Via de fokker bij walk that dog terecht gekomen. Het was ff zoeken welke maat ik nodig had maar Femke denkt mee. De riem is van mooie kwaliteit en mooie kleuren het is nu alleen nog wachten totdat we onze hond kunnen ophalen.
I ordered both a long leash and a longer slip lead. Both feel great and look great and are lightweight. I would definitely recommend the products!
Wat een prettig persoon om mee te werken. Omdat de shop enorm veel keuze en variatie biedt, is die hulp ook welkom. Na wat mailtjes en foto's een leuk tasje besteld. Levering duurde iets langer dan verwacht maar het product is uitstekend. Het materiaal voelt aan alsof het lang mee kan gaan. Hartstikke top dus.
We wilden een aanpassing aan de puppy set. Dit was helemaal geen probleem en er werden voorbeeldfoto’s gestuurd. Super geregeld!
Al eerder een puppysetje besteld bij “walk that dog “. Nu voor beide honden een politie lijn. Erg snel het product ontvangen. De kwaliteit is erg goed. Zijn echt fijne lijnen. Ben er blij mee!
Precies de riem die we nodig hebben. Leuke kleuren
Erg mooie hondenriem, mooie kwaliteit en netjes bezorgd.
Verl plezier van, makkelijk en snel in gebruik. Stevig materiaal. En ziet er mooi uit..
Er was wat mis gegaan bij de bestelling…contact opgenomen met Femke en wat eraan de had was….heel goed geholpen echt een top service en de wandellijn is ook heel mooi en ook heerlijk in het gebruik….ik had ook poepzakhouder besteld en wat een mooi design…. Hier ga ik vaker bestellen.
Ik had al een lijn, wilde een langere in een andere kleur en op verzoek is het stopje voor mijn reu in bruin uitgevoerd in plaats van roze. Eerste lijn gebruik ik inmiddels 1,5 jaar, dus ze zijn ook nog eens heel degelijk!
Hele snele levering van een leuke halsband met riem en iets lekkers voor de hond!
Mooie lijnen, goede lengte. Fijn contact en snelle levering. Kortom een aanrader!
Super service, alleen jammer dat niet alle halsbandjes beschikbaar waren in de kleuren en motieven die ik wilde hebben.
Betaalbaar en snelle levering.
Snelle levering en mooi product ik ben zeer tevreden
Super snelle levering, leuk persoonlijk briefje, uitstekende kwaliteit, prima prijs! Het is al m’n derde jachtlijn van jullie. Niet omdat ze stuk gaan, maar omdat ik ze zo mooi en handig vind! Dank je!
Wij zijn heel erg blij met deze super fijne jachtlijn die er ook nog heel leuk uitziet!
De kersthanger die ik heb besteld vind ik qua vormgeving mooi en hij lijkt mooi afgewerkt. Op de site stonden alleen geen voorbeelden van het lettertype, dus je moet wat kiezen op de blinde gok. Ik heb gekozen voor een strak lettertype maar deze vind ik helaas niet helemaal erbij staan. Dat is jammer.
Het tasje dat ik heb ontvangen is erg mooi en netjes afgewerkt.
Persoonlijk advies op maat! Beter kan het niet worden. M’n honden zijn dolblij met hun nieuwe riemen! Happy dogs, happy me!
Hele mooie lijnen iedere dag in gebruik voor mijn hondje !
Ik was erg blij met mijn beloningstasje. Na 2 weken gebruik begon het kunstleer af te bladderen. Ik heb mailtje met foto’s gestuurd. Als antwoord kreeg ik dat ze goede kwaliteit leveren, dat ze deze tasjes al jaren maakt en deze klacht nog nooit gehad heeft. Dat ze mij daarom niet verder kan helpen! Dat de beschadiging wrschl door extern probleem komt zoals iets scherps aan mijn jas…. Dit is zeker niet het geval! Wel mooi balen en dure miskoop van 34 €
Naar alle tevredenheid geleverd
Mooie lijnen, leuk poepzakje en fijn dat na de bestelling alsnog een artikel kon worden toegevoegd.