goeie service en denken goed mee

Denken goed mee wat het beste ontwerp is. ook de service is top en snel geleverd

Snelle en duidelijke communicatie en levering

We hebben een positieve en betrouwbare ervaring.

Goede service en kwaliteit producten

Voor ons bedrijf borrelplanken besteld met opdruk. We konden ons logo zo vaak als nodig laten opmaken in een online proefversie. Het klantcontact was erg vriendelijk en zowel telefonisch als per e-mail werd er snel en vriendelijk gereageerd. Na wat verschillende mogelijkheden een keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Eenmaal binnen zagen wij prachtige borrelplanken van goede kwaliteit. Hier kunnen wij onze klanten mee verassen! Top service.

Zeer goede communicatie, snel geleverd en erg blij met het product!

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen en zelf in de toekomst ook weer gebruik van maken!

Goede communicatie en fijne service

Fijne service. Jammer dat niet alle producten op voorraad waren. Ondanks dat ben ik goed geholpen door Niek. Dank daarvoor.

Wat een fantastisch team

Ik heb ontzettend goed geholpen door het team van PromoXL. Wij wilde voor de voetbalclub nog een leuk Sinterklaas cadeau geven. PromoXL kon ons daarbij helpen door snel te schakelen. Zelfs toen de bezorging niet leek te lukken werd alles op alles gezet, zodat de Sint de cadeau’s op tijd kon brengen bij de kids. Ik wil team PromoXL enorm bedanken voor hun professionaliteit, hulp, altijd bereikbaar en het meedenken. Een dikke pluim!

Goede persoonlijke service.

Mijn ervaring met Promo XL is goed verlopen en in de toekomst zal dit lijden tot meer samenwerking. bedankt Niek !

Snelste levering voor Sinterklaas!

Voor de club Sinterklaas cadeautjes besteld met clublogo. PromoXL kon super snel leveren en kwam dit na, dankjulliewel!

Snel contact en snelle levering

Mooie, robuuste (gepersonaliseerde) snijplanken geleverd gekregen. Contact verliep prettig en snel. Levering heeft volgens afspraak plaatsgevonden.

Zeer prettige nauwe samenwerking

Van het begin af aan is het een erg prettige samenwerking geweest waarin fijn met ons meegedacht werd. Ook als producten toch niet geleverd konden worden, werden wij op tijd op de hoogte gebracht en zelfs gebeld voor overleg. Daarnaast was er een zeer uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Bij elke vraag kregen wij snel reactie wat zeer mooie heuptasjes, bierpullen, voetbalschoenentasjes en bidons heeft opgeleverd. Zeker een aanrader!

Vlot & snel !

Wij werden heel snel geholpen en kregen ons gewild resultaat al snel thuis bezorgd .

Goede communicatie en snel geleverd

Genoeg keuze en een vraag is zo beantwoord. Na de proefdruk heb ik de bestelling geplaatst en werd netjes op tijd geleverd. Zo mogen wel meer bedrijven werken.

top service

goede service en communicatie

Professioneel en persoonlijk, gewoon goed!

Goede en persoonlijke hulp bij ontwerp, net zo lang overleg totdat het ook echt helemaal in orde is. Levertijd is zoals beloofd, kwaliteit is mooi. Ik ben erg tevreden.

Super fijn bedrijf komen hun afspraken na. Denken met je mee. Snelle levering.

Erg klantvriendelijk en er word goed meegedacht!

Mooie producten, veel keus en er werd erg goed meegedacht om het logo zo goed mogelijk op de tassen naar voren te laten komen. Ik kreeg ook direct meerdere opties zodat ik kon bekijken welke het meest in de smaak zou vallen. De keuze was dan ook snel gemaakt. Complimenten voor de service en de tassen zien er fantastisch uit!

Top bedrijf!

Ik bestel al jaren de relatiegeschenken voor ons bedrijf maar niet eerder zo’n positieve ervaring gehad als bij PromoXL! Scherpe prijzen, erg vriendelijke en vooral snelle communicatie en ook heel veel mogelijkheden buiten de producten die online op de website te vinden zijn. Het product wat ik op het oog had was helaas niet meer op voorraad maar binnen een half uur had ik een drukproef voor een passend alternatief in mijn mailbox. TOP! Mij zien ze zeker terug!

prettige communicatie, snel, goede kwaliteit

prettige communicatie, snel, goede kwaliteit

Goede service en prettig contact

Medewerkers bij PromoXL zijn goed bereikbaar en schakelen snel. Goede service, er wordt snel geschakeld op vragen vanuit de klant.

Goed product en een fijne communicatiec

Ondanks de krappe deadline wisten de mensen van PromoXL de pullen met gravering zelfs eerder af te leveren. Alles zag er goed uit en ik heb me geen moment zorgen gemaakt over de order. Zowel voor de bestelling als tijdens de bestelling verliep de communicatie zeer vlot en soepel. Een aanrader!

Prima kwaliteit, professionele advisering, snelle levering

De pepermuntblikjes zijn bijzonder goed gelukt, het logo staat op de juiste plek. Het is een blikvangertje op onze Toerustingsdag!

Keurig snel en goed geholpen

Wilde houten borrelplanken met logo. Binnen een uur de offerte in huis en retour. Bestelling binnen een week keurig geleverd in huis. Super tevreden dus.

Alles op alles voor een passende oplossing

Ik was met spoed op zoek naar bedrukte speelkaarten voor ons Event. Binnen no-time ontving ik een uitgewerkt design en werd alles op alles gezet om de strakke deadline te halen. Kaarten zien er top uit, we krijgen alleen maar leuke reactie. Wij komen hier zeker vaker terug!

Heel tevreden van de bedrukte glazen

Aangenaam en snel contact. En content van het product, is zoals verwacht!

Fijn contact, snelle reactie en goed meedenken

Er wordt snel en vriendelijk contact opgenomen om persoonlijk een oplossing voor de wensen te vinden. Snelle reacties en mooi product ontvangen.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!