super snelle service!

leuk spul in alle maten en super snelle service

Prima geregeld

Gewoon goed

Supersnelle levering

Erg fijn en leuk speeltje , had ik al veel eerder aan mijn vrouw moeten geven

Goede kwaliteit en betaalbaar

Bestelling ging gemakkelijk en de verpakking was netjes. De kwaliteit is ook goed.

Matige kwaliteit goederen

Vond niet alle producten even geweldig

duidelijke site.

goede en snelle, diiscrete verzending.

the best i ever had

mijn product was kapot na 1 maand. contact opgenomen en werd gelijk geholpen ik krijg en nieuwe opgestuurd.

De medewerkers staan 100 procent achter hun job ,klaqse

Respect, zorg voor de klanten , prachtig

Vlotte discrete service

Vlotte discrete service

Service zoals t hoort

Nadat ik had aangegeven dat mn pakketje niet gearriveerd was ondanks de status 'geleverd' heeft men mijn klacht direct opgepakt en mij verzekerd dat het uitgezocht zou worden en alsnog mn pakketje zou krijgen. Dit hebben ze binnen 2 dgn opgelost. Perfect service noemen we dit :)

Prijs kwaliteit is ok

Eerste ervaring met vibies zit goed

Pech gehad.

Het produkt heeft helaas maar 5 minuten slecht gefuctioneert. Heb geprobeert dit op te lossen, door de draadjes opnieuw vast te zetten, maar stopt helaas telkens weer. Ik neem aan dat op dit soort artikelen geen garantie zit, en heb daarom geprobeert dit zelf op te lossen . Helaas maar gedeeltelijk gelukt. Ik neem aan pech gehad. Mvg, B.P Liever geen revieuw i.v.b met privacy.

Snelle actie door Vibies bij lege dvd

Ik had via Bol.com bij Vibies besteld. Bij ontvangst bleek dat de dvd niet in het doosje zat. Na een mailtje te hebben gestuurd naar Vibies, is het heel snel opgevolgd door hen en meteen geld teruggestort. Top!

Snelle levering, fijne service

Pakketje was er de volgende dag al! En mijn mailtjes zijn super snel beantwoord. Nu nog even kijken of de retourzending en nieuwe levering ook zo vlot gaan, maar heb er vertrouwen in.

Super service en vriendelijk contact.

Retour erg goed afgehandeld en klantenservice was heel erg vriendelijk

Rokje gescheurd.

Ik heb vrijdag een rokje besteld, toen ik dit jurkje zondag avond een half uurtje aan had, scheurde deze volledig open aan de achter kant. Na contact opgenomen met vibies hebben ze dit snel en keurig opgelost!! Dank u wel. Super geregeld

Ik de omschrijving was niet helder hoe het product werkte. Vriendelijke groet, Marlou

Doen wat ze zeggen en super snel!

Je hoort de laatste tijd vaak bestelling verzonden en dan duurt het nog dagen voor het in huis is. Ik had zondagavond besteld paar uur later een verzendbevestiging en de volgende dag was het in huis! Helemaal super! En alles als verwacht! Ga zo door zou ik zeggen.

Retourtje werd netjes en snel afgehandeld, geen gedoe.

Mijn bestelde product bleek de verkeerde maat te zijn. Toen eventjes contact opgenomen met de support. Er werd mij een voorstel gedaan om het product te ruilen. Ik had daarop geantwoord met het artikel nummer naar wens. Daarna heb ik gratis een retour label aangemaakt en het product terug gestuurd. Binnen enkele werkdagen heb ik het nieuwe product ontvangen, zonder extra kosten. Super!

Producten matige kwaliteit

2 cock ringen gekocht. Matige kwaliteit. Niet handig in gebruik

Niks ontvangen

Ik had Zaterdag een bestellen geplaatst en het ging goed, het zou binnen een dag bezorgd worden maar heb tot maandag niks ontvangen

Vlotte service

Zeer vlotte service, snelle levering, ook bij vragen snelle respons. Kwaliteit van de artikelen zoals beschreven. Aanrader!

Mooie producten en geweldige service

Hele goede service, snelle levering en mooie producten

Ampereweg 12

6101XE Echt