goede service, de juiste kennis samen met vriendelijkheid maakt jou de beste

Zowel Kyra als wij zijn DIK tevreden. Wederom bewezen door de actie van Raymond, had niet gehoeven maar word zeer gewaardeerd. 10 met een griffel

Erg fijne ervaring!

Fijne en prettige winkel! Eigenaar erg behulpzaam en bekwaam en altijd bereid advies te geven over voeding en opvoeding van je hond. Zeker aan te raden!

Gewoon top

Ervaring is altijd goed. Heeft ruime keuze en vlees altijd op voorraad

zeer tevreden

snelle afhandeling, overzichtelijke webshop en ook nog bezorgd!

Besteld en word direct verstuurd

Goede kwaliteitswinkel

Altijd een prettige winkelervaring.

Ze hebben goede producten tegen een redelijke prijs.

Je komt over een rode loper binnen dus je voelt je een gewaarderde klant.

Goede service, vriendelijk, deskundig

Deskundig advies

Super goede producten

De beste producten voor onze hond. Vertrouwd en goed. Vriendelijk personeel waar je altijd super goed door geholpen wordt.

Fijne winkel, goed advies

Sinds wij onze hond kregen komen we al bij Alpha. We hebben altijd goed advies gehad over de voeding, aangezien onze hond heel gevoelig is voor bepaalde voedingen.

Fijne en vriendelijke service

Erg vriendelijk en deskundig

De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam en deskundig.

Ruim assortiment en brede kennis en ervaring.

Vriendelijk en kundig

Ik word altijd snel, vriendelijk en kundig geholpen door Raymond. Ik ken hem al jaren, want vroeger ben ik met mijn hond ook bij hem op cursus geweest. Verder heeft hij mij goed geadviseerd over voeding voor mijn hond toen deze nierfalen kreeg. En als hij iets niet zeker weet dan gaat hij dat uitzoeken en overleggen met de voedingsleverancier, voordat hij je een advies geeft. Kortom fijne winkel

Mooie winkel, straalt veel kwaliteit uit !

Altijd weer het goede en afwisselende voor mijn hond te vinden.

Goed advies en goede prijs.

Was voor de maandelijkse boodschappen bij Raymond. En had wat vragen over verlichting voor mijn hond i.v.m. De donkere periode. Goed advies en erg blij met de nieuwe verlichting van Orbiloc.

Fijne winkel

Ik ben goed geholpen in de winkel door de meneer achter de balie en zijn hond was er ook, altijd leuk om tussendoor even te knuffelen!

Behulpzaam, goed advies. Uitgebreide keuze. We komen hier graag voor onze 4 voeter!

Super fijn

Ik moest nog een nabestelling doen omdat iets niet in voorraad was. Krijg van te voren factuur gestuurd, daarna word bestelling geleverd.

Mooi assortiment, deskundig advies en ook nog gezellig

Positief

Wij gebruiken het hondenvoer vanalpha natura met zeer goed resultaat

Wij gebruiken het hondenvoer van alpha nature met zeer goed resultaat!

Top winkel

Je wordt goed en eerlijk geholpen Goed eerlijk advies Ga mooi zo door

Goed advies goede kwaliteit

Mijn ervaring is zeer positief! Omdat....

Alpha natura klantvriendelijk is en kennis heeft. Omdat ze de tijd nemen om vragen te beantwoorden en meedenken. Omdat er in één uitzonderlijk geval zelfs aan de deur werd bezorgd. Omdat er aan wordt geboden de grote zak met hondenvoer naar de auto te dragen ( maar “ik kan het zelf wel” ;)) Omdat soms voor vervanging wordt gezorgd zodat wij niet zonder hondenvoer zitten. En bovenal omdat mijn Brammetje Baas Het voer heel erg lekker vindt en er ook gezond bij blijft!

Molenstraat 28

7941AW Meppel

Over Alpha Natura

Alpha Natura is een unieke dierenwinkel gespecialiseerd in natuurlijke diervoeding. Groot assortiment brokken, vers vlees, snacks voor hond en kat. En nog véél meer! Met een 10-tal merken aan KVV (Kant en klaar Vers Vlees) voor hond en kat hebben wij een groot assortiment op voorraad. Ook onze natuurlijke apotheek bied vele oplossingen voor uw huisdier. Door de unieke ligging van onze winkel in het centrum van Meppel zijn wij gemakkelijk te bereiken en bieden wij GRATIS parkeergelegenheid naast de winkel zodat u nooit ver hoeft te lopen naar uw auto! Naast ruime kennis op het gebied van diervoeding, kunt u ook bij ons terecht voor de opvoeding van uw hond en of gedragsproblemen. Ook hierin hebben wij ruim 25 jaar ervaring en advies is in de winkel altijd gratis! Kom gewoon eens langs of kijk op onze webshop! Carnis, Carnipets, Profine, Riverwood, Orijen, Acana, Carnilove, Brit, Almo Nature, Farm Food, Bandit, Darf, Kivo, Tammenga, Buddy's, Anibio, Frama, Stop!, Hokamix, Bach, Phytonics, Braaaf, Biofood