Zeer vakkundig!

Altijd vriendelijk en geïnteresseerd, geven super advies als het gaat over de gezondheid van je paard in combinatie met goede voeding!

Meedenkend

Meedenken aan ander voer maar de keuze bj mij zelf te laten. Dat is zo fijn.

Snelle service en afhandeling

Goed advies

Fijne winkel

Heel blij met het onderzoek en alle adviezen

Erg blij met de meting en alle tips! M’n paard heeft maagzweren, bleek uit een scopy door de dierenarts. Ik kreeg en dure medicijnen, maar verder geen (voedings)advies en naar de oorzaak is ook niet gekeken. Fijn dat ik tegelijkertijd de meting door Jill heb laten doen. Zoveel tips gekregen! En mogelijk ook de oorzaak gevonden, want er is veel meer aan de hand. Ik vond de meting mooi om te zien en het resultaat heel verhelderend. En de nazorg is ook super!

Geweldige service

Jill neemt alle tijd voor je om advies en raad te geven , ze heeft mooie natuurlijke producten , mijn paarden doen het er zeer goed op . Mooie glanzende vacht gekregen .

Altijd fijn contact en goede service!

Mooie producten

Een van de weinige winkels die alle merken m.b.t. graanvrije producten verkoopt. Daarnaast kundige mensen die je goed kunnen adviseren.

Altijd goede adviezen!

Ik kom al enige tijd bij Paard & Voeding. Voedingsadviezen zijn top en de metingen van Jill helpen om je paard goed te kunnen monitoren. Heel blij mee! En niet te vergeten, het prachtige hoofdstel van Bridle2fit! Dit bleek voor mijn grote vriend dé oplossing omdat de standaard hoofdstellen niet passend zijn.

deskundig advies

In een zeer kort tijdsbestek heb ik uitleg en advies gekregen. Ook daarna zijn mijn vragen snel en deskundig beantwoord.

Verbluft

Na lange dag consulten en nog steeds niet wetende wat poes had Hebben jullie ontdekt dat onze poes Lyme had Behandelend en nu weer een gezonde poes

Er is veel verschillende keus aan paardenvoer dat bij de natuur van het paard ligt. Hier heb ik 2 nieuwe zakken besteld die ik nog nooit heb geprobeerd dus ik ben zeer benieuwd

Goede produkten en prima service!

Aangeboden produkten zijn van goede kwaliteit. Service is ook prima.

Zeer snelle service

Heel tevreden van de goede en snelle service!!!

Goed geadviseerd. Als het voer op is voor mijn hond ga ik hier ook mijn honden voer aanschaffen.

Top service!!

Fijn winkeltje waar alles aanwezig is voor gezonde voeding en supplementen! En niet te vergeten goed voedingsadvies!

Spijtig dat men niet kan betalen met bancontact

Mooie website maar men kan niet betalen met bancontact.

Goed advies over het voer geven aan het paard of hij nou jong of oud is daar gaat het om super

Heel deskundig en klantgericht

Ik kwam er voor mijn hond. Ze hebben een goed assortiment natuurlijke middelen voor de hond bij bijv. spier- en gewrichtsklachten.

Goed geholpen!

Super fijn advies gekregen, snel antwoord op vragen en Jill denkt goed mee wanneer ik vroeg baar alternatieven. Moet nu even mijn oude voer op maken maar ik ga daarna aan de slag met haar advies dus gaat vast helemaal goed komen.

Volgende dag al geleverd

Blij mee

Voedingsadvies heeft goed geholpen. Website werkt super.

Altijd fijn en kundig geholpen

Altijd een fijne ervaring! De hulp is kundig en altijd vriendelijk! Ze verkopen de beste voeding voor je paard!

Fijn bedrijf

Snelle levering, netjes verpakt en een leuk kaartje bij de bestelling.

Engewormer 21 A

1531MV Wormer