Een fijne winkel.
Op de foto’s leek het al mooi Maar toen ik het met zorg ingepakte setje zag geweldig goed materiaal mijn teckel s zijn er blij mee en ik nog meer staat en zit prachtig
Mooie artikelen voor de hond (en baasje) met stijl! Snel geleverd en een cadeautje om uit te pakken
Onze pyp Finn loopt te pronken met zijn nieuwe halsbandje. We zijn er blij mee was ook echt een kadootje om te krijgen.
Prachtig lijnen, mooie kleuren en fijne lengte. Liggen fijn in de hand. Een aanrader!
Zeer behulpzaam en zeer mooie jachtlijnen. Ik koop er zeker nog!
Super gewoon
Ik had een riem, koekjestasje en poepzakjeshouder gekozen. Ik kreeg daarna bericht van Femke dat ze nog een andere stof voor de houder hadden die mooier paste in het geheel. Heel fijn en het staat top bijelkaar.
Ik ben uiterst tevreden over de lange lijn!! Deze doet geen pijn in mn handen en had gelijk iemand bij mij in de straat ook enthousiast gemaakt en zij heeft er ook 1 gekocht! Dacht eerst dat het haakje wat ieletjes zou zijn maar valt mee.
Mooie jachtlijnen, leuk verpakt met wat lekkers voor de hond er bij. Snelle verzending. Een aanrader, wij zijn blij met de mooie lijnen
Super leuke spullen! Hele goede kwaliteit! Zeker een aanrader!
Het puppyhalsbandje ziet er heel mooi uit!
Super mooie riem een leuke attentie.
Product is zoals ik hem wil
Mooie riem, met aardig kaartje en wat lekkers voor de hond erbij!
Ik ben heel tevreden met de producten en de service van Walk That Dog. De producten zijn super snel geleverd en voldoen volledig aan de beschrijving!
Mooie kleuren, lettertype. Ik draag hem aan mijn sleutelbos
Goed advies via de chat met als resultaat mooie hondenriemen
Fijn contact, goed mee denken, snelle levering, goede kwaliteit
Fijn en snel geregeld. Mooie jachtlijn!
Super leuke webshop voor handgemaakte honden artikelen. Wij hebben een beloningstasje gekocht voor ons pup waar we erg blij mee zijn. Tasje is heel netjes gemaakt, stevig & met hele leuke print! Item was ook nog snel geleverd. Top!
Hele leuke producten.
Super Service ❤
Heb al meerdere malen een bestelling geplaatst Ook mijn vrienden en collega’s Hebben al bestelling geplaatst . Fantastische lijnen , super vriendelijk en nog nooit problemen gehad Een echte aanrader in alle opzichten
Geweldige service, ik heb het cadeau gedaan en er werd zelfs gevraagd of er een kaartje bij mocht met mijn naam. Echt leuk!!!!