Deskundig voeding advies voor je paard

Als je twijfelt welk voer je nodig hebt voor je paard krijg je hier een deskundig advies. Ook wat betreft supplementen geven ze goed advies. En als je zeker wil weten of je het juiste geeft kun je het altijd door laten meten door Jill

Paard & voeding zijn ervaringsdeskundigen

Aangezien onze Oud Duitse herder Senna al jaren kampte met darmproblemen werd het een zoektocht welke voeding voor haar nou het meest geschikt was. Ik zag dat Jill van Paard & voeding een meting kon uitvoeren waardoor we meer helderheid kregen waarom Senna nou zo’n last had. Hierop volgde een advies dat Darfvoeding waarschijnlijk beter voor haar zou zijn. Elke keer heel blij dat ze haar bak zo snel leeg eet, maar ook de snack zijn kennelijk erg smakelijk, wetende dat ook deze gezond en puur zijn.. Sinds ze Darf eet heeft ze geen darmproblemen meer gehad.

Vriendelijk en behulpzaam

Zie boven

Vriendelijke en goede service!

Zeer vriendelijk te woord gestaan en goed advies gekregen. Kom graag terug.

Perfect geholpen

Perfect geholpen in de winkel. Eerlijk advies gekregen, geen onnodige verkooppraatjes. De deur uitgegaan met dat wat ik zocht. Heel erg bedankt!

Geweldig snel bezorgd en goed contact

Perfecte service en hartelijk contact.

Wordt altijd vriendelijk geholpen en goed geholpen. Mensen met veel kennis.

Hele goede adviezen en de meting maakte alles duidelijk

Altijd goede service

Al meerdere keren voer besteld en afgehaald. Goede service en indien nodig goed advies.

Duidelijke uitleg, mooi hoe dit preventief werken kan.

Jill legt duidelijk uit wat ze doet en wat ze tegenkomt. Omdat je je paard kent, herken je ook de punten die genoemd worden. Het mooiste vind ik dat dit preventief werkt. Je voorkomt problemen door bepaalde voedingsstoffen aan te vullen of door te stoppen met bepaalde producten die bijvoorbeeld niets doen voor je paard. Ik raad iedereen aan dit een keer te doen met z'n paard.

Jill levert fantastisch werk en kon toevallig ook heel snel komen.

Deskundig en duidelijk advies

Mijn paard heeft last van spanning die ik niet kon verklaren. Door de meting zijn er een aantal fysieke oorzaken naar voren gekomen. Vervolgens duidelijk advies gekregen waarmee ik aan de slag kon. Bovendien een heel prettig persoon!

Fantastisch!

Het is duidelijk voelbaar dat Jill liefde heeft voor haar vak én voor alle dieren die bij haar komen. Zowel mn paard als mn hond heeft ze fantastisch geholpen!

Prima persoonlijk advies

Bij P&V denken ze met je mee, en geven ze persoonlijk advies. Ze zijn betrokken en hebben producten van prima kwaliteit. Het enige waar ik soms tegenaan loop zijn de beperkte openingstijden. Aanrader

Uitstekend geholpen

Heel blij met het nieuwe bit! En eindelijk een goed passend hoofdstel. Jill nam echt de tijd voor ons.

vriendelijk en ervaren personeel

Weer even voer gehaald bij Paard en Voeding. Jill is altijd vriendelijk en bij vragen krijg je super advies.

Binnen een uur een algeheel beeld van de gezondheid van je paard.

Paarden praten nou eenmaal niet, en soms zegt ook hun lichaamstaal niet alles. De meting die Jill uitvoert zegt dat wel. Binnen een uur weet je hoe het is met alle organen en het bewegingsapparaat. Ook kan Jill het voer en de supplementen doormeten en weet je of je paard de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt of misschien intoleranties of allergieën heeft. Heel fijn om te weten allemaal. Niet alleen als je vermoedt dat er iets aan de hand is, maar ook als regelmatige check up. Eigenlijk zou een meting door Jill ook een goede keuze zijn als onderdeel van een aankoop keuring.

Eindelijk met een gerust hart op vakantie!

Jill is een echte perfectionist als het gaat om het welzijn van de paarden. Wat mij betreft een eigenschap die je moet hebben als je zorg draagt voor de “paarden kinderen” van je klanten. Vrijwel alles is in overleg mogelijk, niks is te gek of “dat doen wij anders” waardoor je jezelf en je paarden moet aanpassen. Eindelijk kan ik met een gerust gevoel op vakantie gaan! Mijn 2 jongens hebben het er helemaal naar hun zin!

Alles naar verwachting

Goede communicatie, snelle levering

Fantastisch bedrijf

Wat een prachtig assortiment en wat een enorme kennis en deskundigheid! Top!! Super fijn het assortiment voor honden.

Snelle en super service. Super goed advies op maat. Een echte aanrader

Snel geholpen

Mijn kat was al een hele tijd ziek, paar keer naar dierenarts geweest maar dat was meer symptoom bestrijding. Jill heeft hem doorgemeten en hij bleef heerlijk rustig liggen, knorde zelfs! Uitslag: ziekte van Lyme! Nu behandeling gestart en hopelijk knapt hij snel op!

Goed advies

Goed voeradvies gekregen. Mensen met passie voor hun vak.

Vriendelijke en behulpzame medewerker

Fijne en meedenkende medewerker

super service

super producten en hele goede service. had twee zaken equifit besteld. levering duurde wat langer dan vorige keer dus even via de mail gevraagd hoe het kwam. Toch een van de zakken eerder opgestuurd omdat bij mij het bijna op was super contact gehad hele snelle reacties duidelijke uitleg

Engewormer 21 A

1531MV Wormer