Goede kwaliteit. Hele goede klantenservice

Mooie producten. Snelle levering. Retour sturen zou makkelijker kunnen. Nu moet je het via de mail aanvragen. Dit gaat wel heel snel. Retour aangevraagd en binnen een half uur was deze goed gekeurd en had ik het retour ticket in mijn mailbox. Ik had een vraag over een artikel. Ook deze werd heel snel beantwoord.

Perfecte rechtstreekse service gekregen

Dildo bij Bol.com gekocht, maar werkte niet naar behoren. Contact met Bol bracht geen uitkomst. Vibies rechtstreeks gebeld waar ik op een zeer klantvriendelijke werd geholpen en waar ik honderd procent service kreeg en mij direct kosteloos een nieuw vergelijkbaar exemplaar werd opgestuurd. De site van Vibies heeft een zeer ruim assortiment, waardoor ik de volgende keer daar graag direct wil kopen.

pyima

Eerst wat problemen met bestelling maar is rechtgezet door een goede klantenservice!

Prima gegaan in alle opzichten.

Helpt niet

Niet mijn gevoelens

Keurig geregeld !!

Goede snelle verzend service mooie prijzen.

Goede snelle verzend service mooie prijzen.

Perfecte service

Mijn bestelde artikel kwam beschadigd bij mij aan. Desalniettemin was de service prima en werd er een nieuw artikel verzonden, zodra deze voorradig was. Hierna werd nogmaals navraag gedaan of dit keer alles naar wens was (verlopen).

Kwaliteit spullen en beste prijs!

Aardige klantenservice!

Ik heb mijn pakket nog helemaal niet ontvangen. Komt het nog of hebben jullie het opgegeven?

Amazing!!

Just as promised a day afther mine order the product whas at mine door. Great job guys! Keep up the good work. There whas no anouncement of the product on the package Nice!!!

Vriendelijke bezorger

Alles naar wens verlopen

Alles naar wens verlopen. Korrekte levering

Makkelijk bestellen telefonisch uitstekend bereikbaar

Gemakkelikk besteld en telefonisch zeer goed te bereiken. Retour sturen was binnen een dag al geregeld en gecrediteerd. Zeer vriendelijke jongen aan de telefoon.

Alles prima verlopen

Op tyd en correct

Snelle levering product en directe oplossing van probleempje

Ja

Geweldige service

Geweldige service, snel. En goede spullen

Alles perfect

Verzending bestellen etc helemaal goed

Kan ik een 11 geven?

Speeltje gekocht voor de vrouw aan de allerbeste prijs die er te vinden was en alles mooi op tijd geleverd, wat kan ik nog meer zeggen....

Zag er goed uit en ook nog een snelle levering toppy

Heb niks met bedrijf Vibies

Klote bedrijf blijf mailtjes sturen en meldingen van Pakje ik wil niks meer te maken hebben met jullie Noteer dat NU eens Moet akkoord gaan om te versturen maar wens duideijk GEEN MAILS MEER

Ampereweg 12

6101XE Echt