aanrader als je van mooie, duurzame meubels houdt en tegen extra verspilling bent. Een bijkomend voordeel is dat je minder betaalt voor iets moois en dat de werknemers zeer vriendelijk zijn.

fantastische service & product!

alles prima!

Great service and selection

I was called after buying to arrange a swift delivery which I find very service minded and professional

Gweldig

Mooie meubels tegen aantrekkelijke prijzen. De 2de keer hier een aankoop gedaan. Zeer tevreden.

Alles netjes afgeleverd

Positief

vriendelijk en efficient

Ik had 2 paketten besteld dat 2de was tertussen verkocht maar de verkoper deed zijn best en vond mij de dag nadien het zelfde paket .

Geweldige vriendelijke ondernemers.

Een prachtig vloerkleed gekocht en maar liefst € 700,60 Goedkoper dan een nieuw kleed.

afleveren kan beter

Zou ten eerste zorgen dat de entree voor de roltrap schoon is. En zeker de blauwe bank die er staat. Ben blij met onze aankoop maar de fauteuil had wel schoon afgeleverd mogen worden de draaivoet dik onder het stof, leer niet schoon.

Dik te vreden

Perfect in orde

Artikel in goede staat en goed verpakt ontvangen op afgesproken tijdstip

Gerard Bruningstraat 12

6416EB Heerlen

+31850003170

Over Showroommodellen

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met meer dan 500 internationale topmerken. Hier vind je kwalitatieve showroommodellen; banken, tafels, fauteuils, verlichting, bedden, kasten en woonaccessoires van o.a. Leolux, Tempur, Rolf Benz, Pode, Bert Plantagie, Artifort, Vitra en Molteni & C. Showroommodellen.nl brengt vraag en aanbod samen op een gebruiksvriendelijk platform. Designliefhebbers kunnen bij ons betaalbare designmeubelen eenvoudig zoeken, vergelijken & kopen.