Fijne service

Poes genoot ervan hoewel ze de druppels iets minder lekker vind dan haar vis Nu hopen dat ze gaat opknappen

Meedenkend

Meedenkend en uitleg wat het beste is voor paard zonder aandringen.

Fijnste bedrijf dat er is met alleen maar het beste paardenvoer

Tot op het heden nog nooit een slechte ervaring met Paard & Voeding, op geen enkel gebied. Wat is het fijn om eindelijk een plek te hebben waar zo veel kennis en ervaring aanwezig is en onderzoek is gedaan naar de producten die ze worden verkocht. Er is namelijk zoo veel meer wetenschappelijk aangetoond dan dat door de meeste voermerken wordt aangedragen! Sinds ik hier kom, en zo o.a. kennis heb gemaakt met nieuwe merken, gaan mijn beide paarden significant beter. Nooit meer anders :)

goede service

de service is hier eigenlijk altijd prima. Er wordt altijd met je mee gedacht.

Duidelijke omschrijving bij producten, goede service met verzenden

Snelle verzending, fijne producten en nette verpakking

De bestelde zak voer kreeg ik de volgende dag al thuisgezorgd, super fijn. Hij was weer netjes verpakt in een kartonnen doos. Mijn paard vind het wederom weer heerlijk!

Snelle verzending, netjes ingepakt

Gewoon goed!

Paard en voeding bieden uitstekelijke service. Ook al zijn ze gesloten worden jouw producten klaar gezet. Top!

Goed en eerlijk advies. Kijk eerst vaak op de website en dan naar de winkel maar er worden echt geen extra dingen geadviseerd/aangesmeerd. Ze weten echt waar ze het over hebben

Betrouwbaar

Aanbod is precies wat ik zoek en de service is ook top, zeker een aanrader

Fijne service

Fijne en kundige service!

uitstekende service en kennis

Voor 8 paarden koop ik hier voer. fokmerries en eentje met een gevoelige maag.

Mega vriendelijk!

Jill staat altijd voor je klaar. Ze helpt je vriendelijk & denkt met je mee! Ik ben blij met haar! Aanrader!

perfect geregeld

En snel !!

Prima, leuk een persoonlijk kaartje en informatie/probeersel bij de verpakking.

Prima.

Klantvriendelijk en meedenkend

Ik kreeg de tip om hier mijn voer te halen. En erg blij mee dat ik hier mijn voer kan halen in plaats van bestellen.

Super vriendelijk geholpen

Heel aardige dame en mooie producten , ga er zeker vaker naartoe

Vriendelijke mensen en goede service

Alles goed verlopen, online besteld en daarna afgehaald tijdens de openingstijden. De optie om het te laten klaar zetten buiten de openingstijden werd ook geboden.

Zeer duidelijk en kundig

Jill heeft mijn paard middels de lecher antenne door gemeten. Er kwamen een paar kleine punten uit. Met darm balans en glucose support als ondersteuning voor mijn paard ging ik aan de slag. Na 2 weken was de glucose support op. Zonder voor informatie na 6 weken een mestbal ingeleverd en daaruit kwam dat alles goed was, behalve de hoeveelheid suikers, waarvoor ik juist de glucose support had gekregen. Deze gaan we nu weer voeren gedurende het weide seizoen.

Altijd fijn en goed advies!

Altijd even een luisterend oor en desgewenst een fijn advies

Goed geholpen met advies.

Perfecte producten, service, advies en snelle levering! Alles top!!

Veel kwaliteitsvolle producten en Jill heeft super veel kennis in huis.

Goede service, snelle levering

Mooie producten en snelle levering.

Superklantvriendelijk!

Het contact met Jill is heel persoonlijk. Ze is geinteresseerd in mijn paard maar ook in het totaalplaatje en geeft goed advies. Ik zou Paard & Voeding aan iedereen aanbevelen

Engewormer 21 A

1531MV Wormer