Ontzettend tevreden over Paard en Voeding

Ik ben heel blij met Paard en Voeding. Er zijn veel punten uit de meting gekomen waar Jinte behandeld voor kan worden. Hierdoor zal ze eindelijk weer beter worden! Alles wordt ook goed uitgelegd en ze nemen echt de tijd voor je.

Goed voer

Super goed voer

Dankbaar om Jill te leren kennen

Jill is ontzettend aangenaam, volgt het mooi mee op en is een kei in haar vak! De resultaten zijn fantastisch! Het werkt veel sneller dan verwacht en mijn paarden zijn helemaal happy ☺️

Ik heb een tip: als iemand op vrijdag besteld kan het pakket niet binnen 48 uur worden geleverd in veel gevallen. Ik kreeg het bv op dinsdag terwijl ik vrijdag eind vd middag bestelde.

Goed geadviseerd

Het zelf uitzoeken van supplementen was ik zat. Door de meting weet ik waar de behoefte en ondersteuning nodig zijn voor mijn Halfinger. Heel blij mee :-)

Goede levering.

Fijne service

Bereikbaar en correct

Veel service

Er wordt alle moeite gedaan om je te helpen.

Altijd perfect!

Goede uitleg, snelle levering & altijd vriendelijk!

Combinatie van kennis, klantvriendelijkheid en goed assortiment

Jill is ontzettend aardig en altijd bereid om uitgebreid advies te geven en weet waar ze het over heeft. Ze heeft ook een uitgebreid assortiment. En buiten openingstijden geeft ze de mogelijkheid om toch spullen op te halen, geweldige service!!!

Mijn ervaringen zijn oké

S u p e r

Zoals gewoonlijk super! Ik heb er niks op aan te merken, ze hebben als weinige alles wat ik zoek en voer op één plek. De service is ook super, je wordt goed geholpen. Gewoon super super super.

Goed advies op een ongedwongen vriendelijke manier

Ik ben vaker in de winkel geweest voor advies, er word goed geluisterd en samen gekeken naar de best haalbare oplossing. Erg fijn daar rij ik graag een stuk voor!

Duidelijk en overzichtelijke website. Erg fijn mailcontact gehad, word goed meegedacht met de klant

Vriendelijk en snel geholpen

Ik word altijd met een brede lach van Jill verwelkomd. Zij geeft altijd goed advies bij vragen.

Heel fijne service, goed en gezond voer!

Ik ben heel blij met de service van Paard & Voeding. De zakken worden op tijd geleverd en zijn netjes verpakt in dozen. Mijn paarden zijn dol op het voer en ze doen het er erg goed op!

Pakket is netjes aangekomen en er zat nog een leuk staaltje bij met briefje!

Duidelijk en goede levering

Niks op aan te merken, duidelijk en snel met leveren.

Goede producten en geweldige service

Goede producten, alles wat ik nodig heb altijd op voorraad en geweldige service. Jill heeft ontzettend veel kennis. Bij vragen neemt zij uitgebreid de tijd om je goed te adviseren, ook wanneer zij het duidelijk erg druk heeft. Daarom wat mij betreft een dikke 10!

Jill heeft mijn ogen geopend Ik heb alles voor mijn paardje over Ze doet mooi werk!

Goede service en kennis van de producten die verkocht worden

Geeft goed advies, vriendelijk en neemt de tijd voor je.

Nu weet ik wat mijn paard echt nodig heeft

Nu weet ik eindelijk wat mijn paard modus heeft.

Fijne service en 1 punt om alle (niet standaard) merken te kopen

Fijne overzichtelijke site waar heel veel merken met graanvrij voer zijn te vinden! Ook top service en meedenken in het ophalen van de bestelling.

Deskundig en professioneel. Neemt de tijd voor je.

Engewormer 21 A

1531MV Wormer