Fijne service doen wat is beloofd

Prachtige bedrukte shirts voor Brak-Bouwadvies.nl we komen zeker terug.

Uitstekende afdruk en behulpzame service

Mooie, precieze afdruk van mijn logo. En behulpzame service. Er was een kleine miscommunicatie en PromoXL nam daarvoor de kosten voor spoedlevering op zich, waarvoor ik erg dankbaar ben.

Super leuke artikelen met goede opdruk :)

Wij hebben enkele stressballen en bieropeners besteld met ons logo erop. Beide producten zijn van goede kwaliteit en vallen zeker in de smaak. Super leuk, dankjulliewel!

Prima in orde

Sublieme service én afspraken werden nagekomen

Voor een teamevent wilde ik enkele mutsen borduren. Gezien de voorbereiding van de eindejaarsperiode waren de levertijden langer dan ik had gedacht. Na contact met de de customer support werd bekeken wat er mogelijk was. Mits een snelle bestelling/betaling garandeerde men mij dat alles geleverd zou worden tegen 12 november, één dag voor ik het materiaal nodig had. We zijn 11 november en mijn bestelling kwam 's avonds al aan. Een geweldige service, vlotte communicatie én een belofte die werd nagekomen. Echt sterk werk, menig dank!!

Fantastisch geleverd

Mooi product, prima kwaliteit en snel geleverd. Ik ben er heel erg blij mee.

formidable

communicatie, levering en kwaliteit is heel goed. ik raad jullie zeker aan bij anderen. we zijn zeer tevreden. bedankt namens ons team van Simytech.

Exact wat ik had verwacht!

Voor onze trouw waren we op zoek naar zulke lampjes. Bestelling, opvolging tot levering, niets op aan te merken!

Aanrader

Spelkaarten gisteren gekregen, prima kwaliteit! Heel goede opvolging ook, vanaf de eerste mail alsook via de chatfunctie.

Snelle vorrecte levering

Snelle correcte levering !

Duurt toch wel lang en geen doosjes bij de kaarten

De beleving wordt gewekt dat het snel in huis kan zijn. Daarnaast vond ik het erg jammer dat er geen hoesjes bij de kaarten zat en de dikte van de kaarten valt ook een beetje tegen.

Prachtige producten

Met deze trainingsvesten kan ik mijn merk geweldig mooi laten shinen! Dankjewel PromoXL!

Mooie mokken

wij hebben thermomokken besteld en ons logo laten graveren, resultaat is zeer mooi! Bedankt hiervoor!

Fijne partij om mee samen te werken!

Echt een fijne partij om mee samen te werken. Schakelen lekker snel en bieden ondersteuning waar nodig!

Snelle en goede service op maat!

Vanaf moment van bestellen, werd alles vlot opgepikt en efficient behandeld. Zoals in ons geval dat er 'n bepaald product niet op voorraad was en dat er direct een passend alternatief werd geboden. Binnen 3 uur waren het alternatief en de drukproef in orde gemaakt en was de order lopende (en dat op de vrijdagmiddag!). Ook de logistieke afhandeling was zeer vlot en efficient. Volgende keer ben ik weer van de partij, ga zo door! Groet Gert-Jan Kok Ass. Purchasing Manager Conservatorium Hotel Amsterdam

Goede service, snelle levering en prachtig eindproduct!

Wij zijn heel tevreden met de voorbedrukte notitieboekjes. Hele fijne service en snel in huis. Dik tevreden!

Snelle levering en top product

Super goede service!!

Via chat, snelle reactie gekregen + zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Snel geleverd, goeie kwaliteit

Top kwaliteit notitie boekjes besteld voor mijn dansschool. Werd snel geholpen door de klantenservice toen ik nog een vraag had. Erg blij mee ! Juvat

Prima, denken met de klant mee!

Alles netjes geregeld, fijne communicatie en goed product. Omdat we de producten snel nodig hadden, hebben ze extra hun best gedaan om alles zsm te leveren (sneller dan wat gebruikelijk is). Raad dit bedrijf zeker aan!

Super service en communicatie

We hebben voor een aankomend event bluetooth geluidboxen laten drukken met ons logo. Dit ziet er goed uit en we hebben het product ook snel ontvangen. Communicatie was ook top!

Snelle reacties en erg goed geholpen

Ik heb veel contact gehad met de team van PromoXL en kreeg altijd snel reactie. Ze hebben gezorgd dat mijn product op tijd geleverd werd zodat het op tijd aan kwam. De uiteindelijke product was ook van hoog kwaliteit

Snelle, nette levering en goede service

PromoXL dacht mee en schakelde snel. De drukproef en bestelling werden op tijd geleverd voor het evenement.

Prima en snel

Vlotte levering en mooi bedrukt. Goed meegedacht met de kleur-vulling

Prachtig product ontvangen, ruim binnen de gevraagde termijn

Ondanks het feit dat wij onze aanvraag voor bedrukte rolmaten vrij laat hebben gedaan, is het Promo XL toch gelukt om ze ruim op tijd te leveren. Tijdens het proces zijn we goed geholpen met het advies om net een ander type te nemen omdat het door ons gekozen type misschien niet op tijd geleverd zou kunnen worden. Het aangeboden type is goed van kwaliteit en ons logo staat er heel mooi op.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!