Allemaal in orde

Steeds tevreden van de diensten, eerlijke winkel en bestelling steeds op tijd geleverd. Zeer tevreden

Goede wap site. En snelle levering

Goede wap sites. En snelle levering.

precies wat ik zocht tegen een leuke prijs

Ik was op zoek naar een groot speeltje en dat vond ik op deze site tegen een leuke prijs. Ik heb alleen een nieuw nachtkastje nodig om het op te kunnen bergen...

Erg goed

Zeer snel geleverd maar kwam hem ophalen op service punt bleek de verpakking open gesneden daar stond ik dan met een rood hoofd om het pakje op te halen vond ik erg genant hoop dat het bij andere klanten beter gaat

Vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen

Gewoon goed

goed en op tijd en de maten waren goed

Dik in orde!

Kwaliteit en snelheid waren in orde!

Mijn eerste keer

Gewoon perfect. Ik heb mijn spullen vrijdag tussen 1830 en 1900 besteld en Zaterdag 1230 is geleverd. Dank u wel

Snel en goed geleverd

Fijne goede discrete en snelle levering

Verkeerde product geleverd

Het verkeerde product geleverd

Vlotte en correcte service

Snelle accurate afhandeling

Toppie

Zeer vlotte levering met een leuk presentje

Snelle levering en kwaliteit

De levering was snel zoals ze op voorhand aangaven en produkt is van topkwaliteit

Bestelling niet geleverd

Door n fout naar verkeerd adres gestuurd en niet meer ontvangen. Bestelling was n vrijgezellen cadeau en helaas niet kunnen geven. Maar door klantenservice keurig opgelost. Kon de bestelling annuleren. Super opgelost.

Fijne website, goede afhandeling

Heel fijne website, goede en snelle afhandeling, discrete verzending. Tevreden.

Goede site leuke speeltjes

En als er wat is word er goed terug gecommuniceerd.

Slecht

Bestelling geplaatst, zou met Dpd aankomen. Huisgenoten dus erop gewezen dat het dpd pakket voor mij bestemd is. De huisgenoten wachtte op een vertraagd dhl pakket. Mijn “dpd” pakket blijkt met dhl afgeleverd te worden op het tijdstip van het dhl pakket waar de huisgenoten op wachten. Dusja. Pakket word open gemaakt door je huisgenoten. Met de klacht word verder weinig gedaan. Alleen een sorry via de e-mail. Op een reactie op een mogelijke oplossing word niet gereageerd.

Snel en discreet,

Cockringen prima , maar eikel masturbator valt mij in gebruik erg tegen. Voel geen opwinding en ook de aanraking doet mij niet veel. Jammer , maar volgende x toch maar een duurdere bestellen. Soms is het gokken. Service is prima !

Slechte bezorging

Slechte bezorging, zou worden opgestuurd met dpd. Staat de dhl voor de deur. Eind stand , ik woon niet alleen thuis en de andere personen verwachtte een vertraagd dhl pakket. Door dit geval maken andere dus je pakket open. Gemaild maar word simpelweg niets mee gedaan. Erg slechte bezorging en service. Pakket kwam ook pas 3 dagen later binnen dan beloofd

Was er al de volgende dag alleen de pakketbezorger had hem in hal d afgeleverd terwijl ik in hal a woon was gewoon thuis maar zijn veel klachten daarover.

mooie spullen, snel geleverd

Ik heb zelf jaren bij Christine le Duc gewerkt, maar wat een leuke, fijne site is Vibies!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en netjes verpakt en op tijd bezorgt

Niets binnen

Nog niets binnen wat verwachten jullie

Mooie producten en snel verzonden

Ik was al een tijd op zoek naar hetgeen wat ik hier besteld heb en het was het beste wat ik had kunnen kopen. Verzending is ook heel vlot.

Ampereweg 12

6101XE Echt