Levering is ondertussen aangekomen.

Na wat heen en weer ge-mail is alles op zijn pootjes terecht gekomen. Op 2 dagen was alles geleverd, wel wat aan de late kant. Alles werkt naar behoren. Het antwoord van BrickLED was zeer voorkomend en ze waren zeer behulpzaam met het oplossen van het probleem, waarvoor mijn dank en respect.

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Betrouwbaar, doet wat beloofd.

Goed advies, adviseert ook om eerst starterspakket te bestellen en daarna pas na goede ervaring uit te breiden. Dus wik niet direct uitgebreid pakket verkopen.

goede winkel

nette en goede winkel

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Snelle levering. Goede kwaliteit, netjes afgewerkt. LEGO waardig.

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Er wordt uiterst veel zorg besteed aan de bestelling. Bij onduidelijkheden wordt spontaan telefonisch contact opgenomen. De levering vindt plaats conform opgave bij de bestelling, veelal de volgende dag. De onderdelen van de bestelling zijn zeer zorgvuldig verpakt in afzonderlijke hersluitbare zakjes. De zending bevatte een defect lampje, waarbij onmiddellijk wordt voorgesteld een nieuw exemplaar te sturen. Perfect service derhalve.

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Goede service en levering, website is rommelig.

Er word netjes en goed gereageerd op email vragen. De levering word netjes verpakt geleverd in een redelijk korte tijd. De website oogt alleen wat rommelig. De onderverdeling van artikelen in subgroepen voelt voor mij overbodig en ik miste het overzicht een beetje. We zijn tegenwoordig natuurlijk best wel verwent met de meest gelikte webshops en de voor 23:00 besteld de volgende dag in huis sites maar dat neemt niet weg dat dit gewoon een prima webshop is. Daarnaast heb ik goed gezocht maar voor dit product (of vergelijkbaar) zijn ze gewoon de enige in Nederland met zo'n mooi systeem voor LEGO verlichting.

Supper service

Supper mooie licht om in een Lego kast auto’s uit te lichten

Redelijk tot goed

Bestelling was makkelijk en duidelijk snelle levering Allen als men als klant een mail stuurt voor vragen over productkennis andere vragen die per mail stelt word helaas niet op geantwoord

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Heel tof om je Lego te laten stralen

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Alles prima geregeld en persoonlijk contact

na een vraag over de beschikbaarheid van een product kreeg ik een snelle en duidelijke reactie, waarmee ik weer verder kon.

Snelle service, goede orderbegeleiding

Donderdagavond bestelling gedaan, zaterdagochtend al kunnen starten met verlichting inbouwen !

Snel

Maar dit was alleen de catalogus die ik aan vroeg. Ben benieuwd hoe de echte leveringen zijn.

Goede service, mooie lampjes

Goede service, mooie lampjes

• Voldeed het product aan uw verwachting?

super snel en compleet geleverd

telefonisch contact verliep erg vriendelijk

perfect

Snel en zorgvuldig verstuurd

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijk en voor vragen kun echt te recht bij deze winkel. Echt een aanrader voor iedere klant

Kwaliteit naar verwachting

Jammer: wachttijd bezorging

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Snelle afhandeling van de bestelling.

Door de drukte bij Postnl helaas na ruim een week de bestelling nog steeds niet ontvangen. Kunnen dus nog niet zeggen of het product voldoet.

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Correcte en juiste prijszetting.

Een juiste prijs/kwaliteitverhouding. Partnership of link met Lego is prima! Mijn eerste ervaring met Brickled is uitstekend. Blij dat ik niet heb gekozen voor die andere... Lightailing?!

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Product ziet er goed uit, alleen lange leverings duur

Product ziet er goed uit. Lange leveri gs duur

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Goed en vriendelijk bedrijf die aan je wensen tegemoet komt.

Voor mijn speciale wens telefonisch contact opgenomen. Mijn wens goed uitgevoerd en nog tips meegekregen. Snelle verzending en alles keurig verpakt.

• Voldeed het product aan uw verwachting?

Goede communicatie en snelle verwerking!

Zie boven

Vlotte verwerking bestelling