Supertof!

We hebben de Vancouver trolleys besteld met ons logo in kleur op een plaatje. De trolleys zijn van prima kwaliteit. We hadden wat haast i.v.m. de kerstpakketten. Er werd meegedacht door de medewerkers waardoor de trolleys tijdig bezorgd konden worden. Ze zijn zo goed bevallen dat we nog een partij gaan bestellen.

Goed contact en snelle levering.

Deadline van levering was krap, maar door snel en goed contact is er op tijd geleverd.

Snelle reactie en denken mee

Producten last minute besteld, maar kwamen erg snel binnen en ze denken mee in oplossingen. Heel erg fijn!

vlotte levering en goede kwaliteit

De communicatie verliet vlot. Ook de levering en kwaliteit van de producten zijn uitstekend.

Gewoon goed en snel!

Online fraaie stormparaplu's besteld. Online betaling mogelijk. Binnen een paar uur bevestiging, drukproef en bestelling definitief. Binnen 2 weken compleet geleverd aan huis. Zo zou het altijd moeten zijn.

super service en snelle levering !

echte aanrader !

Snelle reactie, de levering was ook goed gegaan en de producten worden geleverd zoals ze in de offerte staan.

Nette service en op tijd bezorgd

Mooie bedrukking, precies zoals ook op het voorbeeld. Er was een aanvullend bestand nodig en hier snel en goed contact over gehad. Ook op aanvullende vragen is snel en goed gereageerd. Aanrader!

Super blij met het resultaat!

We kochten een sleutelhanger aan met ons eigen logo en werd prachtig geleverd! zeer blij met het resultaat!

Mooie glazen

Mooie glazen helaas kwamen er eerst twee dozen de andere dag kwam er nog een doos helaas 3 glazen stuk

Super geholpen door jongeman Tom. Hij denkt mee, is oplossingsgericht en recht door zee. Kortom, ontzettend tevreden over de service voor Aldenzee RVS!

Super service

Mijn zoon heeft een favoriete knuffel en kon ik nergens meer bestellen. En mijn vraag hier neergelegd. Met de vraag kan ik er ook 2 bestellen. Geen probleem. Snel antwoord via mail.top service

Snelle service mooi product

Voor het kerstpakket van ons team was ik op zoek naar een mooie Camelbak fles. Ik kreeg snel contact en advies over het laten graveren. De levering was snel en zo ook op tijd voor het samenstellen van het kerstpakket. Mooie fles en het graveren ziet er top uit!

Snel, goed en betaalbaar!

Geleverd zoals beloofd

Fijne mensen en snel contact

Persoonlijk contact via de mail. Fijn dat je weet met wie je mailt en ieder weet van de stand van zaken. Nadat het bestelde product niet meer leverbaar was een alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Top. Resultaat was erg mooi!

Super fijne communicatie en snelle service

Wij waren op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor onze klanten en kwamen uit bij promoXL, het werd een gepersonaliseerd, gevuld koekblik maar we hadden vooraf niet echt duidelijk hoe we de gepersonaliseerde afbeelding dan wilden. PromoXL heeft fijn meegedacht en was niet te beroerd om diverse proefdrukken te maken voor ons. Nadat het ontwerp bekend was bleek de aangeleverde foto niet voldoende groot en dit werd netjes vooraf aangegeven waardoor we een nieuwe aan konden leveren en ons eindproduct toch volledig naar wens was.

Ik zeg doen.

Mijn ervaring is zo positief. Hele snelle responds vanuit het bedrijf, zowel per mail als telefonisch. Daarnaast een snellere levering dan verwacht. Ook de kwaliteit van de flessen is goed en het ingegraveerde stuk ook.

Snel geholpen kwalitatief product

Ik had spiegeltjes besteld voor een studiedag voor mijn medewerkers. Het was een groot succes! De spiegels zijn kwalitatief en in goede orde ontvangen. De communicatie verliep ook heel fijn en ik werd snel geholpen als ik eventuele aanpassingen wilde maken. Zeer tevreden

Helemaal goed!

Fijn contact, snelle levering en goede producten!

Terug sturen

Beste kunnen we de mutsen retourneren We dachten dat de naam geborduurd was maar is gewoon een labeltje Indien mogelijk graag retour ticket Mvg Egghe

Super artikelen

Super artikelen

Fijne service doen wat is beloofd

Prachtige bedrukte shirts voor Brak-Bouwadvies.nl we komen zeker terug.

Uitstekende afdruk en behulpzame service

Mooie, precieze afdruk van mijn logo. En behulpzame service. Er was een kleine miscommunicatie en PromoXL nam daarvoor de kosten voor spoedlevering op zich, waarvoor ik erg dankbaar ben.

Super leuke artikelen met goede opdruk :)

Wij hebben enkele stressballen en bieropeners besteld met ons logo erop. Beide producten zijn van goede kwaliteit en vallen zeker in de smaak. Super leuk, dankjulliewel!

Prima in orde

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!