Top bedrijf

Zeer goede en snelle service tegen een goede prijs. Op vragen werd ook snel en adequaat gereageert aanrader

Snel, zorgzaam en van hoge kwaliteit!

Wij kwamen zelf erg last-minute met een opdracht en vanuit PromoXL werd meteen gezocht naar oplossingen. Ze hebben zelfs met ons meegekeken hoe ze bepaalde zaken qua design zouden kunnen oppakken, zodat wij de deadline toch zouden halen. De prijzen waren overigens ook erg interessant, dus mochten wij ooit weer een dergelijke opdracht hebben dan komen we zeker terug!

Fantastisch!

We zaten met onze handen in het haar door een extreem snel naderende deadline voor de promotionele artikelen. Andere bedrijven konden onze artikelen op zijn vroegst 30 dagen na de deadline leveren. Via de chatfunctie van PromoXL kreeg ik snel contact met Niek. Een aantal telefoontjes later en na veel flexibiliteit van Niek zijn kant was het geregeld en hadden we de promo-artikelen keurig op tijd. Heel erg bedankt voor het meedenken! We bestellen in de toekomst zeker weer bij jullie.

Snelle en goede service

Na bestelling van gepersonaliseerde bierpullen bleek het gekozen product niet tijdig leverbaar, maar er werd meteen een alternatief voorgesteld. De extra kosten die bij dit alternatief kwamen kijken, werden door PromoXL betaald en de producten werden mooi op tijd afgeleverd.

Ontzettend behulpzaam & mooie kwaliteit

Heel last minute was PromoXL de enige die gegraveerde glazen nog op tijd kon leveren. Top!

De kaarten zien er top uit!

Fijn dat ik met een beperkt budget uiteindelijk de juiste hoeveelheid kaarten heb kunnen krijgen. Ik waardeerde het zeer dat hier zo in werd meegedacht. Verder zien de kaarten er top uit en verwacht ik dat de commissieleden ze erg leuk zullen vinden.

snelle en vlotte service

helemaal tevreden met zowel contact voor de bestelling, als het eindresultaat.

Erg tevreden

Goede service, duidelijke instructies en goede bezorging.

Snelle levering, goede kwaliteit

Producten werden snel geleverd en voldeden aan de verwachting.

Perfecte afhandeling van onze bestelling.

Als relatiegeschenk hebben wij thermosflessen laten bedrukken met ons logo. Hiertoe opdracht verstrekken was zeer eenvoudig. Via de mail een proefdruk bekeken en goedgekeurd. Binnen een paar weken kregen wij de thermosflessen al binnen. Zeer fraai. Uitstekende service.

Super goed en snel geholpen

Bij het zoeken naar een geschikte gadget voor ons bedrijf heeft Robert snel en gericht meegezocht. Hij dacht mee in het ontwerp en de mogelijkheden. De bestelling is volgens afspraak mooi op tijd aangekomen. Heel blij mee!

Vlotte samenwerking

Vlotte samenwerking!

Geweldige service!

Jonge snelle mensen, werken zoals het in deze tijd hoort. Er worden mooie en kwalitatief hoogwaardige producten geleverd! Kortom een topervaring!

Wij zijn tevreden over de producten van PromoXL en de goede service!

Wij hebben bij PromoXL mooie Correctbooks besteld in onze eigen huisstijl. Er wordt heel positief op gereageerd door onze collega's en klanten. Een duurzaam item om weg te geven op een event, wij zijn er blij mee!

Goed geholpen, snelle levering

Via de chat snel geholpen aan een maatwerkbestelling. Binnen enkele werkdagen binnen. Top.

uitstekend geholpen

heb het product optijd binnen gekregen en het zag er geweldig uit , mijn volgende bestelling is op zeker weer bij promo TOP!

Producten zijn helemaal naar wens en levering was erg snel!

Goede service, mooi pins

Vriendelijke medewerkers helpen snel en efficient. Bestelde pins zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit.

Goed geholpen, vriendelijk personeel, snelle verzending

We hadden een spoedbestelling die diezelfde dag nog moest worden ingezet. Dat is heel goed opgepakt door PromoXL en we hadden de spullen op tijd in huis. Super fijn dat het zo snel kon!

Super ervaring!

Snelle en duidelijke communicatie. Duidelijke drukproef en alles geleverd zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vlotte service

Vlotte en vriendelijke service! Producten precies zoals het op de proefdruk beschreven stond!

Top service met een persoonlijke touch

Een tijdje gezocht naar een leverancier die binnen onze deadline bedrukte glazen tijdig kon leveren en door de betrokkenheid en persoonlijke opvolging van het team is dat ook gelukt!

Goede services, duidelijke communicatie en een mooi product.

Erg tevreden over de goede services, duidelijke communicatie en het geleverde product.

Snel geregeld, producten exact zoals besteld.

erg tevreden!

Onze flessen waren erg mooi en de service was erg behulpzaam!

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!