Snelle levering, goede service, veel kennis van zaken

De service is vlekkeloos, men heeft enorm veel kennis van zaken. Vriendelijk, persoonlijk, alles wat je graag wil zien is hier aanwezig.

service met een lach

Ik word door Jill altijd fijn geholpen en ze denkt mee. Heeft kennis van zaken en dat is erg fijn.

Super snelle levering

Super snelle levering en goed advies gegeven over de voeding

Snelle levering en top contact

Levering was vlot en telefonisch contact was prettig.

Vriendelijk en veel verstand van paarden voeding

Super vriendelijk! Geïnteresseerd, en goed advies over de voeding van mijn paard

heel goed

Zeer tevreden, snelle service

Super snelle levering

Zeer vriendelijk, en zeer veel kennis van de producten. En iedere x weer een snelle levering.

Ik krijg altijd super advies bij paard en voeding. Mijn merrie heeft een eigen dieet en hier helpen ze altijd goed bij met de juiste keuze maken qua voeding.

Goede service en de juiste producten

Aangezien ik voor mijn 4 paarden verschillend voer nodig heb, is het fijn hier te bestellen omdat alles aanwezig is en in 1 bestelling kan. Wordt snel en netjes geleverd.

heel goed

heel goed ,er was even onduidelijkheid ,over het product wat ik besteld had ,maar door goede uitleg van Jill ,weer helemaal overtuigd

Super snel en vriendelijk!!

Ik vroeg haar of ik buiten haar openingstijden iets kon ophalen, en dit was gelukkig mogelijk. Nadat ik het online had besteld kon ik het ophalen, en dat ik er daarna achter kwam dat ik het verkeerde had besteld, heeft ze dit gelukkig heel makkelijk en super snel gecorrigeerd. Geweldig!!!

Snelle levering binnen 48h zoals beloofd

De levertijd is conform de verwachting, ook netjes op de hoogte gehouden van wanneer de verzending plaats vindt. Bestelde producten ook netjes ontvangen. Helaas was één van de dozen stuk (grote scheur) en was daardoor ook de voerzak gescheurd en is een deel van de inhoud in de doos terecht is gekomen.

Super goed voedingsadvies gekregen.

Uitstekende ervaring. Snelle service en afhaalmogelijkheden.

Altijd heel fijn contact en correct behandelt

Jill geeft altijd goed advies en denk goed met je mee.

Snelle service fijne levering!

De zakken voer werden netjes en snel geleverd!

Pakketje is supersnel en netjes geleverd, met leuk persoonlijk kaartje

Snelle levering, netjes verpakt en met leuk persoonlijk kaartje

Goed voer!

Zuivere voeding

Zeer snelle levering

5 sterren wat mij betreft. Er is contact opgenomen met mij ongeveer een half uur na de bestelling. Dit was om de kleuren te bespreken van de bestelling omdat er minder voorraad was. Vervolgens had ik de bestelling super snel binnen.

Goede service, goed voedingsadvies

Ik heb een gedegen voedingsadvies gehad op basis van wat ik bij mijn paard gesignaleerd had en op basis van de ruw voer analyse van mijn stal. Voer ophalen op een ander tijdstip dan winkel open was, was ook mogelijk.

Erg goede service

Bestellingen zeer goed verpakt en snel geleverd, goede service en snel reactie op vragen.

Uitstekende service

Normale verzendkosten. Vandaag besteld morgen in huis

Betrokken en kundig!

Wederom uitstekend geholpen door Paard&Voeding

Altijd snelle levering van de bestelde spullen. Goed verpakt en altijd een vriendelijk kaartje bij de levering. Echt top.

Keurige service en snelle levering!

Blij met de hippe Rainbow trug voor mijn Shetlander

Goede advies over voeding gekregen

Mijn paardje vind tot nu toe de bergwiesen mash van marstell erg lekker speciaal gekocht voor haar suplimenten omdat ze niet veel suikers enz mag hebben voor haar hoefbevangenheid, IR, EMS dus op advies deze aangeschaft hoop dat ze het lekker blijft vinden wil nog wel eens veranderen bij mijn paardje maar voor nu erg blij mee

Engewormer 21 A

1531MV Wormer