Behulpzaam, persoonlijk contact en goede levering

Op zoek naar set bedrukte speelkaarten kwam ik uit bij PromoXL. Hulpvaardig bij de opmaak; want had wel een goede foto maar beschik niet over mogelijkheden om de kaart ook op te maken (witrandje ed). Dennis Rovers was behulpzaam en maakte geheel kosteloos een opzet. Twee zelfs, waarvan ik zijn idee koos, die was het mooiste. Vervolgens deed probleem van levertijd zich voor. Wij waren te laat begonnen met bestellen, en de speelkaarten zouden dan na het evenement geleverd worden. Dat zou jammer zijn en daarom klom Dennis in de telefoon en regelde dat de kaarten eerder werden gedrukt en afgeleverd. Zelfs twee werkdagen eerder dan beloofd. De kaarten zien er goed uit, geheel volgens verwachting en in gedachten. Mijn eerste contact met PromoXl maar een volgende keer contact ik hen als eerste.

Geweldige klantopvolging!

Ik deed voor de 2de keer beroep op PromoXL en wederom hebben ze me uitstekend geholpen! Geen vraag is te veel, ze reageren supersnel en zoeken mee naar de beste oplossing. Fantastisch!

Goede communicatie en prima product

Snel, vriendelijk, correct

Op korte tijdsbasis had ik keyords nodig. En Promo XL heeft kunnen leveren op tijd, met vriendelijke communicatie en efffectief.

prima resultaat en klantvriendelijk

voor ons bedrijf heb ik mokken besteld, zelf heeft Promo Xl het logo verbeterd. De levertijd was beduidend sneller en goedkoper als andere leveranciers.

Uitstekend!

Prettig contact & snelle levering!

Snelle lervering

Snelle service, snelle levering, goed product.

Mooie producten en sterke service

Nette afhandeling van de bestelling en persoonlijk contact voor het design.

Goede klantenservice en kwaliteitsvol product

Zeer tevreden met mijn bestelling en de service van PromoXL.

vlotte communicatie met het team om de bestelling te plaatsen

Prima ervaring

Goede communicatie, het product is netjes op tijd geleverd, en ziet er goed uit.

Mooi drukwerk en snelle service, heel tevreden!

Snel, efficient en fijn!

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en het was professioneel en efficient geregeld. Erg fijn. Ik zal hier vaker bestellen.

Geweldig leuke en mooie koffers met logo

Ik heb super ervaring met PromoXL. Heb 17 rolkoffers met logo besteld. Goede, punctuele service, op tijd geleverd en de koffers zijn gewoon ook echt heel mooi!

Fijne samenwerking

Snelle, correcte service Vriendelijk

Vlotte en zeer snelle service

Zeer vlotte communicatie en last minute service

Goede service van een bedrijf dat graag meedenkt over de wensen van de klant!

Complimenten voor de medewerker die ons heeft geholpen de bestelling aan te passen naar onze wens!

Goede kwaliteit en snelle service!

Voor ons congres hebben wij 2 XL banners via PromoXl besteld. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en snelle service. Ik kende Promo XL al van vorig jaar, toen had ik de zelfde ervaring met hun. Ik zou dus zeker volgend jaar weer via Promo XL bestellen!

Logo op mok top

Wij hebben de koffiemokken met logo opdruk mogen ontvangen. Het ziet er binnen het bedrijf netjes uit als iedereen met dezelfde mokken rondloopt.

Makkelijk contact en podukt snel geleverd

Heb 140 balpennen met opdruk besteld. Ging snel in zijn werk. Pennen werden snel geleverd en zagen prima uit. Bovendien een zeer gunstige prijs.

Heel tevreden over de service, communicatie en levering

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Leuke bedrukte stressballetjes, erg tevreden.

Snelle levering en vriendelijk contact! Heel fijn dat er ook bij onduidelijkheden (voor mij), helder gecommuniceerd werd.

Goede levering, op tijd. Goede kwaliteit

Snelle service, prima kwaliteit

Leuke bekers - goed contact en een hele snelle afwikkeling!

Heel erg goed!

erg goede service, kwaliteit van het product ook erg goed. Als er iets mis is, zal de klantenservice je snel te hulp staan! Zeker voor herhaling vatbaar.

Ambachtweg 75

5731AE Mierlo

Over PromoXL

PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!