Super service

Mooie producten en altijd erg goede service. Bestel hier graag voeding voor onze pony's

Warm bad

Al lange tijd aan het rommelen geweest. Maagzweer, vast zitten in de rug. Op advies van een stamgenoot Jill uitgenodigd. Ze is holistisch maar ook zo normaal. Heerlijk! Rico ons paard, Sammie onze hond en mijn dochter heeft ze weer in balans gekregen Dankbaar en echt aanrader

Snelle levering Prima product Zeer klantvriendelijk

Ze helpen me oedere keer geweldig

Ze helpen me erg goed met onze merrie sky waarbweval een tijd mee bezig zijn. Ze gaat eindelijk de goede kant op.

Heel te vrede

Ik ben heel blij met jill haar kennis en hulp. Mijn paarden en hondjes hebben er echt veel baat bij . Ik zou het iedereen aanraden om je dieren door haar te laten doormeten

Onwijs klantvriendelijk en deskundig

Ik ga naar de winkel voor honden producten. Veel kennis en hele goede merken. Als niet op voorraad, meteen bestellen en binnen twee dagen kunnen halen. Klanten worden in alle rust, en met veel aandacht geholpen. Adviezen zijn heel deskundig. Er wordt echt meegedacht. Veel specifieke kennis, up to date.

De bezorging is goed

Zeer goede spray De bezorging was ook goed

Goed geholpen

Goed geholpen.

Comfortabel

Geweldige service, persoonlijk contact

Goed advies voor het te kiezen product voor onze hond

Telefonisch contact gehad met Lin over de juiste visolie voor onze hond. Daarbij ontving ik goed advies. Levering is snel.

Duidelijkheid

Via via hier terecht gekomen Duidelijk wat er aan de hand is met mijn beest En fijn stappenplan

Mooie producten welke werden geadviseerd door deskundige mensen

Nadat we zijn gestart met de producten van Paard en Voeding is Belle vooruitgegaan. Ze ziet er vitaler uit en is weer een blijer paard.

Goed contact en advies

Bij paard & voeding wordt altijd goed met je meegekeken wat je paard nodig heeft en vind ik de beste supplementen en voeding voor mijn paarden.

Kende deze website nog niet,besfelling is snel geleverd.Alleen jammer dat je niet voor een afhaalpunt kan kiezen.

Snelle bezorging

Product was hier voorradig en voordelig. Erg snelle verzending. Goed geregeld.

Via een vriendin bij Jill gekomen met onze pony. Wat is die opgeknapt! Nu is onze hond en ik en onze dochter ook geweest! Echt we zitten zoveel beter in ons vel. En ze zijn echt zo lief, betrokken echt een aanrader

Mijn paard had een doffe vacht en werd alleen maar magerder. Na een mestbalmeting kwam eruit wat hij miste. Alle benodigde spullen ontvangen en binnen twee maanden had ik een compleet ander paard. Communicatie verloopt heel soepel en alles snel geregeld.

Super service

Vragen worden altijd duidelijk beantwoord. De meting is altijd succesvol na het volgen van het advies

Heel tevreden

Ik haal mijn voer en supplementen al een aantal jaar bij paard en voeding en ben erg tevreden

Geen service/garantie

Het stiksel van de neusriem van het aangemeten hoofstel had losgelaten. Dit moet na 2 jaar, en bij normaal gebruik en goed dagelijks onderhoud, natuurlijk niet kunnen. Dit werd ook bevestigd door de verkoopster maar ik moest toch het volledige bedrag betalen voor een nieuwe neusriem. Ik vind dit slechte service.

Fijn persoon, goede uitleg en advisering.

Mijn eerste keer een meting laten doen bij mijn paard. Heel duidelijke uitleg over wat ze doet en waarom. Daarna fijne advisering en alles ook nog even op papier zodat alle info na te lezen is. Ik ben tot nog toe zeer tevreden en ga zeker voor een herhaling.

Top Jill is ontzettend goed !

Mijn paard zat niet lekker in haar vel , ze had dunne mest , ze kwam niet goed door haar zomervacht , haar buik was opgezet , Jill heeft haar doorgemeten en wist meteen het probleem , drupppele en poeder gekregen , en mijn paard is weer de oude Jill is echt een aanrader

Goede kwaliteit van zorg en advies.

Fijn in de omgang.

Super service

Ruime keuze van goede producten met persoonlijke service. Hele fijne winkel voor je paarden voeding

Jill en Linda denken altijd goed mee En nemen bestellingen mee naar afspraken om verzendkosten te besparen als het zo uitkomt Mijn paard en ik zijn ook heel blij met de producten

Engewormer 21 A

1531MV Wormer