Professioneel en vriendelijk geleverd

Heel proces is vlot en professioneel verlopen. Ruud is een ervaren en zeer vriendelijke afleveraar! Top;

Super tevreden over alles!

Zeer vlotte spontane mensen op de bureau,chauffeur Remko heel aangenaame mens die zijn stiel kent en de materialen waren perfect.zeer correcte prijzen int het algemeen bravo doe zo verder.aangenaam zaken doen met jullie!

Teleurstellend

Door drukte was de container al niet in de week geleverd die was voorzien (supermooi weer) Door het weer (regen) wou chauffeur container niet op plaats zetten die voorzien was. Heel jammer want ik belde om zeker te zijn dat het kon op die plaats staan. Nu moeten we nog eens zelf de container verplaatsen wat terug kosten met zich meebrengt.

We are delighted with this companie's services!

Excellent communication with the sales team and above all, a very kind and 100% professional driver! Punctual, with a super clean truck, and a high level of crane operation knowledge. Best experience we've had so faa, A to Z !!

Heel tevreden over heel de lijn

Heel tevreden over de prijs, de goede communicatie en de vakkundige leveringen en over de container zelf. Ook de mogelijkheid om een ecovriendelijke levering is top. Dus bedankt aan het hele c- box team ! Vriendelijke groeten Jos Geerits

Alles goed geregeld en correct afgehandeld!

Zeer leuke ervaring met het gehele proces. De container is gelijk hij beloofd wordt. Top chauffeur die weet van aanpakken! Alles correct en professioneel gelijk het hoort.

Van bestelling tot levering ... TOP !

Vlotte communicatie na bestelling om de leveringsdatum vast te pinnen. De chauffeur Michael is zeer professioneel en heel vriendelijk. TOP kerel !

Michael heeft top werk geleverd.

Het ging heel vlot!

Om eerlijk te zijn, we zijn erg tevreden. Zowel het huurproces als onze correspondentie, de service en de levering waren uitstekend. De chauffeur was erg vriendelijk, gaf alle nodige uitleg en plaatste de containers precies waar we ze wilden hebben, en liet alles netjes achter! Ik raad het zeker aan!

Excellent

Het process was aangenaam. De vragen waren heel snel beantwoord, alles was duidelijk en professioneel. De levering was excellent met nog extra uitleg

Zeer goede en snelle service

Zeer eenvoudig bestelproces, keuze tussen snelle en Eco-levering. Snel en correct afgeleverd door vriendelijke chauffeur.

top

top geregeld

Top service!

Snel en goed geregeld met de verkopers, correcte levering (met live trace), uitstekende chauffeur, vriendelijk en professioneel.

Perfect naar verwachting, goeie service van bestellen tot leveren.

Alles verliep vlot vanaf het begin. Goeie communicatie bij bestelling van de container en het verkrijgen van de offerte tot aan de levering. Alle personeel waarmee ik persoonlijk contact had was héél klantgericht en vriendelijk. De chauffeur die de levering uitvoerde was oplossingsgericht en bekwaam, wederom een goeie ervaring. De container zelf was zoals verwacht en omschreven door CBOX. Geen schade en zo goed als geen sporen van het éénmalig gebruik. Ik zou CBOX zeker aanraden.

Top chauffeur de Michael ! - Vriendelijke en behulpzame man - Telefoontje als hij vertrok en bijna arriveerde. (ook Track en trace van de vrachtwagen) - correcte prijs en zeer propere container (nieuwe aankoop) buiten hier en daar een licht krasje van de haven stacker ,nu dat is te verwachten. De volgende containers komen sowieso van Cbox weer.

zeer tevreden

Van de bestelling tot de levering verliep alles vlot. Alle vragen die ik stelde voor mijn effectieve bestelling werden onmiddellijk beantwoord. Concrete afspraken die nagekomen werden zoals gezegd. De levering verliep ook zeer vlot. De ruimte was beperkt om op te rijden, maar dat leverde geen enkel probleem op voor de ervaren en vriendelijke chauffeur. Ik kan mijn ervaring enkel als positief uitdrukken.

Zeer vriendelijke professionele vrachtwagen bestuurder. Bedankt voor de service

Perfect !!

Alles prima: Vriendelijk Behulpzaam Op tijd

Een super service geleverd door een topteam!

Tom heeft ons perfect begeleid om een keuze te maken mbt de container die wij nodig hebben, alsook bij de opvolging erna. De levering gebeurde door Michael, een zeer vriendelijke en correcte chauffeur. Hij bediend zijn voertuig en kraan op een deskundige manier, een echte vakman!

Van kennismaking tot levering: top klantervaring!

Na het bekijken van de duidelijke website, toch telefonisch contact opgenomen om specifieke vragen beantwoord te krijgen. Vriendelijk en snel geholpen. Er wordt bij CBOX duidelijk meegedacht met de klant! Kers op de taart was de correcte levering door een super sympathieke chauffeur van CBOX!

Tevreden

Zeker aan te raden

Belofte perfect uitgevoerd

Mooie offerte gekregen, die tot in de beloofde puntjes is uitgevoerd. Vlot en efficiënt met oog voor veiligheid en de goede afloop als einddoel. De max was chauffeur Michael. 32 jaar ervaring in zijn vak was overduidelijk merkbaar van bij aankomst, plaatsing en vertrek. Al van bij begin van zijn traject, belt Michael je op om afleveruur aan te geven en meteen ben je gerustgesteld dat het goed zal aflopen. Mede met de bijgestuurde link kan je perfect live, het traject volgen tot je opgegeven bestemming. Zo'n vriendelijk en behulpzame chauffeur; perfect neergezet op de voorbereidde hoeken, zo zacht en vloeiend alsof het een blaadje papier was. Met zo'n feilloos proces; ik kan het enkel aan iedereen aanbevelen. TOP-job!!!

Makkelijk te bestellen en zeer klantvriendelijk

Het bestelproces verliep heel vlot, de dag voor de levering werden we op de hoogte gebracht wanneer de levering zou plaatsvinden. De dag zelf konden we de levering tracken. De chauffeur Michael was zeer behulpzaam en zorgde voor een vlotte levering.

perfecte communicatie en uitvoering

Het is de eerste maal dat ik een container huurde en had eigenlijk geen idee wat mij te wachten stond. Vanaf het begin was de communicatie heel vriendelijk, precies en nauwgezet. Chauffeur die de containers bracht was ook heel behulpzaam om deze op de correcte plaats neer te zetten. Al bij al een aanrader.

snelle reacties en altijd behulpzaam en vriendelijk

Vanaf de eerste mail vriendelijke en behulpzaam. Door het slechte weer konden de containers niet op de oorspronkelijke plaats staan. Maar de chauffeurs hebben constructief mee gezocht naar een alternatief. De track en trace is super!

Heizegemweg 12

2030 Antwerpen

+31(0)6 11834202

Over CBOX Containers Belgium BV

CBOX Containers verhuurt en verkoopt een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en als accommodatie. Vrijwel elk type container is uit voorraad leverbaar: - Zee- en opslagcontainers - Offshore DNV containers - Koelcontainers - Cabincontainers - Milieucontainers Bij CBOX Containers kunt u rekenen op kwaliteit. U hebt bij ons keuze uit een breed assortiment aan containers welke ook nog vanuit onze grote voorraad kunnen worden geleverd. Na het plaatsen van een order kunnen wij de containers met eigen kraanwagens binnen 48 uur leveren.