Waardeloos, hat het artikel nodig als grap voor op een feestje, er stond op de site vandaag bestel morgen in huis, not!!!!! 4 dagen later pas, heb het niet meer nodig, contact met de klantenservice opgenomen, no response, waardeloze site dus.
Ben super goed geholpen
Op de juiste dag en tijdstip bezorgd.
Het is goed en had voor 22 u besteld , de dag erna al in huis . Ik heb de tongvibrator gekocht en dacht wel dat de tong zelf ging bewegen . Maar het trilt alleen waardoor je zelf de beweging moet doen . Voor de rest alles oke .
Helaas werd het pakketje door de koerier en dag te laat en omdat ik niet thuis was in een bloembak bij mijn buren achter gelaten. Zonder hier doormiddel van een briefje door de brievenbus melding van te maken.
het is al de 2 de maal dat ik iets besteld heb ,en was zeer te vrede,met ook de levering .
Niet eerder in staat om een orgasme te helpen krijgen met een bestelde cockring. Na mijn klacht een tegemoetkoming in de kosten van de aanschaf van een nieuw product, dat naar verwachting een beter resultaat geeft.
Beste Rob, Wat vervelend om te horen dat je geheel tevreden bent over het aangeschafte artikel. Zou je even willen toelichting wat precies schortte aan het artikel? Dan kunnen we even kijken wat mogelijk is en wat niet. Je kunt ons altijd mailen of bellen op 0475-202008 tussen 09.00 en 17.00 op werkdagen. Vriendelijke groet, Lester vibies.nl
Originele beoordeling
Niet in staat om een orgasme te helpen krijgen.
Na een probleem te hebben gehad met de klantenservice over een product is dit heel fijn opgepakt. Super service
Beste Gerda, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over het aangeschafte artikel. Voorzover ik weet heb ik (Lester) geen contact gehad met jou omtrent de klacht. Je kunt ons bellen op 0475-202008 tussen 09.00 en 17.00 op werkdagen. Wellicht kunnen middels een telefoongesprek kijken wat mogelijk is. Vriendelijke groet vibies.nl
Originele beoordeling
Een dildo bestelt die met een zuignap zou blijven zitten, dit geprobeerd op tegels in de badkamer, plakt niet. Contact gehad met de klantenservice, wordt er gezegd dit werkt alleen op een gladde ondergrond, een badkamer heeft een gladde ondergrond. Ik heb het artikel niet gebruikt maar omdat het niet meer in de verpakking zat kan ik het niet retour sturen. Daarnaast was de doos geopend terwijl ze adverteren met sluitzegels. Conclusie ruim 30 euro weggegooid voor een artikel wat ik niet kan gebruiken. Dat is dus 1 keer daar wat besteld maar dat doe ik niet weer.
Na een vakantie van vibes gelijk terug gebeld....meerdere malen contact gehad en alles direct opgelost. Blij met service
Goed product om bij je te hebben
Snelle en anonieme levering
Goed!
Mijn pakket is nooit geleverd. Wacht nu al twee dagen na de levering dag en helemaal geen bericht van pdp die heb pakket had moeten bezorgen. En niemand die mij kan uitleggen waar mijn pakket is gebleven. Ik wil mijn pakket of mijn geld terug. Graag mijn pakket aub. Extra, Nadat ik 3 dagen heb gewacht hebben ze mijn bestelling opnieuw gestuurd deze is netjes aangekomen en alles was netjes in orde. En alles werkt goed.
Originele beoordeling
Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding
Genoeg keus, leuke items, snelle verzending
Zeer snelle levering
Zie boven
Op een zondagavond een bestelling geplaatst en maandagmiddag al thuisbezorgd gekregen. Product ook precies zoals op de afbeelding.
Ik wou dat ik de Botti Schelly eerder in huis had. Wat een zalige ervaring is dit zeg. Het ontspant mij heel erg. Wordt er rustig van. Heb hem nu ook in mij terwijl ik mijn review aan het schrijven ben. Hij staat op standje nr 4. Terwijl hij mijn vagina masseert worden mijn tepels lekker hard en dat is een zaligheid. Hij was ook heel makkelijk in te brengen. Hij zit er nu al een half uur in mijn vagina en kan er geen genoeg van krijgen. Het is echt een aanraden voor elke vrouw.
Mijn klacht is heel netjes en snel afgehandeld verder. En ben tevreden net mijn product
Originele beoordeling
Ik bestel iets op vrijdag omdat ik op zaterdag met mijn vriendin leuke dingen wil doen. Zit vervolgens thuis te wachten om op maandagmorgen om 8:38 een mailtje te ontvangen dat ze om 9:22 langskomen als ik op mijn werk zit dus die verander ik in afleveradres en dan vertellen ze mij dat het dinsdag daar pas ligt... ik vind het erg betreurenswaardig eerlijk gezegd...
vlot en snel geleverd. goed verpakt kortom perfect
Ik heb namelijk helemaal niks ontvangen
Beste Hubert, We hebben het pakketje zoals is afgesproken opnieuw voor jou verstuurd naar een samen uitgekozen pakketpunt. Dit pakketje is als het goed is door jou opgehaald op de 23 e. Graag willen we vragen of je hierom de beoordeling wilt aanpassen voor ons. Vriendelijke groet, Lester vibies.nl