In eerste instantie niet helemaal tevreden, maar ja er kan natuurlijk altijd iets verkeerd gaan en uiteindelijk gaat het erom hoe zaken worden opgelost en dat heeft Vibies uiteindelijk prima gedaan!
Originele beoordeling
Gisteren voor 22:00 uur wat besteld, vandaag niet geleverd. Ik vind het heel vervelend als bedrijven op de website zaken beloven die ze niet nakomen….uiteindelijk zal de smoes wel weer zijn dat het aan de vervoerder ligt, maar kies dan voor een goeie vervoerder. Het zal maandag wel weer geleverd worden bij de buren, erg onhandig!
een heel goede supper ervaring,doe zo verder,
voor 22.00 uur besteld en de volgende dag in huis is niet gelukt
Uiteraard zeer goed bedrijf en dementen denken in oplossingen !
Ik heb het pakket snel binnen gehad en de communicatie was top. Met vragen over producten geven ze ook goede en duidelijke uitleg mee. Ik ben tevreden en zal hier uiteraard nogmaals bestellen. Prijzen zijn ook aantrekkelijk.
Originele beoordeling
Er staat vandaag besteld morgen in huis ik heb vrijdag 28 Jan besteld rond 16:30 en dinsdag 1 februari heb ik nog niets ontvangen. Heel jammer had het namelijk de volgende dag verwacht desnoods maandag maar na 4 dagen is het wel te lang.
Bestelling geplaatst EN betaald op 18 januari 2022, ruim VOOOR 22 uur. Beloofde levering volgens website en bevestigt bij betaling; 19 januari 2022!! Op 24 januari 2022 bestelling nog steeds niet geleverd!!!!!! We snelle leveringstermijn was de enige reden waarom ik op deze DURE webshop een bestelling heb geplaatst! Wat een bedrog en afzetting!!!!
Top service, ik had een kapot apparaat en binnen 2 dagen een nieuwe
nog steeds geen leveringsdatum gekregen maar krijg wel de vraag om reeds een beoordeling te geven
Goede prijzen en netjes discreet geleverd
geen toevingen. lekker speeltje
Mailen en hen nog niks wacht al 3 dagen en hius nummer was goed dus hoop morgen
Het werk super ben er blij mee
Goed en vlug geleverd
Snelle reactie per mail en erg tevreden over de geleverde service (en oplossing)!
Goed product en snelle reactie van de website.
Originele beoordeling
Graag duidelijk omschrijven dat levering de volgende dag niet altijd mogelijk is.
Alles netjes discreet verpakt snelle levering.
Uitstekende klantenservice. Fout in levering werd snel gecorrigeerd.
Na de perikelen met DPD (zie onder) waarvoor ik Vibies.nl een slechte score hab gegeven wil ik na de professionele afhandeling van het probleem door mensen van Vibies zelf mijn score herzien. Vibies heeft op een zeer adequate en snelle manier het leveringsprobleem opgelost. Ik werd vrijwel onmiddellijk gecontacteerd door de klantendienst en door een zeer vriendelijke persoon geholpen. Het product dat ze leverden voldoet volledig aan mijn verwachting en ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Toch wil ik nog eens duidelijk vermelden dat DPD hun imago veel schade toe brengt, ik hoop dat ze snel van koerierdienst kunnen veranderen. Voor de zoveelste keer slechte ervaring met DPD. Ik krijg bericht dat mijn pakket op vrijdag terug meegenomen is wegens niemand thuis om 17h00 en dat er een verwittiging achtergelaten is. Op dat ogenblik waren hier 3 mensen thuis en ik heb nergens een bericht gevonden. Gelieve mijn pakket ASAP met een ANDERE pakketdienst te bezorgen. Een ontevreden klant.
Originele beoordeling
Doet de belofte de volgende dag te kunnen bezorgen maar komt dit niet na. Verder wel allemaal goed en netjes verpakt.
Zie boven
Even though there was a slight confusion with the availablilty of the product I ordered, the communication from the seller was very proactive, informative and kind. They sorted out the problem quickly and I am a happy customer.
BESTE REDACTIE TEAM. IK BEN TEVREDEN MET DE PRODUCTEN DIE HAD MOGEN ONTVANGEN. GROETJES, ERNST,
Product besteld “ volgende werkdag geleverd” . Dat was niet zo maar dat kan ook aan de bezorgdiensten liggen. Echter nu een week later nog niets, ook op mail geen reactie. Ik snap dat soms iets mis gaat maar heb een hekel aan het negeren van berichten daarover. Nul reactie tot nu toe.
Bestelling nog niet binnen....kreeg gisteren bericht van dpd dar het nog 1-3 dagen kon gaan duren. Issue ligt dus bij vervoerder. Direct na bovenstaande melding ging Vibies geheel ongevraagd op onderzoek bij de vervoerder. Daarna een terugkoppeling gekregen van Vibies. Kan dit niet anders kwalificeren dan een uitermate goede service van Vibies waarvoor mijn dank!
Geen opmerkingrn