Makkelijk besteld, vlot geleverd

Gepersonaliseerde speelkaarten besteld, snel en mooi ontwerp gemaakt en levering vlot en tijdig ontvangen. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit mokken met snelheid geleverd

We hebben voor de tweede keer bedrukte emaille mokken besteld voor een klant. PromoXL heeft een aantal keer de proefdruk aangepast zodat het uiteindelijk helemaal naar wens was. De mokken zijn vervolgens in goede kwaliteit en heel snel geleverd. Wij en onze klant, zijn erg tevreden.

Goede hulp en top service

Ik zou PromoXL zeker aanraden. Als je ze belt denken ze met je mee en ze reageren vaak binnen een dag.

Prachtig gepersonaliseerde agenda's, top!

Gepersonaliseerde agenda's besteld. Steeds snelle reactie op iedere vraag tijdens bestelling, alsook op het leveringsproces. Logo & tekst prachtig op agenda's geplaatst. Heel professioneel! Correcte prijs! Vlotte levering! Echt een aanrader.

Goed!

Mutsen laten drukken, netjes en snel geleverd.

Mooie glazen!

Voor een klant shotglazen met logo besteld. Netjes op tijd geleverd maar helaas waren het 4 glazen te weinig. Na mail contact te horen gekregen dat deze gesneuveld waren en gecrediteerd worden. Jammer dat dit niet op de pakbon stond of per mail gemeld werd.

mooi product en fijn meegedacht

Omdat ons logo best compact is en het er op een product heel anders kan uitkomen, is het heel fijn dat Promo XL meegedacht heeft en wij toch een mooi product hebben.

Goede service + goede producten!

We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van relatie cadeaus. Daarnaast was de levering erg snel.

Uitstekende sevice!

Ze reageren echt super snel, denken met je mee, leveren de producten snel, kortom een topservice!

Goede kwaliteit en levering!

Goede en snelle communicatie

Ik mocht dit jaar het kerstkado voor de afdeling uitzoeken. Her werd een lunchpot van het merk Mepal met de naam van iedere collega en het logo van de werkplek. Zeer tevreden over de snelle en goede communicatie. Ook zeer tevreden over het nadenken van het logo en het sturen van de voorbeelden. Dank, Judith

Hele goeie ervaring en mooi product!

Hele goeie ervaring en mooi product!

Geen ontwerper meer nodig!

Trolleys met naam voor alle medewerkers besteld. Binnen no-time een ontwerp voorstel vanuit promoXL dat perfect aansloot bij onze huisstijl. Na het plaatsen van de bestelling werd ik keurig up-to-date gehouden door het klantenservice team. Blij met het resultaat!

Teleurgesteld

We hebben snijplanken laten graveren, vooraf een proefdruk ontvangen zag er netjes en strak uit, maar het eindresultaat jammer genoeg niet. 25 % van de producten was het logo nauwelijks te zien. Reactie van PromoXL het is een natuurproduct. Wat ons betreft een productiefout, de laser heeft het hout niet voldoende genoeg geraakt.

Fijne communicatie en mooi product!

Communicatie via de email verloopt heel vlot en de levering was volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden met de emmers!

Snelle en correcte service

Een webshop die erin slaagt om de snelheid van een internetaankoop toch te combineren met een persoonlijke aanpak!

Snelle verzending, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

Mokken besteld met een afbeelding erop en deze zijn snel verzonden. We zijn heel tevreden!

Fijne ervaring en mooi resultaat!

Super mooie bedrukte borrelplanken binnen gekregen, nette service!

Wat een goed bedrijf met een super snelle service en goede producten.

Vanaf het moment van bestellen tot aan het leveren van de goeden één en al goede ervaring! Niets te gek en altijd bereikbaar voor vragen, aanpassingen en updates!

Hele fijne (en snelle) communicatie en heel tevreden over de documentenmappen en presentatiemappen, geheel in stijl van ons bedrijf

Fijne communicatie en mooi afgewerkte planken!

Een duidelijk voorbeeld ontvangen en alles is snel geleverd.

Goede service en veel keuze!

We bestelden bij PromoXL voor gadgets en zijn erg tevreden! Ze reageerden supersnel op al mijn vragen en er zijn ook veel keuzemogelijkheden. Hoewel er een aanvankelijke fout was in de eerste levering, werd dit onmiddellijk gecorrigeerd, waardoor de volledige bestelling tijdig werd ontvangen. Ik beveel PromoXL van harte aan aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor promotieartikelen.

Snel en eenvoudig

Snelle reactie op berichten, goed meegedacht en een mooi eindresultaat.

Netjes, duidelijk, snel en meewerkend.

Binnen 1 week de spullen netjes aangeleverd gekregen terwijl het eigenlijk langer zou duren. Dank voor het meewerken aan dit project.

Snelle service en top product

Snel geholpen, goed product en extreem snel verzonden!

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!