Nu toep avondjes met eigen speelkaarten! Top geregeld PromoXL

Dit bedrijf denkt met je mee en leveren snel!

Al meerdere keren zakelijke gadgets besteld. Wanneer iets niet voorradig denken ze mee over een mooi alternatief. De levering is snel en netjes.

Goed product!

Erg blij met het resultaat! :)

Mooie bekers met lasergravure ontvangen

zeer prettige ervaring in contact met dit bedrijf. Ze hebben met me meegedacht en ook na goedkeuren van de digitale proefdruk hebben ze weer even contact met me opgenomen en met me meegedacht. Niets werd aan het toeval overgelaten

Gekregen volgens verwachting

Voor ons bedrijf heb ik gegraveerde snijplanken laten leveren. Alles is naar wens verlopen, het resultaat is prachtig.

Gekozen drinkfles kon niet op tijd geleverd worden. Er werd uitgebreid meegezocht naar een oplossing.

Helemaal top

Goed product voor prima prijs, goede communicatie en service

Goed product en prima service

In het vergelijk met andere partijen was PromoXL voor het product van mijn keuze veruit de goedkoopste. Omdat voor mijn gevoel dat prijsverschil ergens in moet zitten, was ik bij bestellen sceptisch, maar dat bleek niet nodig. Het product werd snel en volgens bestelling geleverd. Communicatie vooraf was prima: advies over kleur van logo, snelle reactie op emails en ook het foutje in de bestelling werd heel snel opgelost. Ik bestel graag een volgende keer weer hier!

Persoonlijk en goed!

Na te chatten met PromoXL hebben ze een custom aanbod gedaan wat perfect aansloot op mijn behoefte maar ook op tijd binnen kon zijn. Waardeerde dit enorm, dankjewel!

Fijne communicatie en snelle oplossing bedacht!

Snelle en perfecte opvolging van mijn bestelling.

Ik heb bedrukte stoffen zakken besteld. PromoXL was niet alleen snel met de opvolging van mijn bestelling, maar ze hebben mij perfect geholpen met de design van de bedrukking. Ik heb het design nochtans vaak veranderd maar ze hebben dat met veel geduld en professionaliteit behandeld. Ik raad PromoXL zeker aan!

Uitstekende dienstverlening

Wat eerst niet mogelijk bleek, deed Promo XL toch lukken, goeie dienstverlening, goeie kwaliteit en een uitstekende opvolging van Niek en Robert!!

Goede service en mooie producten

De producten waren mooi en erg snel geleverd!

Alles perfect verlopen

Perfecte levering.

zeer klantvriendelijk en verantwoordelijk!

bij een fout in productie/levering heeft het team van PromoXL alles gedaan om dit op een zo snel mogelijke manier in orde te krijgen! ze begeleiden je netjes en volgen alles nauwgezet op!

mooie zonnebrillen met prettige pasvorm

snelle, complete en vlotte levering. mooie zonnebrillen met hoge kwaliteit logo. aanrader

Snelle reacties en mooi product

Goede kwaliteit

Scherp afgebeeld

Super kwaliteit en kwantiteit

Vlotte service, en prima producten!

Wederom tevreden

Prettige en snelle service. Product voldoet aan de wensen.

Super geholpen, met een mooi eindproduct

Festival bandjes besteld, erg goed geholpen met het formgeven en optijd geleverd!

Uitstekende service voor goed product

Gemakkelijk te bestellen Zeer snelle levering Goed prijs / kwaliteit verhouding

Snelle klantenservice en hulp!

Na mijn bestelling snel te hulp gestaan en binnen een dag de proefdruk binnen. Na een klein misverstand in de levertijd zelfs gratis beide kanten van onze bandjes laten bedrukken. Al met al goed, snel en fijn bedrijf!

Bedrukte flessen

Mooie bedrukte flessen ontvangen, de levering mocht iets sneller.

Correcte service. Goed product.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!