Geweldig leuke en mooie koffers met logo

Ik heb super ervaring met PromoXL. Heb 17 rolkoffers met logo besteld. Goede, punctuele service, op tijd geleverd en de koffers zijn gewoon ook echt heel mooi!

Fijne samenwerking

Snelle, correcte service Vriendelijk

Vlotte en zeer snelle service

Zeer vlotte communicatie en last minute service

Goede service van een bedrijf dat graag meedenkt over de wensen van de klant!

Complimenten voor de medewerker die ons heeft geholpen de bestelling aan te passen naar onze wens!

Goede kwaliteit en snelle service!

Voor ons congres hebben wij 2 XL banners via PromoXl besteld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en snelle service. Ik kende Promo XL al van vorig jaar, toen had ik de zelfde ervaring met hun. Ik zou dus zeker volgend jaar weer via Promo XL bestellen!

Logo op mok top

Wij hebben de koffiemokken met logo opdruk mogen ontvangen. Het ziet er binnen het bedrijf netjes uit als iedereen met dezelfde mokken rondloopt.

Makkelijk contact en podukt snel geleverd

Heb 140 balpennen met opdruk besteld. Ging snel in zijn werk. Pennen werden snel geleverd en zagen prima uit. Bovendien een zeer gunstige prijs.

Heel tevreden over de service, communicatie en levering

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Leuke bedrukte stressballetjes, erg tevreden.

Snelle levering en vriendelijk contact! Heel fijn dat er ook bij onduidelijkheden (voor mij), helder gecommuniceerd werd.

Goede levering, op tijd. Goede kwaliteit

Snelle service, prima kwaliteit

Leuke bekers - goed contact en een hele snelle afwikkeling!

Heel erg goed!

erg goede service, kwaliteit van het product ook erg goed. Als er iets mis is, zal de klantenservice je snel te hulp staan! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle communicatie

We hadden regenmeters met logo besteld door een vrijblijvende offerte met digitale drukproef op te vragen. We hebben snel een reactie ontvangen en er was duidelijke en snelle communicatie, erg fijne service en goed product!

We hadden voor het 15 jarig bestaan van ons bedrijf op korte termijn heel veel spullen nodig, ik heb even op de live chat met iemand gepraat en het was allemaal super snel geregeld en er werd mega meegedacht. Super fijn, jullie hebben ons mega goed geholpen en de birthday week was mede dankzij promoXL een groot succes! Dankjewel :)

Snelle levering, goede kwaliteit

Tassen besteld met bedrukking. Binnen een paar dagen waren ze binnen en de kwaliteit was precies zoals we gehoopt hadden. Heel fijne service!

Top service!

Snelle reactie, goede hulp en hele snelle levering.

Goede service, veel geholpen tijdens het proces.

Bedankt voor het meedenken tijdens het proces. Ik ben tevreden over het eindresultaat.

Goede communicatie en stipte uitvoering van de bestelling

Goede communicatie en stipte uitvoering van de bestelling

Persoonlijke aanpak is subliem

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik opgebeld door een werknemer van PROMO XL. Hij had ondertussen onze website bekeken en gaf me bijkomend advies. Top!

PromoXL is snel, flexibel en mee denkend. In 1 woord: top!

Allereerst goed geholpen aan de telefoon met mijn vragen over de levertijd en mijn twijfel over de soort opdruk dat ik wilde. Vervolgens dachten ze met me mee hoe we ons logo iets konden aanpassen zodat het beter zou passen op de openers. Ik twijfelde toch over de kleur, maar ook hierin werd ik ondersteund door een offerte met alle verschillende opties waarover ik twijfelde. Dit maakte het een stuk makkelijker voor ons om te kiezen! Na akkoord op bestelling, werd het binnen een week al geleverd en alle producten zien er prachtig uit! De communicatie verliep prettig en ik ben geholpen met al mijn vragen. Ik kom de volgende keer zeker terug!

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd

PromoXL is uiterst professioneel met een snelle en perfecte uitvoering!

Top! Service en vlotte communicatie!

Prima geholpen

Er werd goed mee gedacht hoe het bestelde product er het beste uit zou zien. Netjes en op tijd afgeleverd.

Een product die voldeed aan mijn verwachtingen!

Een product die voldeed aan mijn verwachtingen! Goeie support, snelle levering en een goed product

Prachtige bijenhuisjes en dat binnen no-time!

Vanuit onze studievereniging bestellen wij onze sprekerscadeaus altijd bij PromoXL. Dit omdat hun service geweldig is en zij een prettige samenwerking met ons hebben. Onlangs hebben we bijenhuisjes besteld en deze laten bedrukken met ons logo. Deze zijn opnieuw prachtig geworden en waren precies op tijd binnen!

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!