Uitstekend vlees

Iedereen aan te bevelen.

Weinig vlees veel vet

Staat bij het rundergehakt een voedingswaarde van 16,5 gram vet per 100 maar haal er op een kilo meer als 300gram vet uit. Beetje jammer

Super kwaliteit en netjes geleverd

Heerlijk

Good quality and good service

Good quality and good service

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees en niet duur Snel gekoeld geleverd

Goeie kwaliteit voor redelijke prijs

De kipdij was van prima kwaliteit om grillworst te maken. Spareribs goed bevleest en brisket goed mals en niet te vet.

Prima vlees, goed verpakt en gekoeld.

Heel goed goed vlees Wordt netjes thuisbezorgd met koelelementen en is goed verpakt zodat je het zo in de vriezer kan gooien

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Goed verpakt vlees en top gekoeld gelerd.

De bestelling was prima op tijd en net voor de feestdagen bezorgd. In een grote doos en goed & prima gekoeld verpakt. Ik had de: Ossenhaas, Varkensnek (zonder been), kippendij filet (scharrel) & een grillworst besteld. Het was allemaal heerlijk. De ossenhaas was zo mals en geweldig in mijn Stroganoff. De varkensnek werd een super knapperige Babi Pangang. De kippendij filet was heerlijk tijdens het gourmetten. En de grillworst was super op brood. Echt super vlees en super bezorging. Ik zal zeker nogmaals bestellen. <3

Goed vlees en altijd volgens afspraak geleverd

De keren dat ik bij Meat vlees een bestelling heb geplaatst is het gevraagde in goede kwaliteit en op het juiste tijdstip geleverd. Ben zeer tevreden..

super

Heerlijk vlees voor een super prijs. De levering is dik in orde!!

Heerlijk betaalbaar vlees

Heerlijk vlees en correct bezorgd. Ik raad het iedereen aan ipv uw geld verspillen in de supermarkt.

Prima vlees

Het vlees is allemaal prima. Het enige minpuntje was dat de bezorger van Trunks zonder overleg het pakket in de lift plaatste en vervolgens dus gewoon wegreed.

netjes en optijd geleverd

verpakt volgens mijn opgave gekoeld verstuurd en lucht dicht verpakt

Goede kwaliteit en makkelijk met bestellen

Wij bestellen al enige tijd vlees hier. En zijn erg tevreden. Het is echt lekker vlees en zoals bij sommige ook al staat aangegeven er zit geen water in het vlees, mijn speklappen blijven ook speklappen en krimpen bijna niet (wat bij spek in de supermarkt wel heel erg is). Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit en service ook de bezorging verloopt altijd soepel.

Vlees was allemaal keurig verpakt en makkelijk uit de verpakking te halen. Overheerlijke hamburgers en kipsate en de Bavette daar hadden we tekort van zo mooi als dat die waren. Ga zeker nogmaals bestellen en kijken of de rest van het assortiment net zo van kwaliteit was als wat ik nu had.

Niet gekregen.

De bestelling is nooit afgeleverd bij mij. Zou op kerstavond bezorgd worden en we waren gewoon thuis. Als reden voor niet bezorgd zijn gaf bezorgddienst op dat wij op een zakelijke adres wonen. Wat totale onzin is, we wonen gewoon in een normale straat in een woonhuis. De bestelling was voor tweede Kerstdag en nu zaten we zonder goed vlees.

Erg goed

Goed vlees voor een redelijke prijs. Wij zijn er heel blij mee.

Aflevering op tijd. Vlees was van goede kwaliteit.

Aflevering op tijd en vlees was van mooie kwaliteit.

Top,lekker en goed

Vlees was top en mooi op tijd en een echte aanrader

Goed vlees, voor een goede prijs

Goed vacuum verpakt, en beter kwaliteit vlees dan bij de buurtsuper, aanrader! Zoals eerder genoemd een tool waarop je kan kiezen per hoeveel stukken vlees je het verpakt wilt zien zou top zijn!

Uitstekend vlees en goede prijs

Top stuk vlees, goede prijs, goede service/webshop.

Het vlees is klasse

Nog steeds na verschillende keren vlees besteld, ben ik zeer tevreden over de kwaliteit en de aflevering van mijn bestelling.

Heerlijk mals vlees

Zoals gewoonlijks weer helemaal tevreden

Kenauweg 22

2331BB Leiden

071 - 744 0163

Over Meat-Vlees

Online slagerij voor het allerbeste kwaliteits vlees, voor dagelijks gebruik, de bbq of een mooi diner.