Snelle levering, goed product en discreet geleverd

Super snelle levering, goed product en discreet geleverd. Niets meer aan toe te voegen!

Topservice!

Kapot artikel geruild en nieuw vervangend zonder probleem en supersnel verstuurd naar vakantieadres! Genieten ook voor echtgenoten!

Prima producten

;

;

Snelle levering !

geweldig

discrete verpakking

Mooie dildo gekocht

Ik had een dildo besteld. Per ongeluk werd aanvankelijk de verkeerde geleverd. Dat werd vlot hersteld. Ik heb de juiste ontvangen. Klantenservice was goed. Zeer tevreden.

prima order afhandeling

Valse beloften

Bestelling na 4dagen nog steeds niet ontvangen. Kan belofte van duurtijd niet waarmaken

Super goed

Goed verpakt en snel bezorgd

Topkwaliteit, de goedkoopste en snel geleverd

Niet bovenaan in mijn zoekresultaten, maar even doorscrollen naar Vibies.nl bleek zeker de moeite waard! Stukken goedkoper dan andere aanbieders, artikel werd snel bezorgd en is van topkwaliteit.

delivered not in time

delivered not in time

Product goed post slecht

Geen dpd post meer gebruiken in niet klantvriendelijk

Snelle levering en mooie lingerie voor een spannende avond.

Mijn pakketje is verkeerd bezorge

Mijn pakket is bezorgd bij jan van everdingen straat 83 ipv mijn adres

Goed contact,levering was op afgesproken tijd. Vriendelijk personeel.

Nog niks geleverd

Is of word door DPD geleverd maar daar is nkis van te volgen.stond op jullie website bestel voor 22.30 u en word morgen geleverd . Jullie schrijven is verzonden naar DPD maar daar vind ik niks terug van op hun tracking sorry maar bij de concurrentie hpuden ze zich wel aan die afspraken

Juiste geleverd

Alleen de verpakking was deels open dus niet echt heel discreet.

Alles dik in orde

Prima, snelle versturing.

prima geregeld

1 artikel moest geruild worden, en binnen 2 dagen al een creditatie ontvangen...

Beter plakband gebruiken!!

Niet discreet en onzorgvuldig verpakt

Snel en goed service

Product kapot, trage reacties

Product is kapot jij eerste gebruik. Klantenservice reageert heel traag op vraag hoe retourt sturen.

Goede en snelle levering! Top service….

De ervaring met Vibes was prima. Kwalitatief goed product. Alleen de bezorging laat mijns inziens te wensen over. Beloofd wordt voor 22.00 uur besteld, volgende dag levering. In mijn geval donderdagavond rond half 9 besteld, bezorging pas op maandagochtend. Het pakket was op vrijdag al bij DPD depot. Echter geen bezorging op zaterdag, terwijl zij op deze dag toch uitleveren.

Ampereweg 12

6101XE Echt