Iedereen aan te bevelen.
Staat bij het rundergehakt een voedingswaarde van 16,5 gram vet per 100 maar haal er op een kilo meer als 300gram vet uit. Beetje jammer
Beste Gijs, Bedankt voor je eerlijke feedback. We vinden het natuurlijk jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het product. De voedingswaarden die wij communiceren zijn gebaseerd op gemiddelde analyses, maar het spijt ons dat jouw ervaring hiermee anders was. We hadden het fijn gevonden als je eerder rechtstreeks contact met ons had opgenomen, zodat we meteen samen naar een oplossing konden kijken. Daarnaast zijn we ook erg benieuwd hoe je tot deze analyse bent gekomen. Dit helpt ons om jouw ervaring beter te begrijpen en waar mogelijk verbeteringen door te voeren. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected]? Dan kijken we graag met je mee. Met smakelijke groet, Team Meat-Vlees
Heerlijk
Beste Patrick, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en levering. Daar doen we het voor! We hopen dat je nog vaak mag genieten van onze producten. Met smakelijke groet, Team Meat-Vlees
Good quality and good service
Hi Dinh Kien, Thank you for your wonderful feedback! We're thrilled to hear you're happy with both the quality of our products and our service. It means a lot to us! Best regards, Team Meat-Vlees
Heerlijk vlees en niet duur Snel gekoeld geleverd
Beste Ineke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én de prijs van ons vlees. Snel gekoeld leveren vinden we belangrijk, dus goed om te horen dat dit ook naar wens was. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met smakelijke groet, Team Meat-Vlees
De kipdij was van prima kwaliteit om grillworst te maken. Spareribs goed bevleest en brisket goed mals en niet te vet.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Nick! Wat fijn om te horen dat de kippendij, spareribs en brisket aan je verwachtingen voldeden. We waarderen je feedback en hopen dat je geniet van je gerechten!
Prima vlees, goed verpakt en gekoeld.
Bedankt voor je positieve beoordeling, Dirk! Fijn dat je tevreden bent met de kwaliteit van het vlees en onze zorgvuldige verpakking en koeling.
Heel goed goed vlees Wordt netjes thuisbezorgd met koelelementen en is goed verpakt zodat je het zo in de vriezer kan gooien
Bedankt voor je mooie beoordeling, Sabrina! Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van het vlees en de zorg waarmee we het verpakken en bezorgen. We waarderen je feedback enorm!
Goed verpakt vlees en top gekoeld gelerd.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en de zorg waarmee we het vlees verpakken en koelen. We waarderen je feedback enorm!
De bestelling was prima op tijd en net voor de feestdagen bezorgd. In een grote doos en goed & prima gekoeld verpakt. Ik had de: Ossenhaas, Varkensnek (zonder been), kippendij filet (scharrel) & een grillworst besteld. Het was allemaal heerlijk. De ossenhaas was zo mals en geweldig in mijn Stroganoff. De varkensnek werd een super knapperige Babi Pangang. De kippendij filet was heerlijk tijdens het gourmetten. En de grillworst was super op brood. Echt super vlees en super bezorging. Ik zal zeker nogmaals bestellen. <3
Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review, Daniël! Wat geweldig om te horen hoe je onze producten hebt gebruikt in zulke heerlijke gerechten. Het klinkt allemaal fantastisch! Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en bezorging. We zien je graag terug voor een volgende bestelling!
De keren dat ik bij Meat vlees een bestelling heb geplaatst is het gevraagde in goede kwaliteit en op het juiste tijdstip geleverd. Ben zeer tevreden..
Bedankt voor je positieve beoordeling, Ronnie! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het vlees en de stipte levering. We waarderen je vertrouwen in ons!
Heerlijk vlees voor een super prijs. De levering is dik in orde!!
Bedankt voor je fantastische beoordeling, Gerda! Wat fijn dat je zo tevreden bent met het vlees en de levering. We waarderen je positieve feedback enorm!
Heerlijk vlees en correct bezorgd. Ik raad het iedereen aan ipv uw geld verspillen in de supermarkt.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Marcel! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons vlees en de bezorging. We waarderen je aanbeveling enorm!
Het vlees is allemaal prima. Het enige minpuntje was dat de bezorger van Trunks zonder overleg het pakket in de lift plaatste en vervolgens dus gewoon wegreed.
