Super tevreden!

Bierglazen met ons logo besteld en ze zien er super mooi uit! Fijne communicatie, snel en helder.

Fantastische service, snelle respons !

De opvolging, zowel van aanvraag tot informatie tot mijn finale bestelling, was vlot, efficiënt, snel en duidelijk.

Prachtig bedrukte wijnglazen

We hebben wijnglazen besteld met ons eigen logo en ze zijn ontzettend mooi geworden. De klantenservice was erg vriendelijk en de producten waren na ongeveer 8 dagen binnen. Zeker een aanrader!

Helemaal tevreden

Offerte en drukproef zeer snel toegezonden. Snel geleverd. Resultaat Super. Alle collega`s laaiend enthousiast.

Makkelijk, snel en goedkoop

Ze hebben veel keuze maar we hadden snel gevonden waar we naar op zoek waren. Bestellen ging vlot evenals de digitale drukproef die dezelfde middag nog in de mail zat! De drukproef kwam goed overeen met de daadwerkelijk ontvangen producten. Een hele prettige ervaring!

Top bedrijf!

Duidelijke site en fijn dat je eerst een vrijblijvende drukproef kan aanvragen om het ontwerp te zien voordat je daadwerkelijk een order moet plaatsen.

zeer tevreden!

blij met de geleverde producten, ziet er super uit!

Erg prettig contact en goed meegedacht met het samenstellen van ons thuiswerk pakketje. Zeer tevreden!

Snelle en goede service

Zowel de offerte, proefdruk en levering was snel geregeld. Prettig contact.

Zeer tevreden!

Alles naar wens verlopen.

Goede, correcte service!

Goede, correcte service!

Vlotte service & snelle levering!

Zeer kundige en prettige klantenservice! De levering kwam sneller dan verwacht. Een hele fijne ervaring. Promo XL is zeker een aanrader!

goede snelle service

Eenvoudig online te bestellen. Producten snel geleverd

Perfect!

Eerste keer dat ik iets bij Promoxl besteld heb en ik ben zeker te spreken over de duidelijke en snelle communicatie! Ook de producten voldoen helemaal aan de verwachting. Mij zien ze zeker terug!

Top service! Top kwalieteit!

Mijn ervaring is zeer goed met PromoXL. De producten die zijn geleverd zijn van mooie kwaliteit. Daarnaast is de service ook top!

Prettig contact en komen beloftes na!

Er werd goed meegedacht hoe we het logo op de beste manier zouden kunnen bedrukken. We waren wat aan de late kant met bestellen maar door de snelle drukproef (binnen 30 minuten!) en de vlotte opvolging zijn de spulletjes op tijd binnengekomen. Bedankt Promo XL!

Super snel!

Pennen met opdruk besteld en dezelfde week nog geleverd!

Helemaal tevreden!

Alles naar wens verlopen. Snelle reacties en producten zien er top uit!

Helemaal naar wens!

Goed meegedacht om het logo zo groot mogelijk op de pennen te bedrukken. Erg fijn contact. Bedankt!

super snel

Super snel geleverd en bestellen ging erg gemakkelijk

Echt top en prima service

Goed meegedacht en de producten en de opdruk is helemaal naar wens!

alles naar wens!

Snel geregeld!

Prettige communicatie en goed op de hoogte gehouden van de status bestelling. Bedankt!

Super fijn geholpen!

Promo XL denkt echt met je mee, zijn flexibel om het logo om te zetten naar het juiste formaat en de bedrukte tasjes zijn helemaal naar tevredenheid! Zeker een aanrader!

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!