Eindelijk antwoorden!

De ervaring met Jill en Paard & Voeding is fantastisch. Eindelijk hebben wij antwoorden op de vragen waar we al heel lang mee zitten. Jill is vriendelijk, lief, geeft duidelijkheid en is oplossingsgericht. Ze denkt mee en voelt aan wat er nodig is.

Gewoon goed

Nette levering en hulp

Uitstekend!

Hele goede uitleg gehad met daarna goed advies voor de voeding van mijn 4 jarige ruin.

Great !

Thank you for your great support !! It would be wonderful if everyone loved their jobs as much as you do JIll ! Great team! Horse and customer-oriented!!! Very recommended!!

Zoals altijd zeer kundig en vriendelijk

Het darf schap is uitgebreid en voor je trouwe viervoeter nog meer keuze echt super.

Goede ervaring!

Er wordt uitgebreid de tijd genomen. Ook is er veel kennis over voeding.

mooie site, goede service

Fijne site, makkelijk bestellen. Indien product niet voorradig is, wordt dit duidelijk gecommuniceerd en eventueel een alternatief geboden.

Uitstekend!

Altijd vriendelijk, behulpzaam, meedenken en geeft goede adviezen

Zowel voor mijzelf als voor mijn merrie een paar maanden terug een volledige meting met de lecher antenne aangevraagd.. daar kwam best veel uit (overeenkomstige issues bij ons beide) bij de controle meting waren zowel mijn waarden als de waarden van mijn paard erg verbeterd.. zelf merk ik dat ik meer energie heb, en veel minder last van mijn buik.. en mijn merrie heeft ook minder last van haar buik Als je tegen “vage” klachten aanloopt zelf of bij je paard raad ik de meting zeker aan

Fijne duidelijke uitleg en advies

Vooraf een duidelijke vragenlijst die je moet invullen voor het voedingsadvies. Na een paar dagen had ik het advies al binnen in de mail. Fijne en duidelijke uitleg over welke veranderingen ik het beste zou kunnen doorvoeren en ook waarom!

Uitstekend.

Super service!

Denken goed mee!

Denken mee met de klant! Hoe/wat beter kan en nemen dan persoonlijk contact op! Zijn superaardig aan de telefoon! Fijn bedrijf, goed georganiseerd!

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en service

Na enige twijfel toch ons paardje laten doormeten met de Lecher-antenne. Er kwamen best wat dingen uit. Laten we zeggen dat het van binnen niet meer goed samen werkte en functioneerde. Hij had veel pijn. Nam geen voedingsstoffen op hij was erg mager. Alles wat Jill zei klopte terwijl ze ons paardje helemaal niet kende. Alsof er puzzelstukjes op hun plaats vielen. Met ander voer en een aantal supplementen gingen we aan de slag en na een week merkte we al verschil in zijn gedrag, zoveel liever en rustiger niet meer zo chagrijnig. En bovenal hij is lekker wat aangekomen. Dit in combinatie met lekker bezig met grondwerken is het nu na 6 weken een compleet ander paard. Wat zit hij lekker in zijn vel. De beste beslissing die we hadden kunnen nemen.

Verstuur aub Niet meer met DHL, het pakket komt te laat en men gooit de doos gewoon ergens neer zonder aan te bellen. Kunnen jullie niks aan doen, maar misschien wel fijn om te weten

Fast delivery

Fast delivery and with a nice note

super dienstverlening,meedenkend oplossingsgericht

Heel fijn geholpen om mijn bestelling op tijd te verzenden

Blij met Jill

Mijn Tinker en mijn hond allebei gluten allergie. Zijn nu drie maanden onderweg met de Tinker. Zij is helemaal opgeknapt. En mijn hond nu 7 weken. Ze is weer een vrolijke energieke hond

Prima artikelen, snelle verzending

Prima artikelen, die niet overal verkrijgbaar zijn, fijne website en snelle levering. Zeer tevreden.

Goed assortiment en goede service

Fijne winkel

Online, of zelf ophalen? Het is een fijne winkel. Ook snel reactie als je een vraag hebt via de mail.

Jill is een topper

Je word altijd goed geholpen door Jill en Linn natuurlijk ook niet te vergeten.

Super helpful, friendly and knowledgeable

Above

Vinger op de juiste plek!

Mijn pony werd maar niet de oude na de geboorte van haar eerste veulentje. Ze is een hele goede moeder en naar mij toe super lief maar.... Ze was zo mal van het veulen bij het ziekelijke af gewoon! Ze gedroeg zich anders maar kon er geen grip op krijgen.. Heb alle mogelijke middeltjes, oefeningen en scheiden van het veulen geprobeerd maar het werd niet beter en ook iedereen wist het beter!Mn gevoel zei er is iets anders aan de hand! Via via kwam ik in contact met Jill. Conclusie, immuunsysteem waaronder de lever en daarbij de hormonen uit balans. Heb van Jill voor 6 weken supplementen gekregen en ben nu 3 weken verder... Na 2 weken had ze een terugval maar gaan nu weer de goede kant op en heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt!!! En.. het veulen woont gewoon lekker thuis bij ons. Ik ,mams en veulen blij. Geef nooit op en blijf bij je gevoel!

Engewormer 21 A

1531MV Wormer