Denken goed mee!

Denken mee met de klant! Hoe/wat beter kan en nemen dan persoonlijk contact op! Zijn superaardig aan de telefoon! Fijn bedrijf, goed georganiseerd!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Na enige twijfel toch ons paardje laten doormeten met de Lecher-antenne. Er kwamen best wat dingen uit. Laten we zeggen dat het van binnen niet meer goed samen werkte en functioneerde. Hij had veel pijn. Nam geen voedingsstoffen op hij was erg mager. Alles wat Jill zei klopte terwijl ze ons paardje helemaal niet kende. Alsof er puzzelstukjes op hun plaats vielen. Met ander voer en een aantal supplementen gingen we aan de slag en na een week merkte we al verschil in zijn gedrag, zoveel liever en rustiger niet meer zo chagrijnig. En bovenal hij is lekker wat aangekomen. Dit in combinatie met lekker bezig met grondwerken is het nu na 6 weken een compleet ander paard. Wat zit hij lekker in zijn vel. De beste beslissing die we hadden kunnen nemen.

Verstuur aub Niet meer met DHL, het pakket komt te laat en men gooit de doos gewoon ergens neer zonder aan te bellen. Kunnen jullie niks aan doen, maar misschien wel fijn om te weten

Fast delivery

Fast delivery and with a nice note

super dienstverlening,meedenkend oplossingsgericht

Heel fijn geholpen om mijn bestelling op tijd te verzenden

Blij met Jill

Mijn Tinker en mijn hond allebei gluten allergie. Zijn nu drie maanden onderweg met de Tinker. Zij is helemaal opgeknapt. En mijn hond nu 7 weken. Ze is weer een vrolijke energieke hond

Prima artikelen, snelle verzending

Prima artikelen, die niet overal verkrijgbaar zijn, fijne website en snelle levering. Zeer tevreden.

Goed assortiment en goede service

Fijne winkel

Online, of zelf ophalen? Het is een fijne winkel. Ook snel reactie als je een vraag hebt via de mail.

Jill is een topper

Je word altijd goed geholpen door Jill en Linn natuurlijk ook niet te vergeten.

Super helpful, friendly and knowledgeable

Above

Vinger op de juiste plek!

Mijn pony werd maar niet de oude na de geboorte van haar eerste veulentje. Ze is een hele goede moeder en naar mij toe super lief maar.... Ze was zo mal van het veulen bij het ziekelijke af gewoon! Ze gedroeg zich anders maar kon er geen grip op krijgen.. Heb alle mogelijke middeltjes, oefeningen en scheiden van het veulen geprobeerd maar het werd niet beter en ook iedereen wist het beter!Mn gevoel zei er is iets anders aan de hand! Via via kwam ik in contact met Jill. Conclusie, immuunsysteem waaronder de lever en daarbij de hormonen uit balans. Heb van Jill voor 6 weken supplementen gekregen en ben nu 3 weken verder... Na 2 weken had ze een terugval maar gaan nu weer de goede kant op en heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt!!! En.. het veulen woont gewoon lekker thuis bij ons. Ik ,mams en veulen blij. Geef nooit op en blijf bij je gevoel!

Snelle levering en persoonlijk kaartje erbij. Wel jammer dat je bezorgkosten moet betalen maar dat neemt niet weg dat ik niet weer zal bestellen!

Eerlijk en passend advies voor je paard en hond

Voor de paarden en honden veel mooie resultaten kunnen behalen, door te voeren waar het dier behoefte aan heeft. Tot nu toe is alles kloppend geweest met de doormetingen. Wij zijn blij.

snel

goede service en informatie, snelle levering

Kundig en vriendelijk

Altijd ontzettend vriendelijk en vooral zeer kundig! Het adres voor voeding van je paard!

Ik kom graag bij paard en voeding.

Ik kom daar vaak genoeg met hele moeilijke vragen waar ze negen van de tien keer antwoord op hebben. Met andere woorden vind ik ze heel deskundig. ik ben dan ook heel blij met ze.

Professioneel en vriendelijk

Zeer vriendelijk, uitgebreid en erg goed geholpen!

Uitstekende service en goed producten

Jill attendeerde mij erop dat er in de agrobs leichtgenuss stro zit. Mijn paard en ik hebben een gluten sensitiviteit en aangezien stro onder de categorie uren valt is het beter dit niet te voeren. Ze raadde mij een ander product aan waar het niet in zit. Jill heeft veel kennis van wat er in de producten zit die ze verkoopt.

Persoonlijke aandacht

Jill neemt de tijd om echt naar je paard te kijken, stelt vragen, luistert naar wat je zelf weet over je eigen paard. Durft haar beperking in kennis aan te geven en geeft ruimte voor eerdere (huidige) behandelaars en houdt rekening met dat behandelplan. Ze geeft je het gevoel dat je niet verplicht bent om bijvoorbeeld haar producten aan te schaffen maar geeft heel concreet advies in een helder en overzichtelijk rapport.

Super vriendelijk en adequaat geholpen

Bij aankomst snel en vriendelijk geholpen. Klein winkeltje met specifiek assortiment

Super service

Ik had problemen met de levering via DHL, Paard & Voeding waren heel vriendelijk en begripvol aan telefoon. Ze hebben me direct verder geholpen. Echt super fijn!

Fijne duidelijk communicatie

Fijne en duidelijke aanpak bij de doormeting van onze pony. Ook een fijn plan van aanpak opgesteld. Ook bestellingen zijn snel binnen

Engewormer 21 A

1531MV Wormer