Snelle communicatie

We hadden regenmeters met logo besteld door een vrijblijvende offerte met digitale drukproef op te vragen. We hebben snel een reactie ontvangen en er was duidelijke en snelle communicatie, erg fijne service en goed product!

We hadden voor het 15 jarig bestaan van ons bedrijf op korte termijn heel veel spullen nodig, ik heb even op de live chat met iemand gepraat en het was allemaal super snel geregeld en er werd mega meegedacht. Super fijn, jullie hebben ons mega goed geholpen en de birthday week was mede dankzij promoXL een groot succes! Dankjewel :)

Snelle levering, goede kwaliteit

Tassen besteld met bedrukking. Binnen een paar dagen waren ze binnen en de kwaliteit was precies zoals we gehoopt hadden. Heel fijne service!

Top service!

Snelle reactie, goede hulp en hele snelle levering.

Goede service, veel geholpen tijdens het proces.

Bedankt voor het meedenken tijdens het proces. Ik ben tevreden over het eindresultaat.

Goede communicatie en stipte uitvoering van de bestelling

Goede communicatie en stipte uitvoering van de bestelling

Persoonlijke aanpak is subliem

Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik opgebeld door een werknemer van PROMO XL. Hij had ondertussen onze website bekeken en gaf me bijkomend advies. Top!

PromoXL is snel, flexibel en mee denkend. In 1 woord: top!

Allereerst goed geholpen aan de telefoon met mijn vragen over de levertijd en mijn twijfel over de soort opdruk dat ik wilde. Vervolgens dachten ze met me mee hoe we ons logo iets konden aanpassen zodat het beter zou passen op de openers. Ik twijfelde toch over de kleur, maar ook hierin werd ik ondersteund door een offerte met alle verschillende opties waarover ik twijfelde. Dit maakte het een stuk makkelijker voor ons om te kiezen! Na akkoord op bestelling, werd het binnen een week al geleverd en alle producten zien er prachtig uit! De communicatie verliep prettig en ik ben geholpen met al mijn vragen. Ik kom de volgende keer zeker terug!

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd geleverd

PromoXL is uiterst professioneel met een snelle en perfecte uitvoering!

Top! Service en vlotte communicatie!

Prima geholpen

Er werd goed mee gedacht hoe het bestelde product er het beste uit zou zien. Netjes en op tijd afgeleverd.

Een product die voldeed aan mijn verwachtingen!

Een product die voldeed aan mijn verwachtingen! Goeie support, snelle levering en een goed product

Prachtige bijenhuisjes en dat binnen no-time!

Vanuit onze studievereniging bestellen wij onze sprekerscadeaus altijd bij PromoXL. Dit omdat hun service geweldig is en zij een prettige samenwerking met ons hebben. Onlangs hebben we bijenhuisjes besteld en deze laten bedrukken met ons logo. Deze zijn opnieuw prachtig geworden en waren precies op tijd binnen!

Betrokken en klantgericht

We hebben een bestelling geplaatst en er werd met ons nagedacht en snel gereageerd op vragen!

Vakkundig geholpen, flexibel en snelle levering

Top service!

Zeer goede communicatie, ik had de bestelling dringend nodig dus hebben ze er wat spoed achter gestoken en het is geleverd geweest op de dag dat ze vertelden! Super dikke merci!

Goeie en vlotte service

We hebben kaartspelen besteld met ons eigen logo erop. Zelf waren we iets aan de late kant om dit te bestellen. Dankzij een goeie communicatie is alles netjes op tijd besteld!

Super service. Alles snel, netjes en mooi. Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Hele mooie levering shotglaasjes

We zijn super geholpen en heel blij met het eindresultaat. Dankjewel!

Uitstekende service en een mooi promotieproduct rijker!

In het voortraject heb ik erg prettig contact gehad met PromoXL en ook een sample toesturen was geen enkel probleem. Erg fijn dat we zo op een laagdrempelige manier konden komen tot een definitieve keuze en bestelling!

Voor spelkaarten met eigen afbeelding moet je bij PromoXL zijn!

Ben zeer tevreden met het eindresultaat. We hebben voor os bedrijf spelkaarten incl. doosje laten drukken met onze eigen afbeeldingen. Precies zoals ik had gehoopt, goeie kwaliteit. Er waren een paar details waar ik op de website niet direct uitkwam maar via de chatfunctie op de website ben ik prima geholpen. Met behulp van het inDesign sjabloon kon ik mijn eigen ontwerp aanleveren in pdf. Zeker voor herhaling vatbaar.

Meedenkend en resultaat gericht op korte termijn tot een passend design gekomen.

Voor een evenement hadden wij give-aways nodig om aan de deelnemers mee te geven. Daarvoor hebben wij samen met PromoXL een passende oplossing gevonden om op korte termijn een passend design te vinden en op een mok te drukken. Zowel voor de bestelling, als toen de bestelling al geplaatst hadden, heeft het team van PromoXL meegedacht om het design te optimaliseren zodat het mooier op de mok uitkomt. Uiteindelijk desondanks de korte tijdslijnen de mokken mooi op tijd binnen gehad en een succesvol evenement gehad, met leuke reacties van de deelnemers op deze give-aways.

Super snelle service en kwalitatieve producten! Erg tevreden.

Ik heb ervaring met Promo XL door het bestellen van de drinkflacon met ingegraveerd bedrijfslogo. Na persoonlijk advies, afgestemd op mijn wensen, heb ik binnen zeer korte tijd het eindproduct mogen ontvangen en deze stelde absoluut niet teleur! Goeie kwaliteit en zorgvuldige afwerking. Zeker aan te raden deze webshop!

goede communicatie van customer service en goede kwaliteit

goede communicatie van customer service en goede kwaliteit

Erg behulpzaam!

Ik ben heel vriendelijk geholpen door PromoXL. Ondanks dat we vaak van gedachten en wensen zijn veranderd bleven ze altijd geduldig en enorm behulpzaam. In tegenstelling tot andere partijen kreeg ik erg snel reactie waardoor we makkelijk konden schakelen.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!