Ik heb via Bol.com een latex pakje bij Vibies besteld. Er kwam een hele sterke latex? geur af. Het pakje gepast en bleek een hele rare pasvorm te hebben en stonk. Dus het pakje teruggestuurd. Ik kreeg via Bol.com te horen dat het product niet retour geaccepteerd werd door Vibies en dat ze het product naar mij retour zouden sturen, maar Vibies had geen reden achter gelaten waarom het niet werd geaccepteerd. Meerdere malen geprobeerd contact te krijgen met Vibies. Werd steeds niet opgenomen, want het personeel had het te druk. Terugbelopdracht gegeven. Werd nooit teruggebeld. Bol.com zelf maar gebeld. Daar netjes te woord gestaan. Kon ook geen reden vinden waarom het product niet geaccepteerd werd. Bol.com heeft zelf contact gelegd met Vibies. Toen kreeg ik wel ineens meteen antwoord. Er bleek volgens Vibies een sterke parfumgeur aan te zitten en de latex sealing aan de onderkant bleek verbroken. Ten eerste gebruik ik geen parfum i.v.m. parfumallergie... het pakje stonk juist enorm, ten tweede heb ik geen sealing gezien en ten derde had het pakje zo'n rare pasvorm, waardoor ik het pakje niet heb gedragen en direct retour heb gestuurd. Het zal mijn woord tegen die van hun zijn, waardoor ik gedwongen word het alsnog te moeten betalen. Bovendien heb ik het product nog steeds niet retour ontvangen
Ik heb een product besteld, volgende dag in huis. Grapje, het is meer dan een week later en het is er nog nog niet. Ik heb gebeld gemaild en geprobeerd om in de chat contact te krijgen maar vibies blijft uit. Wel wordt ik dan twee keer per dag gemaild om een beoordeling te geven over vibies dus bij deze. Niet best Groetjes
Kapot spul geleverd nooit iet kopen daar.
Pakketje nog niet ontvangen?!
Snelle levering ( helaas niet binnen een dag), maar daarna geen contact mogelijk. Diverse charberichten ( email achtergelaten) en emails gestuurd. Geen enkele reactie. Ook telefonisch niet te bereiken. Jammer dit. Niet aan te bevelen!
De levering was discreet en snel geleverd! En het artikel doet het uitstekend! Dit is een aanrader!
Ik ben zeer ontevreden!
Super dienst
Het product was indrukwekkend, en voldeed aan alles. Ik kon alles tegelijk laten functioneren, maar ook afzonderlijk. Opladen gaat heel snel, binnen ¾ uur. Gewoon TOP kwaliteit. Alleen mag de verpakking wel iets kleiner voor 40 procent.
snelle verzending. geen poespas
Ik ben helemaal tevreden met mijn aankoop.
Originele beoordeling
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Of dit aan Vibes of DHL ligt weet ik niet.
Nou alles was precies gegaan zoals het gezegd werdt super fijn goeie winkel pak is goed kwaliteit fijne DHL bezorger aardig doen jullie goed
Blij met de producten
Tot 3x toe werd een ander product geleverd dan het product dat ik online besteld had. Ik stuurde al enkele dagen geleden een bericht naar de helpdesk maar ik krijg maar geen respons.
Bestelling was discreet verpakt. Het artikel dat we hadden besteld voor 23:59u besteld volgende dag in huis is niet waar gemaakt. De bestelling is dag later verpakt en verzonden. Dus dat heeft niks te maken met een vertraging bij de bezorgdienst. Jammer maar hopelijk een volgende keer beter.
Slecht
Hat product is precies wat het moet zijn en werkt super.
Cane gebogen in een doos ingepakt. Deze blijft gebogen staan Dus niet te gebruiken. Is direct opgepakt en heb een juist product ontvangen. Mijn dank voor de snelle en correcte actie!
Originele beoordeling
Cane gebogen in een doos inpakken werkelijk? Deze blijft gebogen staan Dus niet te gebruiken. Retour sturen maar.
Leuke sloffen
Originele beoordeling
Product was helaas uitverkocht, kan gebeuren. Helaas kreeg ik dit pas 5 dagen na mijn betaling te horen. Ik had zelfs in de tussentijd al bericht gehad dat mijn pakket was verzonden…. Per mail heb ik netjes een alternatief aangeboden gekregen en die zou gelijk gelijk die avond worden verstuurd. Dat is niet gebeurd, maar werd pas 2 dagen daarna verstuurd. Hierdoor is mijn Valentijnsdag cadeautje niet op tijd gekomen, terwijl ik dacht dat een week van te voren bij een bedrijf dat claimt producten binnen 24 uur te hebben bezorgd, wel op tijd zou zijn. Product komt als het goed is vanmiddag.
Bestelling is goed gegaan, de juiste producten geleverd op het tijdstip dat beloofd werd.
Had product gekocht dat niet werkte, zonder problemen en kosteloos vervangen en opgestuurd. Vooral de service minded ondersteuning en aanpak is een bewijs van de betrokkenheid. Bedankt
Zéér plezier! Snelle levering en het contact met medewerker van vibies was goed.
2 producten besteld. 1 snoer kapot. 2 niet conform beschrijving Kreeg geen reactie op het ingediende contactformulier hierover. Daarna mail gestuurd met feit dat ik geen reactie had ontvangen en de spullen ging retourneren. Daarop kreeg ik wel snel een reactie: retourneren is niet mogelijk als verpakking al is geopend. Webwinkel is niet aangesloten bij een keurmerk! Onbetrouwbaar.
Vragen over producten werden perfect beantwoord.
Originele beoordeling
Spijtig om zeggen maar het was duidelijk een eerder geopende verpakking. Zat bv niet in plastiek verpakt en zegel ontbrak. Zo hoort het niet, heel jammer …
Die dag op 4 sites producten gekocht maar hier was de bestelling ook echt in huis binnen een dag. Het is niet van levensbelang zoals een after morning pil maar wat er beloofd wordt , wordt ook gedaan. Het voordeel van bestellen in eigen land. Het is binnen voor dat je het doorhebt v