Snelle levering en vriendelijk contact!

Alles goed geregeld. De glazen met ons logo zien er super mooi uit en zijn zelfs nog 2 dagen eerder geleverd dan gepland!

Heel goed!

Goed geholpen. Ontving al binnen een half uur de drukproef en alles was direct naar wens!

Goede producten en service

Bestelde producten zijn helemaal naar wens en zijn snel geleverd

Goed geregeld!

Ik was op zoek naar leuke borrelplanken met ons logo. Helaas was het model wat ik op het oog had niet meer op voorraad maar er werd goed meegedacht en direct geschakeld. PromoXL kwam met een perfect alternatief welke ook nog groter te graveren was! Top, bedankt!

vriendelijk, behulpzaam en snel

zie boven

top bedrijf

Goed geholpen en de kwaliteit van het product is top. helemaal tevreden !!!!! namens TBPbouw

goede service, meedenken

Bedankt Team Promo XL jullie denken mee, zijn actief met je producten bezig en geven goede adviezen. De service is ook top!

Super service en snelle levering

Bestel procedure van 130 bedrukte glazen verliep razend snel, het contact was duidelijk en ze denken met de klant mee. Ontzettend snel geleverd ondanks de winterse omstandigheden. Kortom, top!

Snelle levering, uitstekend persoonlijk advies!

We zochten voor onze organisatie goodies om de wintermaanden door te komen. PromoXL heeft een breed assortiment handschoenen en mutsen, mijn oog viel gelijk op een muts met een afneembaar LED lampje, uniek! Vervolgens was de aanvraag en de order binnen een paar dagen geregeld. We kregen al na een dag de proefdruk binnen, inclusief verschillende opties. Daarna werd ik netjes gebeld om de verschillende opties door te spreken en een week later was alles verzonden. Kortom, PromoXL is een professionele club, met een persoonlijke benadering en ze weten heel goed hoe het is om te werken met strakke deadlines!

Goede service en snelle levering!

Ik was wat aan de late kant met bestellen maar gelukkig heeft PromoXL snel geschakeld en was mijn bestelling op tijd binnen. Bedankt voor de service! Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker bij jullie terug!

Zeer goed!

Zeer snelle reactie op vragen en geleverde producten zijn helemaal naar wens. Bedankt voor de service!

Goede kwaliteit, fijne service

Blij met de goede service, producten bevallen goed.

Niet te duur en toch perfect!

Voor mijn bedrijf heb ik balpennen besteld en laten bedrukken met mijn bedrijfsnaam om weg te geven aan mijn klanten met als doel om meer bekendheid te realiseren. Ik twijfelde nog over de kosten, maar dankzij de persoonlijke advisering en goede begeleiding zijn we tot een mooie en acceptabele keuze gekomen. Het resultaat bleek een perfecte keuze en een fijne pen. Dus uiteindelijk een acceptabele en niet te duren investering waarmee ik mijn klanten kan laten zien dat ik hen waardeer. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Snelle levering en kwalitatieve producten

Ik heb een aantal mooi mokken besteld met de opdruk van het bedrijf van mijn relatie. Als verrassing voor hun geweldige inzet voor mij. Snel geleverd, mooie opdruk en ook nog een kwalitatief degelijke mok. Toppie! Dank je wel!

Zeer tevreden!

Goed geholpen en fijne communicatie. Tassen zijn snel geleverd en zien er top uit!

Snel, flexibel en accuraat

Snel in communicatie en afstemming, flexibel in voorstellen maken en meedenken en accurate levering. Blij met mijn keycords!

In een woord geweldig

Precies gekregen wat ik gevraagd heb Ook de juiste kleur met het juiste loge Helemaal tevreden Dank je Gr Theo

Prettige ervaring, mooi resultaat!

PromoXL denkt mee, komt met ideeen en adviseert kundig. Heel blij met het resultaat. Ik ga zeker nog eens bestellen.

Heel erg tevreden!

Bij PromoXL ben ik erg vriendelijk geholpen. Snelle reacties op mijn vragen en de bestelde mutsen zijn goed ontvangen door ons personeel! Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug.

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Enthousiast

We zijn zeer tevreden over PromoXL. Goede en snelle communicatie en vlotte levering. De levering was netjes en goed verpakt. Zeker een aanrader!!

Goede service!

De communicatie is erg goed en levering ook optijd! Goede kwaliteit!

Snelle en correcte service

Snel antwoord, advies mbt prukdroeven.

Heel goede en vriendelijke service. Het product is ook helemaal naar verwachting.

Mijn uitdaging werd aangepakt en opgelost!

Ik zocht een kwalitatief goed mondkapje met bedrukking. Er is direct aan de slag gegaan en eigenlijk waren alle suggesties al toereikend. Samen gekozen voor de beste oplossing en die is zeker helemaal goed! Voor zover mondkapjes comfortabel zijn... is deze dat ook!

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!