Bedankt voor je beoordeling, Mario. Goed om te horen dat je tevreden bent over het vlees. We vinden het jammer dat de ervaring met de bezorging niet naar verwachting was. Dit nemen we zeker mee in onze evaluatie met de bezorgdienst. Dank dat je dit aangeeft!
verpakt volgens mijn opgave gekoeld verstuurd en lucht dicht verpakt
Bedankt voor je mooie beoordeling, Lucien! Fijn om te horen dat alles naar wens was met de verpakking en verzending. We doen ons best om aan alle wensen te voldoen!
Wij bestellen al enige tijd vlees hier. En zijn erg tevreden. Het is echt lekker vlees en zoals bij sommige ook al staat aangegeven er zit geen water in het vlees, mijn speklappen blijven ook speklappen en krimpen bijna niet (wat bij spek in de supermarkt wel heel erg is). Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit en service ook de bezorging verloopt altijd soepel.
Bedankt voor je uitgebreide en positieve beoordeling, Melissa! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van ons vlees en de service. Het verschil met supermarktkwaliteit is inderdaad iets waar we trots op zijn. We waarderen je loyaliteit en kijken ernaar uit om je nog lang van dienst te mogen zijn!
Vlees was allemaal keurig verpakt en makkelijk uit de verpakking te halen. Overheerlijke hamburgers en kipsate en de Bavette daar hadden we tekort van zo mooi als dat die waren. Ga zeker nogmaals bestellen en kijken of de rest van het assortiment net zo van kwaliteit was als wat ik nu had.
Wat een mooie beoordeling, EMR, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo hebt genoten van onze producten, vooral de bavette, hamburgers en kipsaté. We zijn benieuwd wat je van de rest van het assortiment vindt. Tot een volgende bestelling!
De bestelling is nooit afgeleverd bij mij. Zou op kerstavond bezorgd worden en we waren gewoon thuis. Als reden voor niet bezorgd zijn gaf bezorgddienst op dat wij op een zakelijke adres wonen. Wat totale onzin is, we wonen gewoon in een normale straat in een woonhuis. De bestelling was voor tweede Kerstdag en nu zaten we zonder goed vlees.
Beste Mike, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw melding. Wat ontzettend vervelend om te horen dat uw bestelling niet is afgeleverd. Onze oprechte excuses hiervoor, zeker gezien het feit dat het om een bestelling ging die bedoeld was voor de feestdagen. Wij hebben uw melding onderzocht en constateren dat de bezorging inderdaad niet heeft plaatsgevonden. Helaas hebben wij van onze bezorgpartner Trunkrs geen terugkoppeling ontvangen over deze situatie, en we betreuren het dat u ons hier niet eerder over heeft kunnen informeren. Hierdoor hebben wij niet de kans gehad om dit (tijdig) voor u op te lossen. Wij willen dit uiteraard alsnog goedmaken. Zou u contact met onze klantenservice willen opnemen via [email protected]? Wij bieden u graag de keuze om de bestelling opnieuw te laten versturen of het volledige aankoopbedrag aan u terug te storten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat we dit naar uw tevredenheid kunnen oplossen. Met smakelijke groet, Team Meat-Vlees
Goed vlees voor een redelijke prijs. Wij zijn er heel blij mee.
Bedankt voor je mooie beoordeling, Ghyta! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en prijs van ons vlees. We zijn blij dat we je blij kunnen maken!
Aflevering op tijd en vlees was van mooie kwaliteit.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat zowel de levering als de kwaliteit van het vlees naar wens was. We stellen je feedback zeer op prijs!
Vlees was top en mooi op tijd en een echte aanrader
Bedankt voor je fantastische beoordeling, Herman! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het vlees en de levering. We waarderen je aanbeveling enorm!
Goed vacuum verpakt, en beter kwaliteit vlees dan bij de buurtsuper, aanrader! Zoals eerder genoemd een tool waarop je kan kiezen per hoeveel stukken vlees je het verpakt wilt zien zou top zijn!
Bedankt voor je geweldige review, Brian! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en verpakking van ons vlees. We waarderen je suggestie voor een tool om het vlees per aantal stukken te verpakken, dat nemen we zeker mee. Bedankt voor je feedback!
Top stuk vlees, goede prijs, goede service/webshop.
Bedankt voor je topbeoordeling, Joost! Fijn dat je zo tevreden bent met het vlees, de prijs en onze service. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt!
Nog steeds na verschillende keren vlees besteld, ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en de aflevering van mijn bestelling.
Zoals gewoonlijks weer helemaal tevreden
Kenauweg 22
2331BB Leiden
Online slagerij voor het allerbeste kwaliteits vlees, voor dagelijks gebruik, de bbq of een mooi diner.